Av. Cihan TUFAN

Arap Uyanışı

[email protected]
Dini Liderler toplantısıymış, İslam Coğrafyasında dini liderler de mi varmış?
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Dini Liderler toplantısıymış, İslam Coğrafyasında dini liderler de mi varmış?

Hangi İslam'ın dini liderleriymiş bunlar; Para ve Sermayenin Gücü Patronları geçirmişler İslam Alemini ellerine... İslam Coğrafyasındaki saf Müslümanlar, bir yandan köleleştirilip sömürülüyor, bir yandan iç karışıklıklarla birbirlerine öldürttürülüyor ve bu coğrafyada İslamcı geçinen sözüm ona yönetici ve şakşakçıları da bütün oynanan bu acı oyunları hem seyrediyor, hem seyrettiriyor hem de Para ve Gücün patronları adına olan biteni örtbas edip şal vazifesi görüyorlar...

Amma da Arap uyanışı haa, bilhassa İslam coğrafyasında yaşayan köleleştirilmiş insanlar, ister Arap, ister Türk, yönetimleri, medyayı, haberin merkezini ve Demokrasi yalanıyla yönetim modellerini ellerine geçiren Satanist Para ve Gücün Patronları, insanları mışıl mışıl uyutup sömürmeye devam ettikleri gibi bu coğrafyada gerçekleştirdikleri katliamlarla da bir daha uyanmamasıya uyutup, bir de dalgalarını geçiyorlar.

Araplar ve Türkler ve İslam Coğrafyası deriiinn uykuya dalalı çok olmuş ve artık uyanma ihtimalleri de kalmamış, beyinler öyle kontrol altına alınmış, yalanlar o kadar çok gerçeklerin yerini almış ki, Haberin merkezinden her gün binbir yalanlarla beyinleri yıkayanlar bunları izleyen ve bunlara inananlarda ne akıl bırakmış, ne beyin bırakmış. Herkes de düşmüş menfaatin ve paranın peşine, parayı bulursam uyanık olurum dedikçe de olmuş tam bir bedava köle...

Ve hala toplantılar, konferanslar, Sözüm ona liderlerden beylik beylik açıklamalar, insancıkları bu hale getirenler de zevklerinden dört köşe zam üstüne zamları patlatıp, katliam üstüne katliamlar yapıp zevkini çıkartmaya devam ediyorlar.

Arap Baharıydı şimdi oldu Arap Uyanışı...
Bunun neresi Arap Uyanışı ya hu. Fitnenin merkezi İslam Coğrafyasını hercümerc etmiş bir de geçmiş milletin karşısına Arap Uyanışı diyor. Saddam ile Irak'ta başlatılan uyanış bu muymuş? Irak'taki Araplar iyice uyanmış mı bari... Libya'da yaşayanlar o beğenmediğiniz Kaddafi zamanında bir çok hizmetleri bedava alıp refah için de yaşıyorlardı gidip baktınız mı hiç şimdi Libya'da yaşayanlar ne kadar Uyanmış.

Tunus, Cezayir, Fas'ta değişen ne? Bu ne tiyatro Mısır'da Musri, tek başına en bi kral yetkili tek başkan... Bu mu Mısır Demokrasisi, Orda Mısır Demokrasisi, bizde Arpa demokrasisi, Irak'ta Yulaf demokrasisi, Libya'da Nohut demokrasisi, Cezayir'de Gannuşi Fasülyesi demokrasisi, oh oh hep demokrasi hep domakrasi alın size Arap Uyanışı Sasisi haa sahi ne oldu Sisi si.

Arapları ve Türkleri öyle bir uyuttular ki ; uyanış rüyalarını görmeye devam ederlerken, Türkiye'nin daha düne kadar milyarlarca dolarlık iş yaptığı bütün komşu ve Kuzey Afrika bölgesiyle her türlü alışverişi sıfıra indi... Hala Arap Uyanışı denmiyor mu bir de.

Kerbela'mı ne Suriyesi ya eğer bir Kerbela varsa bu Suriye de değil Türkiye'de var. İşte Kerbela Afyonkarahisar'da, açık bir katliam, çıkıp da incirlik sakinleri Petrauslar bu işi biz yaptık deseler de bunu açıklayabilecek kim var ki ve bu gün bir çok açıklamalar yapanlar gerçekten bunu yapanları bilseler dahi bunu açıklayabilecekler mi ?

Muhsin Yazıcıoğlu'nun Keş Dağından 4 gün verilmemesini açıklayabildiler mi? Kerbela mı, Kerbela aylardır yıllardır Güneydoğu'da...

Kerbela'yı niye dışarıda arıyorsunuz? Hergün, hergün 5-10-20 askerimiz katlediliyor, acımasız katliam hiç eksilmeden devam ediyor ve sizler göya kendi sorumluluğunuz da olanların katledildiklerini göremezken ve onlar için her zamanki hamasi nutuklarla geçiştirilirken ve otuz yıldır Kanları yerde hiç kalmazken, Arakan'da katliam, Mynmar'da katliam, Suriye'de katliam, Arap Uyanışı, yetmedi mi ya hu...

Yüzlerce evladını asker edip kaybeden analarla, babalarla bu kadar alay edilip dalga geçilmesi ve hala daha Her Asker katliamından sonra hep aynı hep aynı beylik nutuklarla katliamların geçiştirilmesi yetmedi mi ?

Bu oyun daha ne kadar sürecek. Çok mu önemli Başkanlık, çok mu önemli Cumhurbaşkanlığı, çok mu önemli Başbakanlık bir tek, bir tek masumun katledilmesinden de mi önemli?...

Haa bilesiniz ki bu ülkede PKK vardır, bu katliamları PKK yapmaktadır denildiği sürece bu katliamlar bitmeyecektir ve Kandil'e değil, Gabar'a Cudi'ye değil, İncirlik'e Türk Bayrağını dikemediğiniz sürece PKK kampları bitirilemeyecektir.

Haydi Hamasi Nutuklara devam edelim!

Bu Şarkı mı Bitmez, Bu Oyun mu Bitmez!


Av. Cihan Tufan

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5
Diğer Yazılar Başlık Sol Kısım

Bu Yazarın Önceki Yazıları

En Çok Okunan Haberler

Diğer Yazılar Başlık Sağ Kısım
+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.02 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir