Av. Cihan TUFAN

Kongre Kararı

[email protected]
Evet, 7 Haziran seçim sonuçlarına göre 1 Kasım seçim sonuçlarında Milliyetçi Hareket Partimiz için bir sonuç ortaya çıkartılmıştır. 1 Kasım seçimleri ile ilgili nihai hedefin ne olduğu, bizim dışımızdaki dost-düşman herkesin neyi konuştuğu, perdelemeye çalıştığı ortaya dökülmeye başlamıştır.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Evet, 7 Haziran seçim sonuçlarına göre 1 Kasım seçim sonuçlarında Milliyetçi Hareket Partimiz için bir sonuç ortaya çıkartılmıştır. 1 Kasım seçimleri ile ilgili nihai hedefin ne olduğu, bizim dışımızdaki dost-düşman herkesin neyi konuştuğu, perdelemeye çalıştığı ortaya dökülmeye başlamıştır.

Bu çıkan sonuçlara göre Partimiz ve hele hele Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli için şu veya bu şekilde yorumlarda bulunmak, bir de bu yorumları, yıllardır bu dava ve partimiz için mücadele etmiş bir kısım isimlerin, kendi kişisel ikbal ve koltuk sevdaları için ortaya çıkarak ve hatta kendi sorumluluklarını da inkar ederek ve sorumluluklarından kaçarak yapmaları izahı mümkün olmayan bir durumdur.

Ortaya çıkan seçim sonuçlarından Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'yi sorumlu tutmaya çalışmak, akıl, iz'an ve insaftan yoksun ve tamamen abesle iştigal olan açıklamaları medya ile paylaşmak gibi sorumsuzca davranışlar içinde bulunanları anlamak mümkün değildir.

2015 yılında 7 Haziranda bir seçim yapılmıştır ve neden çıkan seçim sonuçları hiçe sayılarak ve mevcut Anayasa, Seçim Kanunları ve teamüller tamamen hiçe sayılarak özellikle yine bir seçim yaptırılmıştır ve 1 Kasım seçim süreci oluşturulmuştur?

Bu konunun asıl perde arkası ve nedenleri, konusu çok yakında kamuoyu ile paylaşılacaktır ki; o nedenle 1 Kasım Seçim sonuçlarına göre partimiz içerisinden bir kısım isimlerin hemen, alelacele durumdan kendileri için bir vazife çıkarmak istemenin telaşıyla, kendi ikballeri için partimizi ve davamızı amaç olmaktan çıkartıp araç olarak görme bedbahtlığı ile hemen olağanüstü kongre talepleri ile ve bilhassa Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'yi hedef alan beyanlarıyla ortaya çıkışlarını esefle karşılamaktayız.

Haddini bilme ve saygıda kusur etmeme bizlerin birinci hasleti olması gerekirken bir kısım insanların talihsiz beyanlarla ortaya çıkmış olması, ne Sayın Genel Başkanımıza ne de Davamızın bayrağı Milliyetçi Hareket Partisi'ne hiç bir zarar veremeyecektir. Aksine Partimizi ve Sayın Genel Başkanımızı daha da güçlendirerek hep birlikte yolumuza devam ederken önümüzdeki kritik süreçte Türk Dünyası ve Ehl-i Sünnet, Sünni Müslüman Türklerin, İsa Gelecek- Mehdi çıkacak Evangelist propagandaları ile bilhassa Sat7 Türk gibi aleni Hıristiyanlık propagandası yapan kanallar ile boğulmak istenmesi sürecinde bin yıllık Devlet geleneğimizin partimize yüklediği sorumluluk ile önümüzdeki süreçte çok daha yoğun bir mücadelenin sürdürülmesini gerçekleştirecektir.

Günümüzde her şey çok net bir şekilde ortaya çıkmıştır. Dün Cemaat ve Cemaatlerle var olanlar bu gün kendi oluşturdukları cemaatlere düşman rollerini oynayabilmektedirler. Bütün cemaat ve tarikatları kendi çıkar ve amaçları için kullanan siyasi iradeler cemaat ve tarikatların birer sivil toplum kuruluşları olmasından öte kendi kişisel çıkar menfaat ve ikballeri için, hırslarının birer araçları, mevkii ve makamlarına yükselebilmek için sadece basit birer merdiven olarak görenler, gün geldiğinde yükseldikleri bu merdivenlere birer tekme atarak çıktıkları koltukları tek başlarına muhafaza etme telaş ve sevdasına düşmüşlerdir.

İslam'ı ve Müslümanları, cemaat ve tarikatları kendi kişisel hırsları ve çıkarları için kullanmaktan çekinmeyenlerin yaptıkları yanlışları anladıkları zaman kendileri için yapacak bir şeyin de kalmadığını acı bir şekilde göreceklerdir. Yaşanan bu süreçte Müslüman Türk Milleti üzerine büyük bir operasyon dalgası hazırlanıyor.

1 Kasım seçim sonuçlarını esas alarak partimiz içerisinde bilhassa Sayın Genel Başkanımızı hedef alarak, medya aracıyla kongre süreciyle ilgili propagandalara başlayan ve sanki böyle Genel Başkan olunurmuş gibi yanlış bir çalışma içine giren bir kısım isimleri, bu davanın yıllarca içinde bulunmuş insanlar olarak biraz akl-ı selim ile sorumlu ve tutarlı olmaya çağırıyorum.

Sayın Devlet Bahçeli'ye rağmen ve hem de karşı olarak Milliyetçi Hareket Partisi' ne Genel Başkan olmaya hem de bu açıklamalarla ve bu metodlarla başvurmak açık bir aymazlıktır.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin yetkili kurulları bulunmaktadır. Ne Meral Akşener, ne Sinan Ogan ne de Koray Aydın medya ve basın üzerinden Genel Başkanlarını hedef alarak böyle bir çalışma içinde bulunamazlar.

Bu isimler olağanüstü Genel Kongre toplanması ile ilgili bir kararı delegeler ve yetkili kurullar ile aldırmadan ve böyle bir karar alınmadan ne kendilerini Genel başkan adayı ne de parti içinden Genel Başkanımıza muhalefetlermiş gibi bir duruşu gösterip açıklamalarda bulunamazlar.

Meral Akşener, Sinan Ogan ve Koray Aydın, yasal prosedürü işletip parti içi ve genel kurallara uygun olarak hangi gerekçe ile olursa olsun Milliyetçi Hareket Partisi'nin olağanüstü Genel Kongre kararını çıkarttırırsınız ve açıklanacak olağanüstü kongre kararından sonra eğer böyle bir gücünüz var ise açıklanacak olağanüstü kongre tarihinden önce de çıkarsınız Genel Başkan Adaylığınızı açıklarsınız ve kendi Genel Başkan adaylığınız için de hangi argümanlar üzerinden ne gibi bir söylem stratejisi belirleyecekseniz ona göre programlarınızı yaparsınız. Tavukların da Horozların da erken ötme gayretleri samimiyetler ile bağdaşmamaktadır.

Sayın Meral Akşener, Latif bir şekilde kaset söylemleri benzeri beyanları ile sadece kendi kafasını karıştırabilmektedir ki gereksizdir. Milliyetçi Hareket Partisi'ne bugün girmemiştir ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'yi de bugün tanımamaktadır. Geçmişte kader birliği yapmış olduğu insanlar hakkında bugün bu tür söylemlerde bulunamaz.

Koray Aydın, 2002 seçimlerinde partimiz barajın altında kalarak bir dönem parlamento dışındayken o şartlar altında nasıl partimiz içinde mücadelenizi sürdürdüyseniz, eğer şu veya bu nedenle bir daha baraj altında kalırsak yine bulunduğunuz konumda partimiz içinde mücadelenizi sürdürmek için varsanız zaten partiniz için Genel başkanımızın ruhu ile varsınız demektir.

Sinan Ogan, siz Milliyetçi Hareket Partisi'ni kendi tanımlamanıza göre tanımaya ve tanıtmaya gayret göstermeyiniz. Milliyetçi Hareket Partisi ve Bin yıllık Devlet geleneği nedir bunu tanımaya çalışınız ve çıkınız söyleyiniz; Diyalog Heykelindeki İncil'e secde ettirilmiş Müslüman Türk ile kimler, kimlere neler yapmak istemektedir?

Seçim sonuçları bir parti için başarı ya da başarısızlık olarak değerlendirilebilir ancak Bin yıllık Dava ve davanın Hareketinin çıkan bazı sonuçlar üzerinden başarılı ya da başarısız olarak değerlendirilmesi partisi olan ancak davası olamayan bir kısım koltuk sevdalılarını ortaya çıkartır ki; koltuklar geçici dava ise süreklidir.

Davası koltuk olanların Milliyetçi Hareket Partisi'nde aradığı nedir?

Av. Cihan Tufan

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5
Diğer Yazılar Başlık Sol Kısım

Bu Yazarın Önceki Yazıları

En Çok Okunan Haberler

Diğer Yazılar Başlık Sağ Kısım
+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.02 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir