Av. Cihan TUFAN

%50'nin Dayanılmaz Sorumluluğu

[email protected]
Tatlıses şarkı söyleme çalışmalarına başlamış.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Tatlıses şarkı söyleme çalışmalarına başlamış. Tedaviyi yürüten Maltepe Darüşşafaka'dan Prof. Dr. Tunç Alp Kalyoncu Hoca ''Şarkı söylemesinde bir sorun olmadığını, her gün düzenli olarak şarkı söylediğini'' açıklamış. Bakın, bu güzel bir gelişme. Maltepe Darüşşafaka'dan güzel bir haber.

Bir de Maltepe piyasalarından güzel bir haber gelse, Maltepe Sevdalıları Hareketi öncüsü Sayın Vakur Gürbüz bey, mücevherat ve altın piyasalarında ciddi durgunluk yaşandığını, ödemelerin çok yüksek, tahsilatların ve satışların düşük olduğunu, piyasaların açılmasını beklediklerini ve dışarıda da Suriye'deki son gelişmelerden çok üzüntü duyduklarını ifade etmiştir.

Suriye bahane mi ediliyor?!
Ne o yoksa Suriye'den Hatay'a sığınmalar bir senaryonun parçası mı ? Irak'a, Filistin'e uğramayan Angelina Jolie şimdi neden Hatay'a geliyor? Bütün dünya'nın dikkatleri neden Hatay'a çevriliyor? Angelina Jolie Hatay'a, Ahit sandığını mı aramaya geliyor?

Hükümetin önünde dağ gibi sorunlar var. Öncelikle %50 gibi çok yüksek bir oy oranının Başbakanımıza yüklediği en büyük -insiyatif alması gereken- sorun; emeklilerimizin açlık sınırının çok altında bir maaşla yaşamaya mecbur edilmiş olmasıdır. Sayın Başbakanımız %50'nin verdiği güçle önce bu sorunu çözecektir, kanaatindeyim.

Kaldı ki bunun bütçeye getireceği yükü, İstanbul'a iki yeni şehir ve Kanal kurma işini üstlenecekler seve seve karşılayacaklardır. Zeus Kapital bu projeleri karşılama cömertliği yanında bu konuyu da halletmek istiyor olabilir. Kaldı ki genel bütçeden yapılan kamu harcamaları ve kamu ihalelerini alan, kamuya hizmet ve mal satan firmaların da kamudan elde ettikleri bu kazançları içerisinden gönüllü katkıda bulunabileceklerini düşünüyorum.

Mesela İstanbul İspark, giderlerinden sonra kalan bir yıllık karını belki de emeklilerin maaş artışına bırakmayı düşünebilir!

İstanbul'un bütün sokakları caddeleri, arsaları, tarlaları hatta Alarko'ya verilen deniz dolgusundan kazanılan alanları, her yerleri, İspark'a verilen yerleri Kamu İhale Kurumu'nun ihale prosedürleri çerçevesinde incelenebilir mi?

Bir de şu bankaların akaryakıt programları var. Bir yanda %50 oy almış Sayın Başbakanımız öte yanda EPDK, Enerji Bakanlığı ve akaryakıt fiyatlarında hiç bir zaman %10'luk indirime gidilemez beyanatları, ''öte yandan falan bankanın minimum kartı filan finansın falan kartı 5 defa 100 TL üzerinde akaryakıtı şuradan al hemen % 10'luk indirimi kazan'' reklamları...

Akaryakıt firmalarının, bir takım bankaların yaptıkları bu %10'luk indirimi %50'lik irade yapamıyor mu da müdahale edilemiyor? Ve bunun gibi nice müdahale bekleyen ve halkımızın yararına gelişmeleri içeren icraatlar için %50'lik müthiş bir güç ve kuvvet var.

Eğer kullanılacaksa...


Av. Cihan Tufan


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5
Diğer Yazılar Başlık Sol Kısım

Bu Yazarın Önceki Yazıları

En Çok Okunan Haberler

Diğer Yazılar Başlık Sağ Kısım
+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.02 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir