Av. Cihan TUFAN

Şok'a Girdik Sıfır Km Rockn Coke Yasası

[email protected]
Rockn Coke 16-17 Temmuz'da Ülker'in Hezarfen Havaalanı'nda by Cola-Turka ile...
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Şok'a Girdik
Sıfır Km
Rockn Coke Yasası


Rockn Coke 16-17 Temmuz'da Ülker'in Hezarfen Havaalanı'nda by Cola-Turka ile...

Afişte şöyle yazıyor : Rockn Coke 2011'de yeniden Hezarfen'de ''EVE DÖNÜŞ''.

Rockn Coke'un EVİ Hezarfen mi? Neler oluyor bu festivalde? Anlamadım bu festivale katılan bütün müzik grupları da Gülen Hareketi'nden mi? Bunlar da Nurcu mu?!

Kar Group'a ait olduğunu bildiğim Hezarfen Havaalanı'n da böyle bir festivalin yapılması nasıl oluyor? Ülker Ailesi'nin bu festival sırasında olup bitenlere nasıl onay verdiğini anlayamıyorum. Burada Ülker ailesini suçlamaya kalkmayanlar; Ülker Grubunun ŞOK Marketleri satın almasıyla Şok Marketlerde içki satılmasını niye konu ediniyorlar ki?!

ŞOK Marketleri Ülker tarafından satın alınabilir ve tabii ki de Şok Marketlerde alkollü içki satışlarına devam edilebilir? Neden mi? Ne yani Recep Tayyip Erdoğan Başbakan oldu da Türkiye'de içki satışları mı durduruldu ya da Başbakan içki satışlarını mı yasakladı? Hem zaten alkollü içki satılan her yerde Ülker mamulleri de yan yana satılmıyor mu?

Acaba Gülen Hocaefendi, 16-17 Temmuz 2011 Hezarfen Rockn Coke festivali içinde görüş ve düşüncelerini Herkül Sitesinden açıklar mı? Rockn Coke Festivali'nde Sıfır Kilometre Anayasa tartışmaları da yaşanır mı? Konrad Adenauer Vakfı, Türk Demokrasi Vakfı Başkanı Prof. Dr. Ergun Özbudun ve ekibinin yıllardır hazırladığı Sıfır Kilometre Anayasaya geçmek için taaa baştan beri hazırlanan kimlerin nerelerden, niçin aday gösterilip bu gelişmelerin hazırlandığının açıkça anlaşıldığı günümüzde Meclisin açılışı ile Rockn Coke Festivali arasında ne gibi benzerlikler olabilir ki?!!!!!!

4-5 yıl önceydi,bir arkadaş 16 yaşındaki kızının ısrarlı isteklerine dayanamayıp Rockn Coke festivali için Hezarfen'e getirmiş. Anlattığına göre festivale girişte kızını içeri alanlar babasını içeri sokmamışlar ve sonradan içeride olup bitenleri öğrenince hayretler içinde kalmış.

Festival süresince içeri sokulanlar dışarı çıkartılmamış ve dışardan da hiç kimse içeri alınmamış. Ve içeride festival süresince kurulan çadırlarda her türlü alkol, uyuşturucu hap, esrar, kokain vs. serbestçe kullanılmış ve açıkça göstere göstere fuhuş serbestmiş. Fuhuş, uyuşturucu ve alkol ile her türlü pislik ve rezilliği gençler özgürlüğün tadını çıkara
çıkara bu festivalde yaşamışlar.

Buraya kimsenin de girmesine izin verilmiyormuş. Kendi kızımın yanına gidemedim diyen arkadaş acaba abartıyor muydu?

Belki bu yeni EVE DÖNÜŞ'te bütün bunlar yerini Said Nursi'nin Risaleleri'nin derslerinin okunmasına bırakır. Herhalde sınırsız alkol de olmayacaktır. Hele hele serbest fuhuş ve uyuşturucu asla bulunmayıp cici cici festivaller yapılıp iki gün Amerika'daki Kilisedeki gibi bir yanda imamlar, bir yanda rahipler öte yanda hahamlar hep birlikte dualar, ibadetler edilip hoşgörü ve diyalog örnekleri sergilenecektir belkim de.

Zaten Narkotik Polisinin uyuşturucu satıcılarına göz açtırmadığı günümüzde Festival süresince Hezarfen'i de yakından izleyip asla uyuşturucu satış ve kullanışlarına müsamaha göstermeyecektir. Aleni fuhuşun yapılamayacağını da festival süresince bütün basın mensuplarının içeri girip röportaj, resim işlerine karışılmayıp hatta bir iki TV kanalından sürekli yapılacak canlı yayınlarla festivalde olup bitenler yayınlanarak hem festivale ücret ödeyip katılamayanlar da festivaldeki bu güzelliklerden istifade fırsatı buldurulacaklardır herhalde.

Ne yapıp edip parasını ayırıp ben de bu festivale katılmak istiyorum. Katılacağım hatta Hüseyin Gülerce Beyefendi'yi, Cübbeli Ahmet Hocaefendi'yi, Mahmut Hocaefendi'yi de bu festivalde görmek olamaz mıydı acaba.....?!!!

Ayrıca, geçtiğimiz perşembe günü Hak'ka Yürüyen, Gaziantep Hasan Hoca İlim Yayma Vakfı Kurucusu ve Şeyhi Muhterem Hasan Hocaefendi'ye Allah'tan Rahmet, bağlılarına, sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı dilerim. Allah Rahmet Eylesin...


Av. Cihan Tufan


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5
Diğer Yazılar Başlık Sol Kısım

Bu Yazarın Önceki Yazıları

En Çok Okunan Haberler

Diğer Yazılar Başlık Sağ Kısım
+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir