Av. Cihan TUFAN

Kutlu Yürüyüşmüş

[email protected]
Diyarbakır da ''Kürdistan'' nutukları, Edirne'de Kürdistan demenin açtığı yarayı kapatmak için, Vatan Millet Sakarya, Şehit, Türkistan, Bayrak inmez Vatan Bölünmez nutukları.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

KUTLU YÜRÜYÜŞMÜŞ

Diyarbakır da ''Kürdistan'' nutukları, Edirne'de Kürdistan demenin açtığı yarayı kapatmak için, Vatan Millet Sakarya, Şehit, Türkistan, Bayrak inmez Vatan Bölünmez nutukları.

Edirne meydanlarında kutlu yürüyüşten bahsediliyor.

Kutlu sömürü, kutlu zam soygunları dense anlayacağım da.

Yapmayın Allah Aşkına, milletimizi ve insanlarımızı bu kaddar saf, bu kaddar aptal, bu kaddar keriz yerine koymayın.

Yeter artık yeter, insanlarımıza hamasi nutuklarla gaz vermeyin...

LPG ve Tüp Gaza zam yapıp arkasından da meydanlarda insanlarımıza lüzumsuz gazlar vermeyin.

Kendi aranızda paylaştığınız paraciklarinizin bir kısmını da Edirne meydanlarına topladığınız çaresiz insanlarımıza, çiftçimize, köylümüze, emeklimize verin.

Gazlara zam var, gaz vermek var, Para yok. Edirne meydanlarında nutuk attığınız insanlarımızı daha yeni tüp gaza %15 zam yapıp fakirleştirmişsiniz geçmişsiniz bir de karşılarına, Türküye büyüyor, Türküye gelişiyor, diyorsunuz. Sordunuz mu topladığınız kalabalıklara Edirneli kardeşlerim nasıl büyüdünüz mü, geliştiniz mi, ekonomik durumlarınız nasıl, işleriniz iyi gidiyor mu diye sordunuz mu?

Kimler yiyor Hindiyi, kimler Hindi (Turkey) yi yeyip yeyip büyütüyor bir yerlerini.

Türküye büyü geliş, yalan, yalan yalan, nereye kadar bu yalanlar.

Yalan söylemek, İslam'ın ve İman'ın şartı mı? Tabii ki hazımsızlık ruhi bir rahatsızlıktır.

Acaba Devlet eliyle kumar oynatmanın içtihadı nedir? Hz. Ali (R.A) İddia oyunları kumarları için hangi içtihatta bulunurdu?

Gırtlağına kadar banka borcu ve faizleri batağına sürüklenmiş Müslümanların İslamcı görünen Faizciler ve Bankacılık ve Faizcilik hakkında İçtihatları nedir? Hz.Ömer (R.A) yasal olan ve bunları yasal hale getirenler hakkında hangi içtihatlarda bulunurdu...

Zam, zam, zam, sömürü sömürü sömürü,soygun,talan,yalan içtihatları nelerdir.

Yalan gemisinin yürütülmesinin içtihadı nedir.

Ülke ne Türklerindir ne Kürtlerindir demiş, doğru söze ne denir. Kurtuluş savaşı senaryoları sonrası Anadolu'yu işgal eden Para ve Gücün Patronları sermaye ve finansın sahipleri paganist satanistler, Anadolu ülkesini ellerine geçirmişler.

Rothschildistan Ülkesin de Türkler de Kürtler de ve bütün insancıklar da sömürü köleleri olmuşlar. Sömürge diyarı ülkesinin garip köleleri.

Patronlarının emriyle, kölelere kırbaç sallayanlarda ne yazık ki içlerinden seçiliyor.

Edirne de Kürt, Türk, Laz, Boşnak, Pomak, Roman diye seslenenler! Mit elemanı Öcalan gibi ''Hükümeti uyarıp 3 ayaklı isteğini'' açıklayan, Laz önder de var mı?

Apo gibi, Boşnak, Çerkez, Laz, Roman önder de var mı hükümete şart dayayan, çözüm isteyen, açılım isteyen. Boşnaklar Anadolu'nun neresini istiyor Boşnakistan diye, Çerkezler Anadolu'nun hangi bölgesine Çerkezistan diye özerklik istiyor, Romanlar Anadolu'nun neresini Romanistan diye istiyor ve kimler Hükümete 3 ayaklı isteğini dayatıyor.

İngilizin Kürt projesini tamamlamak için neden diğer etnik kökenler de söylemlerde kullanılıyor.

Ne Kürt sorunu, ne barış süreci, ne Kürt açılımı. Sorun bir Kürt olarak Beşir Atalay'ın, Muammer Güler'in sorunu nedir? Kabine de Kürt olan Bakanların, milletvekillerinin, bürokratların sorunu nedir?

Sığınmışsınız bir Kürt Sorunu yalanı arkasına, kim kimlere hizmet ediyor.

Kimi kandırmaya çalışıyorsunuz.

Kürt milliyetçiliğini Türk Milletinin karşısına dikenler kim? Şimdi yine Atatürkçü olundu hem de İslamcı Atatürkçü, Tıpkı Adnan Oktar gibi.

Mustafa Kemal Kahramanlık yapmak için mi Samsun'a gitti yoksa İstanbul'u hiç savaşmadan işgal etmiş İngilizlerin izin belgesiyle ve Sultan Vahdettin'in 60 altın verip görevlendirmesiyle mi?

18 arkadaşıyla Samsuna gönderildi.

Murat Hüdavendigar'ı ve Fatih'i anladık da, şimdi kahraman olmak için Büyük Kürdistanı mı kurdurmak gerekiyor.

Bizdeki kahramanlar şimdilerde kendi insanının kendi milletinin ve Anadolu'nun vahşice sömürülmesinin, yolunmasının ve talan edilmesinin bekçiğini yaparken gösterdikleri kahramanlıklarla tarihe geçeceklerdir.

En Büyük Kahraman mı? Yalannnnnn!


Av. Cihan Tufan

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5
Diğer Yazılar Başlık Sol Kısım

Bu Yazarın Önceki Yazıları

En Çok Okunan Haberler

Diğer Yazılar Başlık Sağ Kısım
+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir