Av. Cihan TUFAN

Şaka Şuka

[email protected]
Şak şuka, şaka şuka, şike mike, herkes girmiş tike, Terzi SLMN hangi kumaşla ne dike.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Şak şuka, şaka şuka, şike mike, herkes girmiş tike, Terzi SLMN hangi kumaşla ne dike.

Tühh yavv, artık şööyyle ağız tadıyla bir şike bile yapılamayacak.

Herşey normal olmalı ki, arada bir de şike yapanlar da çıksa, ama artık alenen herkes açık açık şike yapıyor, göstere göstere, anlata anlata ve hep en tepeden zevkle yapıyorlar şikecikleri, futbolcular şike yapıyor, kulüpler, yöneticiler şike yapıyor, TFF açık açık şike yapıyor, Maliye Bakanlığı milyar dolarlık transferleri kayıt altına almadan şike yapıyor? Yetmedi şimdi de UEFA da göstere göstere şike yapıyor.

Neden mi? Mes'ele sadece Futbol Mafyasında rantı kurtarmak, olay futbol sömürüsünü sürdürmeyi kurtarmaya sıra geldi mi, ne devlet kalıyor, ne kural, ne yasa, ne etik ne patik, ne usul ne adap, millet zaten sarhoş edilmiş, futbol mafyası üzerinden paracıklar gelsin diye açık açık minareler çalınırken kılıfları uydurmaya bile gerek duyulmadan, uydurulan uygulamalarla tiyatroya devam ediliyor.

Galatasaray ve Trabzonspor'un da onay verdiği formül bulunmuş da Fenerbahçe küme düşmekten kurtulacakmış da, koca koca adamlar sıkılmıyorlar artık, Kardeşim bu kadar niçin uğraşıp yoruluyorsunuz alın size bedava formül: SÜPER LİGİ KALDIRIN VE HEPSİNİ BİRİNCİ LİGDE DEVAM ETTİRİN VE 2. LİG, 3.LİG BU İŞ YİNE ŞAKA ŞUKA DEVAM ETSİN HEM HEPSİ DÜŞMÜŞ OLUR HEM HİÇBİRİ DÜŞMEMİŞ OLUR VE HERKES RAHAT EDER.

Ligin adı ha Süper Lig olmuş ha Birinci Lig olmuş yok illa olmuyorsa bu sefer Birinci Lig'e Süper Lig yerine ''Şahane 1.Lig'' dersiniz olur biter. Hem bak sizin akçeli işlerinize, aklama paklama işlerinize milyar dolarlık transferlerinize hesap kitap gelir gider işlerinize Maliye hiç karışıyor mu?

Erdoğan Bayraktar'da bu Sefer, ince ayar yapıp şampiyonluk kupasını da Trabzon'a getirecekmiş, Aman aman Erdoğan Bayraktar bir ince ayar da Kurtlar Vadisi Fikirtepe dönüşümüne yaparsa o zaman lezzetle yerler Fikirtepeliler bütün şampiyonların sponsoru Ülker petibörleri çay saatlerinde.

Bak, Has Parti'li Bekaroğlu da PKK'nın bir senaryo, bir oyun değil de bir gerçekmiş gibi kabul edip, bir de ''taraflar müzakerelerde'' diyerek, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni bir tarafa, PKK'yı da bir tarafa, taraf olarak oturtup, bir de PKK'nın Türkiye Cumhuriyeti Devleti ile müzakere edecek tarafmış gibi gösterirken, en bi kıral PKK'lıdan daha kıral bi PKK'lı olmuş olabileceğini de mi göremiyor?

BDP ve Demirtaş' ın söyleyemiyeceklerini söylüyor Bekaroğlu. Türkiye Barışa yakınmış, PKK ile Türkiye Cumhuriyeti Devleti arasında savaş varmış: Erbakan Hocamızın ruhu sızlıyordur.

Bir talebesi Güneydoğu'da savaş hukuku uygulayalım, roket atalım diyor bir talebesi de savaş var diyor. Sanki Türkler Kürtleri öldürüyor sanki Kürtler de Türkleri öldürüyormuş daa, İncirlikçiler, İngilizçikler, Almancıklar da seyrediyorlarmış gibi...

Sanki Türk Silahlı Kuvvetleri adına birileri öldürülünce Türkler Kürtleri öldürüyor, ya da birileri adına birileri TSK Askerlerini öldürünce de Kürtler Türkleri öldürüyormuş gibi öyle mi? Bu mu Türkler-Kürtler muhabbeti. Pekii PKK saldırdı Askerleri şehit etti denilince öldürülen askerler içerisinde Kürt kökenli TSK askerleri yok mu, pekii askerler PKK'lıları öldürdü denilince PKK'lıları öldürdüğü söylenen askerler içinde yine Kürt kökenli askerler yok mu?

Vahh Bekaroğlu vah,psikiyatrın mı bozulmuş, kimi kimler adına, kimlere anlatıyorsun?!!

Uludere'yi kimse bilmiyor da Bekaroğlu biliyormuş. Barış Cumhurbaşkanlığı seçiminden sonraymış, birileri ne de güzel formatlamış birileri de ne de güzel sunmuş: AKP'li şahinleri Gülen destekliyormuş.

28 Şubat sürecinde AKP'nin kuruluş mayaları hazırlanırken: Yimpaş içerisindeki çalışmalarda Milli Görüş camiasından bir kısmına Gelenekçi, bir kısmına da Yenilikçi denmeye başlanmıştı ve Yenilikçi denilenler de AKP içerisinde görünmüşlerdi. Şimdi de AKP için mi başladı Gelenekçi Yenilikçi muhabbetleri ve AKP'nin bir Gülen Yenilikçileri ve Gelenekçilerini başlatıyor AKP'nin şahinleri diyor.

Şahin kim, Doğan kim yoksa hepsi Doğan görünümlü Şahinler mi,serçeler de var mı?

Ne derdi Işık, Darıyı yemek serçenin hakkı, serçeyi kapmak şahinin hakkı daa peki şahinleri kimler kapar. Ne Doğan'ı ne Şahin'i hepsi de KOÇ gibi maşallah. Anadolu Ergenekon yaylasında hepsi de 1 numara.

Mehmet Bekaroğlu Has Parti'nin ve Gülen Ağabeyi Liderinin görüşlerini mi yansıtıyor yoksa kendini mi? Açıklamalarını okuyunca çok garip bir mesaj olgusu oluşturarak öyle farklı etkiler ve düşünceler uyandırıyor ki sanki bir anlamda Gülen Hareketinin bir açılımının Ergenekon, bir diğer açılımının da PKK olduğunu ima edermişçesine bir psikiyatrik telkinler oluşturmuş mu oluyor?!!!! Ne ima etmek istemiş anlayamadım da.

Sırrı Sakık Meclis çatısı altında Türkler katildir katliamcıdır deyip Türkler Yahudileri, Ermenileri ve Kürtleri Katlettiler der ve sonra kürsüye kurşun bırakır, Hasip Kaplan bardak kırar, öteki küfreder beriki Ulan der, biri parmak sallar, öteki yumruk sallar, tam bir orta oyunu ve olacak o kadar sahnesi. Garibim Levent Kırca da işsiz kalır havaya bakar, olacak o kadar televizyonu komedisini Meclis'e kaptırmıştır.

Aslında Meclis'in manevi şahsiyetine hakaretten bu milletvekillerinin incelenmesi gerekmez mi? Ve Mehmet Bekaroğlu Yeni Anayasa Yapılması dayatmalarında oluşturulan baskıları uzatılan elme şekerine bağlar.


Av. Cihan Tufan


Puan Ver 3Puan Ver 3Puan Ver 3Puan Ver 3Puan Ver 3
Diğer Yazılar Başlık Sol Kısım

Bu Yazarın Önceki Yazıları

En Çok Okunan Haberler

Diğer Yazılar Başlık Sağ Kısım
+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir