Av. Cihan TUFAN

Abdullah Menderes

[email protected]
Apo; İmralı'nın şimdiki Menderes'i benim diyor..
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Apo; İmralı'nın şimdiki Menderes'i benim diyor..

Hemi!! Apo demiş miş ki ne, ''Eğer büyük bir savaş çıkarsa Hükümet 3 ay bile dayanamaz'' mış mış.

İmdiii bunu acep Apo mu demiş ki ne, ABD mi demiş ki ne, İngiltere mi demiş ki ne. Kim ki kimine. E hadi kim demişse demiş ki de bunu Hükümete mi demiş, Devlete mi demiş, Millete mi demiş, kim kiminle savaşacakmış yaa, büyük bir anlaşmaya varılmazsa (aslında seçimden sonra zaten yapılacak olanların ipuçlarını mı açıklıyor) çevrilecek olan büyük bir savaşla (Hani Tuğluk ve diğer BDP' lilere de söylettiriyorlar ya) Mısır'dan da beter olur, Suriye'ye benzer diye.

İmralı'nın yeni Menderes'i Apo' dan bu ne tehdit bu ne celal! Helal be sana Apo helal. Ha sahi Apo bunları ABD'ye niye söylüyor, bunları ABD mi yapacak yoksa Kürtler ABD ile mi savaşacak? Burada kim kimi neyle tehdit ediyor? Ne yani ABD & İngiltere, Apo ve Kürtleri kullanarak istediklerini buralarda yapamazlarsa yine Kürtleri kullanarak Libya'da, Mısır'da, Suriye'de başlattıkları süreci aynen Türkiye'de mi sürdürecekler? Tıpkı Mısır'da, Libya' da Suriye'de olduğu gibi burada da hükümet 3 ay bile dayanamayacak mı?

Bak demediydi deme İbrahim hükümet üç ay bile dayanamazmış!! De pekii devlet ne kadar dayanır, he peki devlet de 3 ay bile dayanamadı, ancaaakkk böyle bir savaşa Müslüman Türkler ne kadar dayanır ya daaa bir savaş çıksa daaa acaba Müslüman Türklerin Karşısında kimler ne kadar dayanabilecektir?

Birileri Türkiye'de çıkartılacak bir savaşı, Libya'da, Mısır'da, Suriye'de hem de kendi kontrollerindeki trişka gösterilere, hikaye ayaklanmalara mı benzetebileceklerini düşünüyorlar?

E hadiii Apo çıkartsın böyle bir savaşı da Müslüman Türkler böyle bir savaşa kaç ay dayanabileceğine bir baksınlaaağğrr. Tabii ya ABD & İngiltere (Niye mi böyle deniyor, APO söylediklerini ABD'ye söylüyor da ondan) Türkiye'yi tıpkı Suriye'ye çevirmeli hatta biraazz Mısııırr, biraz Libyaaa eh biraz da Afganistaaana benzetsin, gitti El-Kaide, Ladin geldi Taliban ve dizinin dibinde çöken adam da der olur biteer.

Oh oh oh Apo ne diyor, 15 Haziran'dan sonra büyük bir savaş çıkacak, oh oh oh kıyamet de kopacak, eh onlar erecek muratlarına Harun Yahya'da çıkacak kerevetine.

Heyy yavrum heyy, Apo bunları demişteee DHA' dan Ferit Aslan'da bunları yazmış, birileri de korktuklarından her halde çarşaf çarşaf yayınlamış.

Has Parti Genel Başkanı,düzenlediği bir mitingde sesleniyor önündeki yüzbinlere!!

''Getirdiler Gavurun angutunu, getirdiler gavurun buğdayını, getirdiler gavurun gavurcuklarını bize yediriyorlar.'' Olmadı Başkan Gavura Gavur demenin taaa Tanzimat'tan beridir yasaklandığını bilmiyor musun da, ortalık gavuru bile arattırmayacaklarla doluyken ya dinleyenlerden biri çıkar da ''siz gavura gavur dediniz'' diye size derse ki ''Siz de gavuru getirdiniz, bize seçin diye söylüyorsunuz, o zaman ayıp olmaz mı size güvenip de kendisine gavur demeyecekleri için sizin partinizden aday olan gayrimüslim vatandaşlarımıza...''

Çık çık çık, demediydi deme İbrahim ortalık iyice sıyırdı, accayip tozuttu...


Av. Cihan Tufan


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5
Diğer Yazılar Başlık Sol Kısım

Bu Yazarın Önceki Yazıları

En Çok Okunan Haberler

Diğer Yazılar Başlık Sağ Kısım
+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.02 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir