Av. Cihan TUFAN

Güç Elması

[email protected]
Bak hele bak hele, Alman Bild ne de güzel bilmiş...
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Güç Elması

Bak hele bak hele, Alman Bild ne de güzel bilmiş... ''Bu duruşa Güç Elması deniyor. Kişi enerjisini karşısındakine yönelterek onun duygularını kontrol edermiş'' miş miş!!!

Bild yine başlamış Project Blubeam fantezilerine. Ne yani iki eli baş parmaklar, işaret parmakları ve diğer parmak uçlarıyla birleştirerek ortada bir şekil meydana getirecek şekilde tutmakla, ortada kalan boşluğa şimdi bir de enerji dalga boyu mu ekleniyor ????

Aslında Anadolu'da daha yaygın bir enerji dalga boyu iletim sistemi işaret var ki hatta internet medyasında bunu uygulayan Selenay Sarıkaya'nın fotoğraflarında da görülüyor. Bu modelde genellikle baş parmak, işaret parmağıyla orta parmak arasına sıkıştırılarak karşıya enerji naklediliyor...

Eh artık kim nasıl tutarsa...

Asıl Enerji Nakli Bir Nisandan itibaren yeni zamlı elektrik faturaları ve diğer zamlardan yüklenecek enerjiyle vatandaşın üstüne fışkırtılır. Birileri öyle nakleder enerjiyi, birileri böyle.

Bild  Gazetesi Güç Elması tutanların yerine bunlara güç vermiş gibi yapıp kendi güçlerini gizlemeye kalkan Para Ve Güç Partisi patronlarının da hangi el-kol hareketleri yaptıklarını da biliyor muymuş ???

Aaa bir de Obama'nın Davutoğlu'nu çağırırken yaptığı el-kol parmak hareketleri vardı ki accayip, Obama'nın enerjisiyle karşısındakini nasıl da kontrol altına aldığını gösteriyordu.

Ama oldu mu Obama, Dip Dalga Davutoğlu'na bu hareket de yapılır mıydı!!!?????

Türkiye'nin Stratejik Aklının Karizmasını bu şekilde çizmeye ne hakkın vardı !!!???

Ayıp oluyor bak.

''Güneş doğarken, Kudüs'ü, Mediney'yi ve İstanbul'u aynı anda görmek isteyen bu insana öyle geh bili bili, mucuk mucuk der gibi el işaretleriyle hareket çekilir de yanına çağırılır mı...??? Hiç mi asalet dersleri almadın o b a m a !

Sen şimdi ne yaptın böyle ''On yıllık dış politikayı'' Tarihin İdraki'nden yükseltmiş ''Stratejik Derinlik'' karizmasını böyle çağırarak, çağırırken bir anlamda küçülterek ne hale getirdin.

Ah Obama Vah Obama sen neymişsin sen. Dillere düştü Davutoğlu senin yüzünden. Obama'nın bu enerjik kontrollü hareketine de Bild garanti bu sefer ''Güç Armudu'' ismini verecektir.

Haber 7'de iki haber, ''Islıklandığı yerde şov yapacak !'' ''Vatandaş yandı Elektriğe de zam''

 

Suriye'de katliam varmış.

Ancak Bir Polisimiz Snaypır çekimlerle göstere göstere öldürülürken ve 5 polisimiz de dağlarda öldürülürken, buralarda hiç katliam yok.

Suriye'de katliam varmış.

Özel Harekat'tan Nefes kesen Şam operasyonu varmış da, Cudi dağlarında da 5 özel harekatçı polisimizin nefesini kesen harekatlar da varmış.

CEMAAT NEDEN KURTULMUŞ'A OYNUYORMUŞ...

CEMAAT NEDEN KURTULMUŞ'U ALTERNATİF YAPIYORMUŞ...

CEMAAT CEMAAT DEDİKLERİ SAKIN: ROMA & GERMEN-ANGLO & SAKSON PAGAN SATANİST PARA VE GÜCÜN PARTİSİ CEMAATİ OLMASIN...???

Eee bunlar zaten diledikleri zaman diledikleriyle oynuyorlar ve her zaman olandan daha iyisini yedekte tutuyorlardır.

Onlar için Türkiye'yi kim yönetirse yönetsin, yeter ki Anadolu'da ellerine geçirdikleri, soygun, talan, yalan, yağma ve sonsuz sömürünün hürriyeti ve özgürlüğü ellerinde olsun...

İşte Güç Elması. Millete de Armutun Sapı Üzümün Çöpü...


Av. Cihan Tufan


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5
Diğer Yazılar Başlık Sol Kısım

Bu Yazarın Önceki Yazıları

En Çok Okunan Haberler

Diğer Yazılar Başlık Sağ Kısım
+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir