Av. Cihan TUFAN

Thule'nin Bluebeam'cıkları

[email protected]
Project Bluebeam mış, mavi ışın mış: Mavi akım projesi desen hadi neyse...
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Thule'nin
Bluebeam'cıkları

Project Bluebeam mış, mavi ışın mış: Mavi akım projesi desen hadi neyse...

Zavallılar Allah ile savaşabileceklerini zannediyorlar, zavallılar inkarcılıklarıyla, Son Peygamberi de inkar ettirip Kur'an-ı yok edebileceklerini zannediyorlar; bunlar Nuh Aleyhisselam'a da karşı çıkmışlardı; İbrahim Aleyhisselamı da ateşte yakmaya çalışmışlardı; Musa Aleyhisselam Tur-i Sina'ya çıkınca hemen altınlardan buzağı döktürüp işte Tanrınız demişlerdi. Samiri belki de buzağıyı Projekt Bluebeam ile hazırlamıştı.

Bunlar sonra İsa Aleyhisselam'ı inkar için Pagan Kardeşleriyle yok etmek için çarmıha gerdiklerini sanmışlardı. Mavi Işın projesini İsa Aleyhisselam için taa o zamanlardan vizyona sürmüşlerdi ve yine onlar İslam Peygamberi ile öylesi mücadele edemeyeceklerini bildikleri için, hemen sonrasında 1'ci halife devrinde başlattıkları Project Bluebeam projelerini Önce Hz. Ömer döneminde geliştirdikleri fitneleri, sonra Hz. Osman döneminde tamamlayınca fitnelerini Hz. Ali'yi Şehid edip fitnelerini uygulamaya koyarak saklandıkları Şii-alevi maskesiyle 12 İmam, 12.ci İmam Project Bluebeam oyunlarıyla Şeytanın Yaratıcısından aldığı izni ve ruhsatı sürdürecek ordularıyla devam etmişlerdi.

Zavallılar kendilerini çok güçlü kabul edip, para ve gücün kendilerinde olduğuna inanıp, ellerine geçirdikleri para gücüyle nefsine boyun eğmeğe hazır insancıkları da çevrelerinde toplayıp, ordularına katıp, ellerine geçirdikleri medyatik simya oyunlarıyla, ellerine geçirdikleri haberin merkezi oyunlarıyla, zaten hak olan ve yaratıcının da bildirdiği Son Peygamber sonrası artarak devam edecek olan ahir zaman fitnesindeki kendi istekleriyle üstlendikleri rolleri fitneci rolleriyle, girdikleri müslüman kılıklarıyla, taktıkları ehli sünnet maskesiyle, tamamen ele geçirdikleri İslami cemaat ve tarikatlar organizasyonlarıyla, Harun Yahya Projectleriyle, Gülen Hareketi Projectleriyle;

Gerçek Ehl-i Sünnet Sünni Müslüman Türkleri İsa Gelecek, Mehdi çıkacak diye inandırıp, onların eliyle de Kur'an-ı ve Sünneti rafa kaldırabilecekleri yok edebileceklerini sanıyorlar.

Zavallılar, şeytanın ve cinlerin boyunduruğuna girdiler diye satanist-pagan korkularını herkesi kendi yanlarına çekerek gidermenin ve çoğalmanın zevkiyle film üstüne filmler çevirerek bütün insanlığı hele hele Ehl-i Sünnet Sünni Müslüman Türkleri de şeytanın ve cinlerin boyunduruğuna sokup İsa Mesih geleceğine Mehdinin çıkacağına inanıp, inkarcılar ordusundan olacaklarını zannediyorlar.

Onlar hep zan ile hareket ediyorlar.

Project Bluebeam saçmalıklarıyla, beyinsizce fantazileriyle, Thule Tarikatının Sabataycı İslamcı Cemaatleriyle her şeyi halledeceklerini zannediyorlar. Aslında onların da bu söylediklerine inandıkları falan yok. Dalga geçiyorlar, oynuyorlar, inkarcılıklarının zevkini çıkartıyorlar, şeytanın alaycılığı ile ele geçirdikleri medya ile her gün internet siteleri, bütün tv kanalları, basılı ve yazılı yayın organları üzerinden ürettikleri haber yalanlarıyla insanlıkla ve insanımızla alay ediyorlar, dalga geçiyorlar ve yönettiklerini kabul etmenin zevkiyle vıcık vıcık her dakika oynuyorlar.

Ele geçirdikleri devletlerle ki artık kalmadığı açık kesin herkesin anlayabileceği şekilde ortaya çıkmıştır, ele geçirdikleri ve arkalarına gizlendikleri hükümetlerle, lider diye sunduklarıyla yöneticiler, idareciler diye gösterdikleriyle oynuyorlar, eğleniyorlar küçük düşürdükçe yüceltmeyi oynuyorlar.

Kendilerini beyinleri kontrol eden, yöneticileri yönetenler olarak görüyorlar, kendilerini çok güçlü görüyorlar, aslında onlar hiç bir şey yapmıyorlar, yapamıyorlar, yine kendi istekleriyle Kur'an'dan ve Son Peygamber'den yüz çevirmiş, sırtını dönmüş ve kendilerini kandırdıklarını yine kendilerinin bilebildiği, yüzünü Dünya'ya  dönmüş ve Dünya'dan pay kapma savaşına mağlup olmuş insanların kendileri böyle istedikleri için böyle yapan insanlarla alay edip dalga geçip oynuyorlar.

Bu Thule'ci Project Bluebeam'cı dangalaklar, Harun Yahya'cı, Gülen Hareketçi sözde İslamcı tarikatçılarla yine sözde İsa Mesih Mehdici Müslüman Gençliği yetiştirip onların eliyle de Mavi Işın ile İsa Mesih'i Getirip Mehdiyi çıkartıp en heyecanlı filmlerini sahneye koyacaklarını zannediyorlar.

Tabii ki iyi reyting ve bol para getireceğini anlarlarsa. Eh şimdilik haziranda Kabalacı Esther Madonna'yı Ülker sponsorluğunda çıkarın Arena'ya Project Bluebeam mavi ışınlarıyla yutturun içeri paralarını soyarak dolduracaklarınıza prova yapın. Siz Madonna'dan da İsa Mesih yaparsınız. Sanki İsa Aleyhisselam'ı zamanında kabul edip tanımış ve ona uymuştunuz da nedense şimdi mi İsa Mesihçi oldunuz.

Derdiniz İslam Peygamberi'ni İnkar ile Kur'an-ı yok etmek ama buna sizin gücünüz, paranın ve menfaatperest para putuperest ordularınız yetmez ki... Hem o şehvetle uyuşturucu ve alkolle sadece hayal gören beyinleriniz de bunu başarmaya yetmez ki.

Şimdi bu Project Bluebeam'cıklar Gülen Hareketi, Harun Yahya, Thule Sargutlar pagan satanistler var güçleriyle Mehmetçikleri yok edip Vicdani Retçiliği hallederek Mavi Işın Projelerini oynamak istiyorlar.

Oynayın oynayın, sömürü ve bol para kazançlarınız çok güzel, ömürü soygunu tam gaz, devasa inşaatlar, projeler tam gaz, Anadolu'nun ele geçirilme projesi tam gaz.

Alın size Project Bluebeam.


Av. Cihan Tufan


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5
Diğer Yazılar Başlık Sol Kısım

Bu Yazarın Önceki Yazıları

En Çok Okunan Haberler

Diğer Yazılar Başlık Sağ Kısım
+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.02 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir