Av. Cihan TUFAN

Dünün Güneşi Bugünün Çamaşırı

[email protected]
Veciz sözleriyle siyasi hayatta ayrı bir yer tutan Bir Bilen, Süleyman Demirel'in,veciz sözlerinden biri de ''Dünün Güneşiyle Bugünün çamaşırı kurutulmaz'' idi.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

DÜNÜN GÜNEŞİ
BUGÜNÜN ÇAMAŞIRI

Veciz sözleriyle siyasi hayatta ayrı bir yer tutan Bir Bilen, Süleyman Demirel'in,veciz sözlerinden biri de ''Dünün Güneşiyle Bugünün çamaşırı kurutulmaz'' idi.

Aytunç Altındal'ı son günlerde Tv kanallarında sıkça görür ve dinler olduk ve anlaşılıyor ki Hoca Efendi'nin Amerika' dan dönüş programı için yol yapım çalışmalarına başlamış Aytunç Altındal.

Aytunç Altındal'ın Tv ekranlarından konuşmalarından da anlaşılıyor ki M. Fethullah Gülen Hoca Efendi'nin, Amerika'dan dönüş programı yakın. Acaba Exter Üniversitesi'nin Gülen Hareketi programında Aytunç Altındal'ın bu son yol yapım ve tamir çalışmalarının durumu nedir ?

İngiltere Lordlar kamarasında bir çok kez yapılan Gülen Hareketi toplantılarında ve Gülen Hareketi'ne övgü dolu yaklaşımlarında(dersiniz ki İngilizleri, Amerikalıları Fethullah Gülen küllüm müslüman yapmış da över dururlar Gülen'i, adamlar ya Yahudi,ya Hristiyan ya Anglikan ya dinsiz ama bir Fethullah Gülen sevdalıları ki sormayın gitsin,neden över dururlar Müslüman bile olmamış bu İslam düşmanları M. Fethullah Gülen'i anlaşılır gibi değil) acaba ''Yenilenme Cehdi'' n deki payları nedir ?

Bir yandan bir gazete reklamından çok toplumun mobilizasyonunu açık gösteren Fethullahçı diye bilinen bir gazetenin ''Kardeşlik'' denkleminde reklamları ve reklamın sonunda, ilkokul öğrencileriyle ve öğretmenle el ele vermiş PKK'lının görüntüleri ve PKK markasıyla kesilmeyen Asker katliamları...

Her akşam Tv'lerde gazete reklamı diye toplumu yönetme ve yönlendirme çalışmaları, reklam adeta bir gazete reklamından çok son seçimlerdeki iktidar partisinin reklamlarının aynı.

Öte yandan aynı anda bilboardlarda ''Yenilenme Cehdi'' reklamları ve Aytunç Altındal'ın Hocaefendi'nin Halife olarak dönmesini Atatürk istemişti açıklamaları...

Artık siyasetin, hamasi nutukların, davaların, iktidarların, muhalefetlerin, Para Ve Güç Partisi patronlarınca sadece oyunun bir parçası olduğunun gizlenemeyecek kadar açık bir şekilde ortaya çıktığı günümüzde, kimler ''Dünün Güneşi İle Bu Günün Çamaşırı''nı kurutmaya çalışıyor.

Mesele, mes ele varyaaa kardeeşş, mesele sadece para ve güce sahip olarak,sömürü ve faiz düzenini yürüterek insanları para ile köleleştirip önce akıllarını sonra imanlarını satın alma meselesi kardeeşş...

''Yenilenme Cehdi''nde Türkiye'yi bir örümcek ağı gibi sarıp sarmalamış olan, Bankacılık,Finans ve artık enflasyon ve zamlar adı altında bir de açık açık paranın satılarak faizle insanların cendereye sokulması ve ferdi kredi ve kredi kartları batağıyla faiz sarmalında köleleştirilmesi ve bunun için de bir yenilenme cehdinin olup olmadığı var mı?

Türkiye Faiz bataklığında boğuluyor Hoca Efendilerin bu faiz rezaletiyle ilgili söyleyeceği hiç bir şey yok mu?

Faiz Sömürüsü, Yenilenme Cehdi'nin bir parçası mı? Ne demek ''Metafizik bir dirilişle yeni ufuklara yelken açmak'' metafizik bir diriliş bu lafı Exter Üniversitesi mi bulmuş?

Ne demek kendini yenileme irade ve cehdi ? Ne olacak, İslam Coğrafyası Büyük Ortadoğu Projesiyle, İslam Birleşmiş milletler yalanıyla, Harun Yahya maskesiyle Yeni Dünya düzenini Yeni Osmanlı hikayesiyle ? Ne olacak Türkiye Birleşik Devletleri projesi ''Yenilenme Cehdi'' diye sunulacak da, ne olacak Para Ve Güç Partisi, Bankacılık ve Finans ile faiz sömürü düzeninin sahipleri sizlere boyun mu eğecek yoksa zaten bütün bu oyunları sizler üzerinden onlar planlayıp bu düzenlerini sürdürmek için sizi mi kullanıyor ?

Ne olacak ''Yenilenme Cehdi'' ile başkanlık sistemine geçilse? Ne olacak Başkanlık sistemine geçilene dek tezgahlar tamamlanıp Kuzey Afrika ve Ortadoğu'daki İslam coğrafyası birleştirilip bu yeni Başkanlıkla kontrol edilse? Büyük Ortadoğu Projesi'nde Türkiye merkezli yeni başkanlık sisteminde İslam Birliği, İslam Birleşmiş Milletleri, Türk İslam Birliği yalanıyla müslümanları daha rahat yönetip daha fazla sömürüp köleleştirebilmek için M. Fethullah Gülen bütün İslam Coğrafyasının Halifesi olarak Amerika'dan döndürülse ne olacak ?...

Dünün güneşi ile bu günün çamaşırları kurutulabilecek mi?

Başkanlık sistemiyle İslam coğrafyası bankacılık ve finans patronlarının faiz sömürüsünden kurtulacak mı ?

Aytunç Altındal, M.Fethullah Gülen'i Atatürk'ün vasiyet ettiği Halife diye Amerika'dan getirse, Halife M. Fethullah Gülen İslam Coğrafyasındaki Bankacılık ve finans sektörünün hakim olduğu Faiz sömürüsünü durdurabilecek mi?

Ne yenilenme cehdinden bahsediyorsunuz?

İslam coğrafyası kendi petrolüne mi hakim, kendi doğalgazına mı hakim, İslam coğrafyası, kendi öz varlıklarına ve parasına mı hakim,Para ve Gücü yönetenler zaten bütün İslam coğrafyasını yönetip ekonomilerini olduğu gibi ele geçirmiş ve müslümanım diyenleri sadece sömürüp köle haline getirmişler ve girdikleri müslüman kılığıyla da bir yandan rahatça kanlarını akıtıyor istedikleri gibi birbirlerine öldüttürüyor öbür yandan da faiz batağına çekip acımasızca sömürmeye devam ediyorlar ve İslamcılık maskesiyle de ele geçirip kullandıklarıyla da İslam'a ve Müslümanlara hadsiz hakaretlerini alenen ve açıkça sürdürmeye devam ediyorlar.

Büyük Ortadoğu Projesini gerçekleştirseler de, Türkiye Birleşik Devletleri, Türk İslam Birliği yalanlarıyla da Başkanlık sistemi ve Yenilenme Cehdi Halifelerini sömürdükleri Müslümanların başına getirseler de, Müslümanları İsa Mesih gelecek, Mehdi çıkacak diye, yalanlarına, inandırdıklarını sansalar da,İslam coğrafyasındaki bütün Müslümanları Para ve Gücün kölesi haline getirdiklerini kabul etseler de, Dinlerarası diyalog, Üç dinin kardeşliği, Medeniyetlerarası ittifak, sevgi, hoşgörü yalanlarını İsa Mesih gelecek, Mehdi çıkacak yalanıyla gizlemeye çalıştıkları Son Peygamberi, İslam Peygamberi'nin Son Hak Peygamber oluşunu inkar ettirebileceklerini sansalar da ve girdikleri İslamcı,Müslüman kılığıyla tahrife yeltendikleri Kur'an-ı Kerim'i rafa kaldırıp yok saydıracaklarını planlasalar da ''ONU BİZ İNDİRDİK BİZ KORUYACAĞIZ'' ın ne olduğunu anlayamayacakları için yine de hiçbir şey yapamadıklarını ve yapamayacaklarını görecekler.

Şeytanın tek derdi Para ve Güçle sadece İman'ı satın almak...Gerisi teferruat.

İmanını satmak isteyenler de ne dünün güneşi ne bu günün çamaşırı.


Av. Cihan Tufan

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5
Diğer Yazılar Başlık Sol Kısım

Bu Yazarın Önceki Yazıları

En Çok Okunan Haberler

Diğer Yazılar Başlık Sağ Kısım
+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir