Av. Cihan TUFAN

Bütün Patronlar Birleşin!

[email protected]
Eski dünya, yeni dünya tüm akvamı beşer küfre hizmette, kötülükte yarışta sınır tanımaz iken bu milletin asil evlatlarının temsilcileri ve var olduğunu iddia ettiğimiz
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Eski dünya, yeni dünya tüm akvamı beşer küfre hizmette, kötülükte yarışta sınır tanımaz iken bu milletin asil evlatlarının temsilcileri ve var olduğunu iddia ettiğimiz Yüce Devletimizin kadroları, Haçlı ordularının, Mogol yağmacılarının ve vahşi batının haddini bilmez maddeciliğinin peşinden bazen de önünden gitmektedir.

İsraf toplumundan kanaat toplumuna, bereketin çokta değil azda olduğuna inanan bir millet olma bilinci ile, biriktirmenin erdem olmadığı, dünya malının tamamının burada kalacağını gerçek varisin Cenab-ı Hakk olduğuna inanan bir Eşref-i mahlukata, Ahsen-i takvime dönüşen bir insanlığa dönüşmede engel ne ola ki...

Neden böyle bir başlık attık.

Çünkü dünya düzeni dedikleri sistem, bu sistemi kullanan milyarlarca insan tarafından uygulanabilir ve yaşanabilir olmaktan çıkmıştır.

Onun için her türlü emtia, altın, maden, gıda, enerji fiyatları artıyor ve artacak gözüküyor. Bu fiyat artışları arz ve talepten de kaynaklanmıyor. Daha çok kazanma hırsı yani harislikten...

Doymak nedir bilmeyen şeytanın temsilcileri; insanlığı, emeği ve bütün değerleri hiçe sayarak kah aç bırakarak kah borçlandırarak, kah savaştırarak arena haline getirdiği dünya keyfince yaşamak istiyor.

Onlar da biliyorlar ki, kriz para krizi değil, öyle olsa kim bize karışır istedikleri kadar basarlar,

Onlar da biliyor ki, kriz Ortadoğu'daki yöneticiler değil, zaten yıllarca onlara hizmet etmiş yönetim kadroları,

Onlar da biliyor ki, dünyanın yer altı ve yer üstü kaynakları bütün insanlığa yeter, peki bunlar ne istiyor?

Bunlar insanlığın Kur'an ve Sünnet'le buluşmasına engel olmak istiyor. Bunlar Müslümanları her ne sebeple olursa olsun birbirlerine kırdırıp önümüzdeki 100 yıllarını garantiye almak istiyor.

Bunlar insanlığı öyle büyük belalara bulaştırmak,yok etmek istiyor.

Haşa! Allah'la yarışmak ve mücadele etmek, onu yenmek istiyor. Armegedon istiyor, Süleyman tapınağı yapmak istiyor, Kristal Krallığı'nı kurmak istiyor ve artık beklemek istemiyor. Sabrı kalmamış...

Çünkü bunlar kötü cinlerin ve şeytanın temsilcileri,

Bizlere de her türlü kötülüğü nasıl olsa Allah'ın(C.C.) mağfireti azabından geniştir, nasıl olsa affedilirim düşüncesi ile şeytana ve onun köleleştirdiği insanlara, kurumlara ve güç odaklarına hizmet ettiriyor.

Libya'ya, Suriye'ye gelince sözün bittiği yer, İsrail'e gelince kapalı kapılar ardında el ense muhabbetleri.

Barış getiriyorum derken kan akıtan, yaptığı işlerin yaratıcının hesabında ne manaya geldiği bilmeyen küfür milleti ile birlikte saf tutanlar bir milletin de istikbal ve istiklalinin kaybına neden olacak gözükmektedirler.

Her geçen gün şehit haberleri, bulunamayan şehitlerimiz, maalesef düşmana merhamet gösteren bir anlayışın, Figüranlıktan Taşeronluğa geçisin bir bedeli olsa gerek.

Profesyonel, Lejyoner askerler yani paralı askerler; Mehmetçiklerden daha iyi mi vatanı savunacaklar? Bu tamamı ile kendini inkardır. Ordumuz devletin en önemli gücüdür. Demokrasi ile düşmanla mücadele edilemez.

Yoksa bir harekat yapılır da Suriye gibi oluruz diye korkuluyor. ABD, Suriye'yi nerdeyse kendi içi işimiz gibi göstererek işleri bizim halletmemizi istiyor. Suriye bizim iç işimizmiş

Türkiye şu anda bu zaafı gösterirken, battı batıyor dediğimiz batılı şirketler hızlı bir şekilde ülkemizden alım fırsatları kovalamaya başladılar.

Her an, her sektörde ve alanlarda başıboşluk sebebiyle krizler gözükmektedir.

Hükümet ve Cumhurbaşkanı çaresizce verdikleri özerlik, eyalet ve BOP'un yükümlülükleri altında kalmaktadırlar. İmralı'ya verilen ev hapsi sözü, genel af, vicdani retçilik, Kıbrıs, Ermenistan bir çok konuda artık sabah olmuş rüya bitmiştir. LOZAN'DA KAZANILAN 100 YILLIK SÜRE HEDEF 2023'TE SONA ERİYOR.

Türkiye stratejik müttefiklerinin menfaatleri ile kendi değerlerini temsil eden bir anlayış arasında çoktan ilkinden yana tercihini kullanmıştır.

Türkler,artık haklı haksız ayırımından egemen güçlerin temsilcileri ile birlikte; hatta başına çuval geçirenler ile ordunun tasfiyesini birlikte gerçekleştirmektedirler.

Tek suçlu ordu ise ,neden bugüne kadar terörle mücadele eden askerlerle ilgili bir çalışma yapılmamıştır.

Mevcut verilere bakılınca 2002 konseptinden önce ve sonra bugünlere kadar, hükümet birçok söz karşılığında hayatını devam ettirmiştir. Irak'a yapılan saldırılarda, Ortadoğu'nun yumuşatılmasında, Light İslam projesinde, kırmızı çizgilerde, turuncu, pembe devrimlerde roller oynanmıştır.

2007 seçimlerinde Ağar-Mumcu, 2010 Chp kaset olayı, Sargül'ün arabasını otoparka çekmesi, Saadet Kongresi ve iftarı, MHP ile ilgili kasetler, gözönündeki siyaset, ordudaki muğlak iddialarla ilgili tutuklamalar, iş ve ekonomi dünyasındaki sıkıştırmalar, sermayenin Türklerin elinden alınması, MMEKA isimli şirketteki hisselerini bir gecede devren Karamehmet.

Devir alan Mehmet Kazancı'ya akbaba gibi çöken Goldman Sachs isimli şirket, Aziz Yıldırım'a yapılan şike, İbrahim Tatlıses'in konulduğu altın kafes operasyonu, paranın, uyuşturucunun, kumarın silahın kontrolü.

Başbakan, İbrahim Tatlıses'i kaldığı klinikte ziyaret etmiş. 45 dakika... Ahmedinejat'la görüşme 37 dakika... Başbakan klinikten ön kapıdan çıkarken İbrahim Tatlıses güvenlik açısından aynı anda arka kapıdan gizlice havalimanına kaçırılmış...

Allah Allah, gazeteler şunu mu demek istiyor, ''Başbakan ,İbrahim Tatlıses'e kamuflaj mı yapmış? Bu vurulmama olayının gizemi ne ki? Nedir bu üstü örtülmek istenen.

Yoksa bu İbrahim Tatlıses Abdullah Öcalan'ın dublörü mü ki ne...''

Dalga geçen bir devlet sistemi.

Onun için tüm dünya patronları ve onun gizli ve açık destekçileri birleşin, Türkiye'yi kurtarın, İstanbul'u Bizans'a teslim edin...

İran düşman, Suriye kalleş, figüran cilalı ibo...

Libya bombalanacak para topla...

Somali açlıktan ölüyor yardım et...

Sıcak paraya en yüksek faiz ödenecek öde.

Askerlik kalkacak kaldır.

Birleşik Ortadoğu Krallığı kurulacak kur. Başkent İstanbul olacak ol.

Ağaoğlu ev satacak, kamu bankası genel müdürünün satın aldığı 3 evin parası cepten ödenecek öde...

Avukat Aziz abisine yardıma gidecek git...

Irakt'a 1,5 milyon müslüman ölecek sus, Somali'de Angelina Jolie, rolüne bürünülecek bürün, Robert de Niro'dan artislik dersi alınacak al, figüranlıktan jönlüğe geçilecek geç, İsrail özür dileyecek, ya dileyecek ya dileyecek... Gazze bombalanacak sus. Suriye parçalanacak parçala, İsrail rahatlayacak rahatlat.

Mısır askere teslim edilecek, Sabrımız taşacak, derelerde şehitler kaybolacak kaybet...

Gittiğin her ülke karışacak karıştır... Sıfır sorun olacak, bir bakan harca desin harca, ötekisi harcama desin harcama Gecelik faiz 1,5'dan 5'e çıkar yıllık faiz kaç diye hesaplama. 5*365:1825

Düşmana merhametli kendine zalim olunacak, ol...

Bütün bunları çakma milliyetçi dalga örter de ört.

Enflasyon değil, Resesyon değil Stagflasyon.

Unutma en önemli ihraç ürünün ordun, ordunu ihraç edemediğin için cari açık var, bütçe açığı var, gümrük açığı var...

Sıcak para takma dişe benzer, akşam çıkınca avurtlar çöker.

makyaj silindi...

Ne oldu...

Sabah oldu...

Rüya bitti...

Pardonlar birleşin... Pardon...


Av. Cihan Tufan


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5
Diğer Yazılar Başlık Sol Kısım

Bu Yazarın Önceki Yazıları

En Çok Okunan Haberler

Diğer Yazılar Başlık Sağ Kısım
+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir