Av. Cihan TUFAN

Hacı Bayram-ı Gülen

[email protected]
İktidarda olmak için devamlı bir düşmana mı ihtiyaç var? Bu hırs, bu kızgınlık niye?
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Hacı Bayram-ı Gülen

İktidarda olmak için devamlı bir düşmana mı ihtiyaç var? Bu hırs, bu kızgınlık niye?

Hocam ülkenize dönün. Gerçek hicret yeri burası. Siz orada kaldığınız sürece size gönül veren, sizi seven ve destekleyen hatta benim gibi genel olarak politikalarınızı desteklemeyen, yeri geldiğinde ağır eleştiriler yapan bir kişi olarak diyorum ki; dönün artık. Sade bir vatandaş gibi...

Bu hususu daha önce de dile getirmiştik. Bu ülke sizin... Yıllarca bu ülkede yaşadınız. Eğer suçunuz yanlışların yanında yer almaktan vazgeçmeniz ise dönün. Eğer bir Mehdi-Mesih projesi uygulanıyor da sizin de bunda bir rolünüz yoksa dönünüz.

Herkes sıkıldı, yoruldu. Tükenmiş zihinler, öğrenilmiş çaresizlikler...

Ülkemizde hakkı anlatacak kimse yok. Gerçek alimler ya öldürüldü ya da susturuldu. Herhalde 300 yıllık Mesih projesinin son akşam yemeği yeniliyor.

Çankaya, Çan Çan Kaya...

Fethullah Hoca cemaatinin dışındakiler bu olaya sessiz kalarak belki de iyi oluyor diyebilirler...

Bunda da cemaatin diğer cemaatlerle bağının olmaması ve sadece kendine Müslüman olması neden oluyor olabilir. Bu durum diğer cemaatler de var. Onlar da demiyorlar mı ''Benim şeyhim senin şeyhini döver...''

Halbuki keramet istikamet üzere olmaktır. Hrıstiyan rahipleri gibi fakirlerin haklarını kendilerinde toplayanlara yazıklar olsun...!

İnsanlarımız ehli sünnet olduklarını söylemelerine rağmen, düşünce olarak İsevileşmekte, Şiileşmekte ve gücü ele geçirenler de Yahudileşmekte...

Yıllar önce Mahmut Toptaş Hocamız üniversite öğrencisi iken Mecelle derslerinin birinde anlatmıştı.

Adamın birini idama götürürlerken;

Annesi,

- ''Ah benim oğlum, seni suçsuz yere asacaklar. demiş

Oğlu da,

- Anneciğim suçlu yere mi assalardı? demiş

Hocam hiç kimseye bu ülkede sizin üzerinizden zulmetme fırsatını vermeyiniz. Batı yıllarca Arap Müslüman terörist modeli ile El-Kaideyi oluşturdu. Sizinle neyi oluşturmak istiyor olabilir? Derin kulak operasyonu mu yapılacak...

Bu ülkede en sevilen, en nefret edilen, en merak edilen, en şüphe uyandıran belki de en korkulan kişi olabilirsiniz.Bütün bunlara rağmen sizin de bir ömrünüz var. Bak aydınlıkçılar bir anda Suriye'nin dostları yanlış oldu hükümetin dostları oldular...

Siz kendinizi nasıl tanımlarsanız tanımlayın, başkaları sizi nasıl tanımlarsa tanımlasınız; sizler ve sizleri takip eden Müslümanlar, Ehl-i sünnet, Hanefi-Maturidi -Horasan-Semerkand ekolünün Müslümanları, yani mayasınız. Sizler ekşirseniz ekmek ekşir...

Peygamberimizin bize tebliğ ettikler ne bir eksik ne bir fazladır. Kıyamete kadar bakidir. Sahibi O'nu koruyacaktır.

Ebrehe Kabe'ye ne yapabilir ki?

Yeter! Mazlumların canavarlaştığı deney ortamından çıkalım artık. Mısır'da, Suriye'de olanlar ülkemizde ben İslamcıyım, bak İslam'ı nasıl yiyip tüketiyorum diyenler tarafından mı yapılacak?

Görünen o ki sizin pilavın pişmesi için çok suya ihtiyaç var. Eğer bu ülkeye gelmezseniz sizin de bu Kavuklu ve Pişekar oyununda size güvenenlerin başına gelenleri nasıl da keyifle izlediğiniz kanaatine varacağım.

Bu ülkede yeri geldi en itibarlı 3 kişiden bir oldunuz; Siz, Başbakan ve Abdullah Öcalan.

Türkleri yurdunda imha projesi içinde olmayın. Öfke, şehvet, hırs aklı ve akılla değer ifade eden imanı da yok ediyor.

Yeter artık bu millete eziyeti bırakın... Kim bu paralel, kim bu Harun Yahya...

Halk; tamamen yoksullaşmış, moral değerleri bozulmuş, fikri rekabet yok olmuş, son 34 yılda yemiş olduğu narkozla gerçekle hayali karıştırmış, olmayanı gerçek sanacak bilgilerle donatılmış bir haldedir.

Hukuk devleti ne oldu? Kurallar kimin için var? Gündem oluşturmak için zulmetmeyin. Sahiplerinizin her dediğini daha da zalimleşerek yapmayın. Haksızın ve zalimin yanında yer alarak ne olacağınızı hiç düşünmüyor musunuz? Etrafımızda olan felaketleri bile göremiyoruz.

Ne zamana kadar? Yok edilip yerimize yeni nesiller yaratılıncaya kadar mı? İşlerimizi adaletle yapmak ve emaneti ehline vermekle mükellef değil miyiz?

Çankaya Savaşında bu partiyi kuran iki kişi nasıl anlaşacak. Ya ikisi de yok olursa... Türkiye dünyanın en kırılgan ekonomisi diyorlar... En kırılgan sosyal yapı... Bunları yazmak beni çok üzüyor. Sağduyumuzu kaybettik.

Kim II. Murat, kim Hacı Bayram-ı Veli görelim.

Mesihçilik bizi nereye götürüyor?


Av. Cihan Tufan

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5
Diğer Yazılar Başlık Sol Kısım

Bu Yazarın Önceki Yazıları

En Çok Okunan Haberler

Diğer Yazılar Başlık Sağ Kısım
+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir