Av. Cihan TUFAN

Teke Zortlatması

[email protected]
Teke zortlatmasını bilmeyen, teke yumurtasından anlamaz. Birileri çok rezil oyunlar peşinde ama bizim oralardaki Teke Zortlatması oyunundan haberleri yok zahar.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Teke zortlatmasını bilmeyen, teke yumurtasından anlamaz. Birileri çok rezil oyunlar peşinde ama bizim oralardaki Teke Zortlatması oyunundan haberleri yok zahar.

Birileri Alaattin Çakıcı üzerinden bir takım oyunlara kalkışırlarken burada en büyük operasyonu Alaattin Çakıcı'ya yapmış oluyorlar. Tahliye olmasına az bir süre kala Alaattin Çakıcı'nın işini bitirmek için zeminler hazırlayanlar, Alaattin Çakıcı'ya en büyük kötülüğü yaparlarken akılları sıra bir taş ile üç-beş kuşu vurmaya kalkışıyorlar.

Olağanüstü Genel Kurul ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanlığı mücadelesine giriştiklerini sananlar, işleri öyle noktalara vardırma cüretkarlığındakiler ki, daha kongre kararı alınmadan, daha resmi genel başkan adaylıkları açıklanmadan asla ve asla bu camianın fertlerine yakışmayacak bir üslup ve ifadeler ile kamuoyu önüne çıkmaya başladılar ki; herkesin üslubunda, saygısında ve ifadelerinde haddini bilmesi gerektiğini söyledik.

Hemen birileri üzerinden Ülkücüleri Terbiye etmeye kalkışacaklarını söylemeye başladılar. Ülkücü Terbiyesi'nin ne olması lazım geldiğini önce kendileri bilmesi gerekenlere hezeyanlarının karşılığı Ülkücü Terbiyesi'ni hatırlattık bu sefer de acizlerin, korkakların ve yüreksizlerin yöntemine başvurup tehditlerle daha da edep dışına çıkarak iyice saygısızlaşarak ve asla ne Ülkücü camia geçmişi olan ne bu camiada Ülkücü Terbiyesi alıp bu camianın ferdi olacak kişilere asla yakışmayacak basitliklere hem de bu camiada Ülkücü Terbiyesi alarak yetişmiş bir kardeşimizi kullanarak onun üzerinden adice tehdit senaryoları yazarak, bir de Ülkücü camiaya ve Milliyetçi Hareket Partisi'ne Genel Başkan olmaya kalkışacak kadar akıl ve izandan yoksun bir hale düşmüşlerin halini görmekteyiz.

Alaattin Çakıcı kardeşimizin suçu ne idi ki yıllardır cezaevlerinde tutuluyor? En ağır suçluların en azılı pkk'lıların dahi cezaevlerinden salındığı günümüzde bir de Alaattin Çakıcı'yı İstanbul Dükalığının koruması ilan edenler neden yıllardır cezaevinde tutuyorlar.

Ergenekon davalarında Hükümeti yıkmaya teşebbüs ve her türlü suçtan ömür boyu hapis diye yargılananlar cezaevinden çıkartılıp bir de milletvekili yapılıp, bir de milyonlarca tazminat ile ödüllendirilenler ortadayken kimler Alaattin Çakıcı ile yok cezaevinde gardiyan dövmüş, yok yeri değiştirilecekmiş diye alay edip dalga geçerlerken şimdi de tahliyesine az bir zaman kala kendisini açıkça kullanarak basit oyunlarına alet ediyorlar.

Bunları kim, kimler yapıyor?

Bütün medya da sadece ''haberliyoruz.com'' sitesinde geçen haberde açıkça görülen, acaba bu mektubu gerçekten Alaattin Çakıcı mı yazdı sorusu ki, bahane edilen çelenk mevzuunu direkt, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'ye kitleyip ve asla ve asla Alaattin Çakıcı gibi birisinin başvurmayacağı bir üslubu, kullanmayacağı kelimeleri ve yapmayacağı bir çıkışı, Alaattin Çakıcı ismini kullanarak ortaya atmıştır.

Bu mektubu kim yazmıştır? Alaattin Çakıcı böyle bir mektubu niye yazsın?

Bir küçük harflerle bir büyük harflerle imla hataları ile dolu, kelime ve cümle düşükleri ile sadece çok çirkin bir tehdit dili ile yazılmış bir yazı ile Alaattin Çakıcı'nın bu denli çirkinleşmeyeceği bir iftirayı da Alaattin Çakıcı'ya atmış oluyorlar ki bu sadece buna teşebbüs edenlerin zavallılığını ortaya koyar.

Alaattin Çakıcı üzerinden Sayın Devlet Bahçeli'ye hitaben ''Senin yüreğin yetiyorsa sende beni öldürecek teke yumurtası var mı'' şeklinde açık tehdit ifadelerinin anlamı Sayın Bahçeli'ye ''Seni öldürecek teke yumurtası bende var anlamına gelir ki, Sayın Devlet Bahçeli niye Alaattin Çakıcı'yı öldürsün ve Alaattin Çakıcı niye Sayın Devlet Bahçeli'yi öldürmekle tehdit etsin.

Bir tek Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı olmasın diye mi Alaattin Çakıcı üzerinden Sayın Bahçeli'yi öldürmekle tehdit ediyorlar?

Ki; Alaattin Çakıcı MHP Genel Başkanlığına aday olmadığına göre bu mektubu ve mektuptaki seviyesiz, saygısız ifadelerle tehdit açıklamasını şimdi yeni genel başkan adayları olacaklarını söyleyen Meral Akşener için mi yapmıştır, yoksa bu mektubu Koray Aydın'ın Genel Başkan olmasını istediği için mi yazmıştır, acaba Sinan Ogan Genel Başkan olsun diye mi Çelenk bahane edilerek böyle bir seviyesiz tehdit mektubu hazırlattırılmıştır.

Ki; acaba gerçekten bu mektubu Alaattin Çakıcı mı yazmıştır? ATV dizisinde Deniz Seki'ye cezaevinde şarkı söylettirenler bu mektup için de gitsinler Alaattin Çakıcı'nın yanına ve canlı yayında sorsunlar bu mektup ile ne demek istediğini, canlı yayında açıklattırsınlar kendisine. Deniz Seki'nin şarkısından çok daha fazla beğeni kazanacaktır Alaatin Çakıcı'nın açıklamaları.

Bu mektubu kim yazmıştır ve bir de UYAP mührünü vurup kimler fotoğrafını çekip medyaya servis etmiştir. Bu mektubu medya aracılığı ile kullananlar kimlerdir. Alaattin Çakıcı'ya ve Sayın Devlet Bahçeli'ye tezgah hazırlayanlar kimlerdir.

Alaattin Çakıcı Ülkücü Terbiyesi ile yetişmiştir ki ''Miladı dolmuş yürüyen buda kılıklı efendi'' gibi bir sözü kesinlikle söylememiştir ve söyleyemez. Kendisi yıllardır haksız zulümler ile cezaevlerinde tutulurken, kendisi için gerçekleştirilen demokrasinin havarisi kesilip ''Parti içinde demokrasi olmazsa, iktidara gelirsen parti içinde nasıl demokrasi oluşturacaksın'' şeklinde kelimeler kurup demokrasi dersi verecek mecali kendinde bulmazdı zaten.

Bugün birilerinin sıkça kullanmaya başladığı hatta Bengü Türk Tv sunucunun bile ''Onursal Başkan olmaz mı'' diyecek duruma getirildiği ve Sayın Bahçeli'yi savunan Gerçek Ülkücü Cemal Enginyurt'a bu sözü kullanarak hitap edecek organizasyonların gerçekleştirildiği ve Alaattin Çakıcı'ya, ''Partiye Onursal başkan atama ve Genel Başkan tayin etme'' görevi verilmiş olsun.

Gerçekten böyle bir mektubu Alaattin Çakıcı yazmış olsaydı, çok ağır konuşmaktan da öte ve ağzının ayarının olmadığından da öte, ağzının da artık kendine ait olmadığı ve ağzının ayarlarının kimler tarafından yapıldığını bile açıklayamayacak halde olduğu anlaşılır ki; Meral Akşener DYP'de İçişleri Bakanı iken, Çelenk olayında Bekir Çelenk'in Bulgaristan'da cezaevinde yapılan bir iğnenin tesiriyle Türkiye'ye gönderildikten kısa bir süre sonra nasıl öldürüldüğü konusunda bir bilgisi vardır ve Çelenk olayı ile Dündar Kılıç ve Susurluk'un perde arkası ile daha birçok konuda MHP'ye Genel Başkan olmadan da çok aydınlatıcı bilgileri paylaşacağı konuları yaşamıştır.

Bugün Alaattin Çakıcı'yı kullanmaya kalkanlar çıksınlar açıklasınlar Alaattin Çakıcı yıllardır cezaevlerinde zulüm görecek kadar ne yapmıştır? Alaattin Çakıcı'nın gerçek suçu nedir? Neden acaba gündem ve haber sıkıntısı çeken başta NTV ve diğer Tv kanalları ve siteler böyle bir haberi ve Alaattin Çakıcı mektubu diye gösterilen yayınları atlamışlardır ve haberlerinde bu konuyu aktarmamışlardır.

Ve eğer gerçekten böyle bir mektup var ve Sayın Bahçeli böyle bir mektup aracılığı ile eğer Onursal Başkan olmayı ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanlığı'nı bırakmadığı takdirde öldürülmekle açık açık tehdit ediliyor ise, bu konuda diğer siyasi parti genel başkanları neden tepkilerini dile getirmemişlerdir ve bu konudaki görüşlerini ifade etmeyip suskun kalmışlardır.

Yoksa herkes Alaattin Çakıcı'dan korkarak mı susmaktadır?

Av. Cihan Tufan

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5
Diğer Yazılar Başlık Sol Kısım

Bu Yazarın Önceki Yazıları

En Çok Okunan Haberler

Diğer Yazılar Başlık Sağ Kısım
+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.01 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir