Av. Cihan TUFAN

Güçlü Ülker

[email protected]
Ülker mi çok daha güçlü acaba Herkül mü çok daha güçlüdür ???
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Büyük Dönüşüm müş !!!

Ülker mi çok daha güçlü acaba Herkül mü çok daha güçlüdür ???

Merhum Sabri Ülker Bey'in cenazesinde Taziye çadırı altında, Ülker ailesinden Sabri Ülker Bey'in Ağabeysi Merhum Asım Ülker Bey'in oğulları, Abdurrahman Selçuk Berksan ile Ömer Faruk Berksan'ı göremeyince bir an amcalarının cenazesine katılmamışlar mıdır diye düşündüm. Ancak mutlaka katılmışlardır da herhalde ben görememişimdir. Çünkü katılmamaları mümkün değildir ki...

Sabri Ülker Bey'in vefatından sonra Oğlu Murat Ülker Bey'i yerel medyamızda sıkça görmeye başladık, çeşitli konu ve vesileler ile gazete ve internet sitelerinde haberlerini sıkça görür olduk.

Sabri Bey'in cenaze merasiminden sonra Fatih Camii avlusunda Muhterem Hocamız Prof. Dr. Nevzat Yalçıntaş ile o sıcak günde çeşitli konularda sohbet fırsatı da bulmuştuk. Nevzat Yalçıntaş Hocamız, Numan Kurtulmuş için ne diyordur acaba? Bir de Oğlu Murat Yalçıntaş için halen devam eden dava süreci de kendisi için önemlidir herhalde.

Büyük Dönüşüm müş! İsmail Küçükkaya böyle diyormuş.
- 2014 planıymış,
- Lidersiz partiymiş,
- Fatih Erbakan'da varmış,
- Türk Siyasal hayatında eşine zor rastlanır bir değişiklikmiş,
- Büyük dönüşümün ilk adımıymış,
- Kendisinden sonra partide çok sayıda güçlü Figüran olmalıymış ki; ''Milli Görüş'ten, Türk İslam Sentezi'ne, Liberal kesimden demokrat isimlere, soldan sağa dek adeta yelpaze görüntüsü versin'' imiş.

- En önemli sacayağı Kurtulmuş'muş...

İster misiniz İsmail Küçükkaya yarın da Adnan Oktar'ı Ak Parti'nin başına istesin? Neden olmasın pek ala bütün bu özellikleri kendinde Toplayan Adnan Oktar'ın Ülker ve Nevzat Yalçıntaş Hocamız destekli karizmasıyla bir de sıkça dile getirdiği Mehdi'lik iddiası artısı da var.

Herkesle her yerle diyaloğa girebilir, her kesime hitap edebilir, hatta kendisinin emrine giren Masonları bile hizmetine alabilir! Ve asıl Büyük Dönüşümü Türk-İslam senteziyle, bütün Motorize ekipleri de kullanarak gerçekleştirebilir...

Kurtulmuş ile bu işler kurtulabiliyor muymuş... Acaba Numan Kurtulmuş'u Başbakanımız mı çağırdı? Prof. Dr. Nevzat Yalçıntaş Hocamız bu konuda görüşlerini paylaşsa da ne düşündüğünü anlayabilsek !

Seçimler öncesi Ak Parti ile ters düşüp MHP'yi destekliyoruz diyen Nakşi Cemaati ve bu aralar etrafta dolaşan M. Fethullah Gülen Hocaefendi Cemaatine mensup çevreler arasında dolaştırılmaya başlanan ''Hoca Tayyip'i istemiyormuş'' söylentileri ve sanki Başbakanımız aleyhinde sözler dolaştırılıyormuş aktarımları...

Bu sırada Numan Kurtulmuş'a Bir özel Görüşmesinde ''Hocaefendinin Ağabeysi'' olurmuşçasına ''Tek Yetkili'' imajıyla Ak Partiye geçiyor haberleri...

Eee eğer Anayasa değişip de başkanlık veya yarı başkanlık sistemine geçilmeden mevcut yapı içerisinde Çankaya'ya bugünkü şekliyle Cumhurbaşkanı olmak için gayret edecek olan Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, ya bu seçimlerde Cumhurbaşkanı olmazsa o zaman Ak Part'nin başında Numan Kurtulmuş ile mi yeni Anayasa yapılıp Başkanlık sistemine geçilmiş olacak.

Fethullah Gülen Cemaati'nin toplum içindeki mahalle ve yerel bazlı tabanında hem de Hocaefendi referans gösterilerek neden Recep Tayyip Erdoğan aleyhtarlığı işleniyor
ve neden tam da bu sırada Numan Kurtulmuş Tek yetkili olacak denilerek Ak Parti'ye geçmiş oluyor.Sanki kendisini Ak Parti'ye Başbakanımız çağırmadı mı ?...

Başbakanımız Rusya'ya gidecekmiş. Bülent Arınç, Numan Kurtulmuş'un geleceğine çok seviniyormuş, Egemen Bağış İstanbul Belediye Başkanı olacakmış, Ülker yatırımlarını artırarak sürdürecekmiş ve Ülker'in gücü Herkül'ün gücünü geçecekmiş, Ülker ve Kar Şirketler grubunun her alanda her sektörde yurtiçi ve yurtdışı yatırımları ve faaliyette oldukları alanlara bakarsak eğer bu süreçte Türkiye ve Ortadoğu hatta Avrupa'nın en büyük Ekonomik Gücü olacağı aşikar.

Bir de bu güce Harun Yahya gücünü eklersek işte bu güç tutulamaz.


Av. Cihan Tufan

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5
Diğer Yazılar Başlık Sol Kısım

Bu Yazarın Önceki Yazıları

En Çok Okunan Haberler

Diğer Yazılar Başlık Sağ Kısım
+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir