Av. Cihan TUFAN

El Etek Öpmek

[email protected]
Bu nasıl bir tabir yaa, seviye nerelere düşürülüyor, kimler kimler üzerinden dalga geçip bizlerle alay ediyor ?
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

EL ETEK ÖPMEK

Bu nasıl bir tabir yaa, seviye nerelere düşürülüyor, kimler kimler üzerinden dalga geçip bizlerle alay ediyor ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ne müzakeresi, ne barışı ,ne planı, ne el etek öpmesi...........!!!!!!!!!!!!!

Her gün haberin merkezcileri gündem oluşturacak diye bu ne saçma sapan beyan yalanları.

Bu sistemi kuran, işleten ve idare eden tek merkez, oluşturmuş tez-antitezleri birini bir kefeye yerleştirmiş, ötekini diğer kefeye, o şunu dedi, bu bunu dedi, sanki dersiniz ki bi tanesi Kürt önderi, Kürt devletinin başkanı öteki de Türk önderi Türk Devletinin başkanı. Birileri üzerinden şimdi de el etek öpme yarışması.

Bu saçmalıklar baymadı mı artık? Hem her gün niye M. Fethullah Gülen şunu dedi, bunu dedi, şuna şöyle söyledi, bunun için böyle söyledi...

Kimler M. Fethullah Gülen üzerinden sürekli manipülasyon yapıp haber üretiyor ve hangi sonuca M. Fethullah Gülen üzerinden gitmeye çalışıyorlar ?

Türkiye'de olmayan Kürt Meselesi, medya ve haberin merkezcilerinin haber ve manipülasyonları sayesinde ve bu konuda hiçbir karşı duruş sergilemeyen kalemşörlerin de desteğiyle sanki bir Kürt sorunu varmış noktasına getirdiler ve şimdi de sanki bu sorunu çözmek için bir tarafa İmralı öte tarafa İmralıcıları denkleştirip, müzakerecilik oyunlarıyla, bi karış muhabbetlerini Barış yalanlarıyla El-Etek öpme yarışçılığına götürdüler. Açıkça bu mevzuların tek merkezden yönetildiği gözler önüne serilmiş oldu.

Almanya'nın önderliği, Amerika ve İngiltere'nin planları ve Para ve Gücün Patronlarının istediği neyse oynanıyor Anadolu üzerinde. Ve kime hangi rolleri verdilerse rol verilenler üzerinden istedikleri gibi yönetip oynatıyorlar ve oynanan bu oyunlarda halkın, milletin ve insanlarımızın en ufak bir yararı ve menfaati söz konusu değil.

Hep, cambaza bak, cambaza bak ve tırnakçılar ha bire cüzdan boşaltıyor bu tırnakçılar...

Harun Yahya'dan da vazgeçerler, İsa Mesih-Mehdi projesini de ertelerler, zaten adamların derdi çeşitli maskelerle kurdurdukları tv kanalları üzerinden, yağ satarım, bal satarım elime kimi geçirirsem onu satarım,basar basar paraları yine ben kaparım, paraciklara taparım diyenleri kölemiz yaparım ama hep satarım, hep satarım mesleklerini icra etmek.

Ne TV'si ne kanalı ne şucusu ne bucusu hepsi tek merkezli satış pazarlama organizasyoncusu.

M. Fethullah Gülen şunu dedi, bunu dedi diye haber yapacağınıza madem bu kadar önemli ve söyledikleri Devleti temsil ediyor o zaman gelsin Turkey'e, ya Çankaya'ya ya Konuta resmi Başdanışman olsun ve düşüncelerini naklen canlı yayınlarla anlatsın millete göstere göstere, hem daha çok bal satılır o zaman.

Ne demiş Taner Yıldız ''Mahçup olarak söylüyorum, Dicle ve Van bölgesinde kaçak elektrik kullananlar Devletin kafasını gözünü kırdı, Devletin gücü bunlara yetmiyor, aciziz'' diye.

Acaba Taner Yıldız olmayan bir devletin olmayan mahçup bir Bakanı mı ? Askerinin polisinin kafasının gözünü kırılmasına mahçup kalıyor.

Erdoğan Bayraktar ''Bu benim zaafım, hırsızlıklar gözümden kaçmış'' der, Taner Yıldız ''Elektrik hırsızları devletin güvenlik güçlerinin kafasını gözünü kırarken mahçup oldum'' der.

Ne  iş  ya...

Apo İmralı'dan 4 maddelik barış planını yönetirmiş de M. Fethullah Gülen de El Etek öptürme peşine düşermiş... Kim kimin elini eteğini niçin öpecekmiş ?!!!!!!

Olmayan PKK ile olmayan Kürt sorunu için olmayan Kürt lider ile neyin müzakeresini neyin Barışını neyin elini eteğini öpüyormuş...

Şimdi TV'lerde yayınlanan reklamlara bakın hepsi yalan, yalan... Yalan üzerinden insanları kandırıp mal satma peşindeler. Adamlar o kadar rahat, o kadar çok yalan söylüyorlar ki, her malı satabilmek için TV'leri kullanıp yalanlarla yağ satıyorlar, bal satıyorlar, kredi yalanıyla para satıyorlar, insanları yalanlarına inandırıp accaip şekilde sömürmeye devam ediyorlar.

Yalanlarla insan toplulukları yönetmede sınır tanımıyorlar.

Haydi herkes; para ve gücün patronlarının elini eteğini öpmeye devam...


Av. Cihan Tufan

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5
Diğer Yazılar Başlık Sol Kısım

Bu Yazarın Önceki Yazıları

En Çok Okunan Haberler

Diğer Yazılar Başlık Sağ Kısım
+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.02 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir