Av. Cihan TUFAN

T.C Edebiyatı, Türkiye Halkı

[email protected]
''Saygıdeğer Türkiye halkı'' imiş, ''herkesi selamlıyorum'' imiş, Apo böyle demiş..
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

T.C Edebiyatı, Türkiye Halkı

''Saygıdeğer Türkiye halkı'' imiş, ''herkesi selamlıyorum'' imiş, Apo böyle demiş..

Biç egemen Fetullah'a teşekkür etmiş. Eee kılavuzu karga olanın burnu PKK'dan çıkmazmış.

Bu ülkeyi (ki böyle bir ülke varsa diyordu Reha Muhtar) yönettiklerini sanan asıl yönetilenler, patronları Rothschild tarafından ''çözüm süreci'' yalanlarıyla öyle komik durumlara düştüler ki, her gün ayrı bir komedi.

Ciddi ciddi bir de demeçler verip açıklamalar yapmıyorlar mı, artık herkes bunlara gülse mi acısa mı şaşırıyor. PKK'nın silah kullanması da meşruymuş tabii yaa PKK İncirlik üssü de meşru.

Hep edebiyat hep edebiyat.

Bakmayın Bahçeli'nin meydanlarda sözüm ona sert sert esip gürlediğine bu ''Çözüm süreci'' denilen oyunları meşrulaştırma görevi de ona verilmiş.

Hep edebiyat hep edebiyat.

Demek Türkiye Cumhuriyeti sadece bir Rothschild Cumhuriyeti edebiyatı.

Sadullah Ergin ''T.C Edebiyatı'' demiş. Hani Türkiye Cumhuriyeti demokratik laik sosyal bir hukuk devletiydi (İspark Hukuku) hani Anayasal bir devletti. Demek bunların hepsi edebiyatmış.

T.C bir edebiyatmış, Anayasa da bir edebiyatmış, yenisini yapsanız ne olacak o da bir hikaye edebiyatı olur. Sadullah Ergin'in Adalet Bakanlığı da bir edebiyatmış. Bizde her şey bir hikaye imiş.

2013 yılına girilip ''Çözüm Süreci'' dayatıldığından beri, her nerede ve nasıl yaşatılıyorsa Türkiye Cumhuriyeti hep hikaye hep edebiyat oldu açık açık. Bozdağ'da talimatı milletten alıyoruz demez mi? Millet mi size T.C ye edebiyat deyin dedi, millet mi size PKK ile dans edin dedi.

Biri der T.C kalkarsa burası Rusya mı olur, öteki der T.C edebiyatı beriki der Saygıdeğer Türkiye halkı, Türkiye'deki doğalgaz-petrol çıkartılmazken öteki der Sibirya da petrol çıkaracağız.

Sizden millet mi istedi bu yaptıklarınızı, millet mi istedi asıl terörist yardakçılarını akil adam diye ortaya çıkartmanızı.

PKK'ya yardım ve yataklıktan bir sürü mahkemeler tutuklamalar cezalandırmalar yapıldı da şimdi bu çözüm süreci ile yapılanlar açıkça PKK yardım ve yataklık suçuna girmiyor mu?

PKK terör örgütüyse, Terörist Başı Bebek katili ve mevcut yasa ve kanunlara göre önce idam ve sonra ömür boyu müebbet hapislik katil ise şimdi bu muhatabiyetler ne?

Barışmış... Vay vay vay dağdaki mele keklikleri bile barış istiyormuş muş.

Millet mi istedi T.C'yi kaldırmanızı, hem onu da kimler kurduysa onlar kaldırıyorlar ki sizi kullanıyorlar.

Osmanlıyı yok edip T.C'yi, Atatürk'ü kullanarak kuran İngilizler, Alon Liel'e Kemalizm bitti Erdoğanizm var dedirttirip şimdi de ikinci Atatürk misali T.C'yi sizlere mi kaldırttırıyorlar.

Öyle de Rothschild Cumhuriyeti böyle de Rothschild Cumhuriyeti. Ha T.C ha Yeni Trişka Osmanlı İslamcı maskeli Büyük Sömürü Cumhuriyeti.

Bu yaptıklarınızı sizden millet istemedi sizler millete rağmen patron Rothschild'in istediklerini açık açık yerine getirip millete rağmen hiç çekinmeden böyle konuşarak sizden istenilenleri yapmaya devam ediyorsunuz.

Zaten Patron Rohhschild'in sizden istediklerini harfiyen yerine getirdiniz sürece bulunduğunuz yerde oturacaksınız.

Anayasa diye bir şeyin olmadığını sizler açık açık gösteriyorsunuz, T.C diye bir devlet olmadığını şimdi açık açık gösteriyorsunuz ve Tayfun Talipoğlu'da sizden cesaret alıp ''eskisinden daha kötü hale gelebilir'' diye tehdit edebiliyor, Öcalan & Talipoğlu kardeşliğinde.

Edebiyatı bırakın da T.C yi tabelalardan kaldıracağınıza Kağıt Paraların üzerinden kaldırın, nasıl olsa Merkez Bankası Rothschild'in bir şirketi, özel bir şirket ve zaten paraların üzerinde de ''Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'' yazmıyor,yazamıyor.

Bu millete bu devlete aidiyet yok, eh artık sayenizde T.C diye bir devlette yokmuş, kağıt paraların üzerinde ''Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'' yazıyor.

Kaldırın Kağıt paraların üzerinden T.C'yi ve ''Türkiye Cumhuriyet'' ibaresini kaldırın ve kağıt paraların üzerine ''Rothschild Cumhuriyeti'' ni yazın.

Ondan sonra Bakanlıklardan Valiliklerden T.C tabelasını indirirsiniz.


Av. Cihan Tufan

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5
Diğer Yazılar Başlık Sol Kısım

Bu Yazarın Önceki Yazıları

En Çok Okunan Haberler

Diğer Yazılar Başlık Sağ Kısım
+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir