Av. Cihan TUFAN

Öncü Sapıklar

[email protected]
CHP Genel Başkanı geçenlerde LGBT'nin temsilcilerini kabul etmiş ve lezbiyenlere, gaylara, biseksüellere kısacası sapıklar güruhuna ''Öncü rolünüzü'' kabul ediyoruz demiş.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

ÖNCÜ SAPIKLAR

CHP Genel Başkanı geçenlerde LGBT'nin temsilcilerini kabul etmiş ve lezbiyenlere, gaylara, biseksüellere kısacası sapıklar güruhuna ''Öncü rolünüzü'' kabul ediyoruz demiş.

CHP ve Genel başkanının öncüleri lezbiyenler ve Gayler olduğuna göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı göstermeye hazırlandıkları ya da kendini böyle gören Mustafa Sarıgül'ün de öncüleri Lezbiyenler ve Gayler olacaktır.

Mustafa Sarıgül şimdiden açıklamalıdır gelmez ayın kırmızı çarşambasında seçildiği zaman yönetim kadrolarında, başkan yardımcılıklarında ve birimlerinde kaç tane lezbiyen ve gay'a görev verip öncülüklerinden istifade edecektir.

Genel Başkanının bu gay ve lezbiyen muhabbetine bir açıklık getirsin.

Mustafa Sarıgül Üsküdar'a geldi ve açıklamalar yaptı, halbuki Kuşçu Eşref ağabeyin yanına gitseydi açıklamamalar yapsaydı daha iyiydi.

Sarıgül ''Haktan, hukuktan adalet duygusundan yana''yım, demiş. Muhterem Hocamız Merhum Necmettin Erbakan terminolojisini kulanıp ''sizi gidi siziler'' demiş. Ehh bizde Sarıgül'e, müjdeler olsun, müjdeler olsun diyelim.

Baksana, Koç'un has adamı Harun Karacan'ı Eskişehir'den direkt aday gösterenler, demek ki Koç'la ittifak yapıp Koç'un en has adamı Sarıgül'ün İstanbul'dan aday gösterilip seçtirilmesi konusunda anlaşmışlar demek ki.

Haktan, hukuktan, adalet duygusundan yana olduğunu söyleyen Sarıgül, Başkan olmak istediği İstanbul'daki en büyük haksızlık, hukuksuzluk ve adaletsizlik olan İspark işgalleri konusunda ne yapacağını anlatsın meydanlarda... İspark'ın haksız hukuksuz adaletsiz bir şekilde açık işgallerde bulunduğu İstanbul'un meydanları, caddeler, sokakları yollarındaki bedava rant elde etmesi için ne yapacak ?

Şayet başkan seçilirse İspark için yine görmedim, duymadım, işitmedim mi oynayacak ve aynen devam deyip bu açık haksızlığa, hukuksuzluğa, adaletsizliğe göz mü yumacak...?

İstanbul'un meydanları, caddeleri, sokakları, yolları kamuya ait bu alanlar kim ve kimler tarafından İspark'a peşkeş çekilip ranta dönüştürmesine müsaade ediyor. Hangi kanunla hangi yasayla hangi adaletle İspark, İstanbul'un meydanlarını, caddelerini, yollarını sokaklarını işgal edip, çevirip park ücreti diye para toplayabiliyor. Mustafa Sarıgül bu konuda bir şey söyleyebiliyor mu ya da söyleyebilir mi ?

Ben de Mustafa Sarıgül'e diyorum ki ''sizi gidi siziler, gulu gulu dansı yapıyorsunuz, haksızlığı, hukuksuzluğu, adaletsizliği seyrediyorsunuz ve susarak da iştirak ediyorsunuz'' bir de çıkıp milletin gözünün içine baka baka yalan söylüyorsunuz, sizi gidi siziler.

Sağlık Bakanlığı'n da cemaat tasfiyesiymiş!... Neymiş efendim, Müezzinoğlu Halk Sağlığı Kurumu Başkanı Turan Buzgan'ı Fetullahçı olduğu için görevinden almış mış. Ne alakası var yine Fetullahçı olarak bilinen eski İl Sağlık Müdürü Ali İhsan Dokucu'yu, hem de Menzirci diye bilinen Nizipli Hasan Çağıl'ı görevinden alıp Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanlığı'na getirmemiş miydi ?

Ya hu herkeslerde biraz acıkınca hemen Fetullahçılığa bağlıyor...

En iyisi sizler de birer Ülker yeyin, atıştırın açlığınızı yatıştırın, rahatlayın.


Av. Cihan Tufan

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5
Diğer Yazılar Başlık Sol Kısım

Bu Yazarın Önceki Yazıları

En Çok Okunan Haberler

Diğer Yazılar Başlık Sağ Kısım
+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.02 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir