Av. Cihan TUFAN

Soykırım Yalanı

[email protected]
Demokrasi denilen tek dişi kalmış canavar.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Demokrasi denilen tek dişi kalmış canavar. Ne de güzel saklıyor, koruyor para ve sermayenin patronlarının Gizli Dünya Sömürü Devletini Pöh, Sarkozy imiş de sanki ''Ermeni soykırımını inkar suçu'' yasasını isteyen. Katolik Fransa da Yahudi bir Başkan. Ne o Ermeniler de gizli Yahudi mi?

Avrupa Birliği, Amerika, Kanada, Japonya velhasıl kendilerine demokrasi yalanını uydurmuş Batı Avrupa nasıl oluyor da hem demokrasiden bahsedecekler hem de ''Yahudi Soykırımını İnkarı suç kabul eden yasaları çıkartıp bir de bu iddialarda bulunanı mahkum edecekler.

Batı Avrupa'da ki bu demokrasi nasıl demokrasi? Pagan demokrasisi mi ki birisi çıkıp düşünce ve fikir hürriyeti çerçevesinde ya da sırf böyle olduğuna inandığı için, düşünce ve fikir hürriyeti çerçevesinde fikrini açıklayarak ''Naziler Yahudi Soykırımı Yapmamıştır'' diyemeyecek.

Yesinler sizin pagan demokrasinizi. Hep yalan hep yalan bir de bunlara inanıp demokrasiden, insan haklarından AİHM kararlarından bahsetmezler mi?

Bir de bunlara inanıp düşünce ve fikir hürriyetinin demokrasinin vazgeçilmez unsuru diye bahsetmezler mi?!

Çağdaş batı medeniyetiymiş! Bunlar mı çağdaş; bunların ki mi çağdaş batı medeniyeti demokrasisi. Yav adamlar düşünce ve fikri açıklamayı bile yasaklamışlar bir de bunlara güvenip bunlardan medet umuyorsunuz ve muasır medeniyet diye batıya özeniyorsunuz. Sizin örnek aldığınız batı demokrasilerinde birisi çıkıp da ''Naziler Yahudi Soykırımı yapmamıştır'' diyerek düşüncelerini açıklama hürriyetine bile sahip değil.

Eh şimdi de Fransa'da çıkmışlar ''Ermeni Soykırımını İnkar Suçu'' diye yasa çıkartmaya hazırlanıyorlarmış. Hep düşünüp dururdum acaba niye İkinci Dünya savaşında Türkiye savaşa sokulmamıştı. Hitler'in altınları neden Türkiye'ye gönderilmişti? Neden sonrasında İsrail kabul edilmişti ve neden Avrupa'da Yahudi Soykırımını İnkarın suç olması yasalaştırılmıştı.

Ne o sanki Büyük İsrail Türkiye'miydi ki, şimdi de Türkiye Ermeni Soykırımını tanımaya zorlanırken bir yandan da ''Ermeni Soykırımını İnkarın Suç sayıldığı'' yasalar çıkartılmaya başlandı.

Şimdi anlaşılıyor neden birilerinin Yahudi soykırımını inkarı suç sayan yasalar çıkardığı. Demek ki demokrasi diye bir şey yok, seçen, seçilen yok. Demokrasi yalanı seçenleri uyutan, seçilenleri arka plandan seçenlerin gizlendiği saklambaç.

Demokrasi olsaydı seçimle gelen Berlusconi paranın ve sermayenin patronları tarafından kovulmaz yine kendi halkının seçimleriyle giderdi.

Avrupa Sonbaharı artık ülkelerindeki seçenleri, seçilenleri değil bunları belirleyen para, sermaye ve sahte gücün patronlarını kuşatıyor.

Bianetçorg da kadın hakları kadın hakları diyor da bir türlü Pirelli takvimlerinde teşhir malzemesi olarak kullanılan kadınların haklarından bahsedemiyor. Bianet temi Pirelli ne Nadire Mater buna ne der?

Demokrasi, demokrasi amma da demokrasi, emekli açlık sınırının altında maaş alır bir kere doktora gitse maaşından ücret diye kesilir bir de şimdi ileri demokrasi gereği telefonla randevu almak için de para ödemek zorunda kalır.

Soyan ne de kolay soyuyor: Siz istediniz biz yaptık akşam 7'den sabah 7'ye bedava, -yersen eğer mecburi ücret mecburi- Avea'ya gel, Vodafon'a gel Turkcell'e gel kime gelirsen gel yolunmaya gel, hepsinde görüşmek bedava; ödediğimiz trilyonlar hariç.

Emekliye intibak 2073'te. Hep para al, hep para al, vermeye sıra geldiği zaman yok, al sana demokrasi.

Harun Yahya kıyamet alametleri, kıyamet alametleri derken medyadaki her gün Cübbeli kıyametlerinden mi haber veriyordu? Halbuki her ikisi de İsa Mesih gelecek derken ne de güzel diyalogculuk diyalogu yapıyorlardı.

Dün Yahudi soykırımını inkarı suç sayanlar bugün de Ermeni soykırımını inkarı suç saymaya başladılar. Bunlar yarın çıkıp da Büyük İsrail'in başkenti de İstanbul demesinler...

İster misiniz yarın bir gün çıkıp da: Ehli Sünneti, Sünni İslam'ı savunmak ve İsa Mesih'in geleceğini inkar etmek suçtur ve İslam Peygamberi'nin Son Hak Peygamber olduğunu iddia edip de, savunmak da Sünni El-Kaide terör örgütü üyesi olma suçudur diye bir yasa çıkartmasınlar !?...

Çıkartırlar mı çıkartırlar...


Av. Cihan Tufan


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5
Diğer Yazılar Başlık Sol Kısım

Bu Yazarın Önceki Yazıları

En Çok Okunan Haberler

Diğer Yazılar Başlık Sağ Kısım
+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.02 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir