Av. Cihan TUFAN

Vicdani Retçiler

[email protected]
Ben bir vatandaş olarak ikna olmadım.Neden bu vicdani ret ısrarcılığı...
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Ben bir vatandaş olarak ikna olmadım.Neden bu vicdani ret ısrarcılığı...

Hükümetimiz vicdani retçiliğin çıkartılmasından evvel bir vatandaş olarak beni ikna etmeli ve bunun gerekliliğine inandırmalı. Ben inanıp ikna olmadıktan sonra, kimin için kimlerin gönlünü almak, kimlerin dediğini yapmak için Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Mehmetçikleri yok ediliyor.

Bir tek AİHM'nin Murat Ülke için vermiş olduğu karar gerekçe gösterilmesine ve sadece bu dayanak yapılarak Milletin Ordusunun yok edilmesine ben ikna olamıyorum. Sen de kimsin diyorsanız ben Türkiye Cumhuriyeti Devleti vatandaşıyım. AİHM ve Murat Ülke zaten bu işlerin yürütücüleri tarafından gerekçe oluşturabilmek için hazırlanan bir danışıklı dövüş, sanal gerekçe...

Bu milletin evlatlarının gönüllü askerlik yapması, Vatanını, Milletini, Namusunu, Anasını, Babasını, evini, ocağını beklemesi ve bu topraklar üzerinde yaşayan bütün insanları tek ortak paydası ve güvencesi milletin evlatlarının tek silahlı gücü şimdi ellerinden alınacak, düzenleme dayatmasıyla karşı karşı ya.

Ve ne olursa olsun bunu tamamlayıp çıkarttıracaklar ve milletin evlatlarının elinde bulunan silahlı gücü, orduyu, tek kurumu ileride güvenli şirketi elemanlarına, kendi belirleyecekleri kişilere vererek tıpkı, Suriye gibi, Irak gibi, Mısır gibi, Libya gibi sözde ordu, sözde asker, görüntülü kiralık adamlarla istedikleri gibi toplumu parçalayacaklar...

İç karışıklıklar, ayaklanmalar çıkartacaklar ve çok kısa sürede Mehmetçiksizlik Baharını buralara da taşıyacaklar. Ve bunun için de Hükümet üzerinde sürdürdükleri baskı netice vermiş olup: Adalet bakanı konunun kısa süre içinde halledileceğini açıkladı.

Sadullah Ergin, niçin Vicdani retçiliği istiyor?!! Vicdani retçilik mecburiyeti zorunluluğu nereden geliyor.

Bu baskılar kimlerden. Bunca asker katledilmesine rağmen hala bu memleketin anaları babaları evlatlarını davullu zurnalı, kınalı kuzular olarak asker ocağına gönderirken bu vicdani retçilik aceleciliği neden, kim, niçin, kimlerin isteğiyle bu kadar acele ediyor vicdani retçiliğin çıkartılması için ve bu ülke de bir tek kişi de çıkıp demiyor ki ''Neden Vicdani retçilik'' Bir tek kişi de çıkıp, karşı çıkmıyor, muhalefet etmiyor ve en azından bir karşı görüş bildirmiyor.. Bu ne ağır bir baskı ve bu nasıl bir razı etme, bu konu nasıl bu kadar önemli ki ısrarla bir an önce çıkartılması için uğraşılıyor. Türkiye'nin öncelikli sorunu Vicdani retçilik mi?..

2012' den önce Mehmetçiklerin yok edilmesini kimler istiyor.2012' den önce vicdani retçilik çıkartılarak meydan sözleşmeli, profesyonel askerler adı altında kimlere bırakılarak ne gerçekleştirmek isteniyor...?

Aktif haber ''Vicdani ret sorunu bitiyor'' demiş..! Gönüllü askerlik, Vatan hizmeti, memleketin tek ortak kurumu ve birleştirici mayası Mehmetçikler Aktif haber için ''Sorun'' mu?

Milletin Ordusu Aktifhaber için ''Sorun'' mu??

Kadınlara mecburi askerlik var mı ki 37'si kadın vicdani retçi çıktı deniliyor. Çok komik, açıkça dalga geçe geçe Mehmetçiklerimiz ortadan kaldırılıyor.

Türk Silahlı Kuvvetleri'ni çok çeşitli operasyonlarla yok edebilirsiniz, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin gerçek gücü Vatan bekçisi Mehmetçikleri kurumsal anlamda yok edebilirsiniz, ama bu topraklar üzerindeki Türk Milletinin Ordusunu yok edemezsiniz.Kurumsal olarak Türk Silahlı Kuvvetleri ve Mehmetçikleri dağıtarak zannetmeyin ki Suriye'deki, Irak'taki, Libya'da ki, Mısır'da ki gibi buralarda da bulanık suda fırsattan istifade balık avlayabilirsiniz.

Yine yanılıyorsunuz...

Bin yıldır Anadolu'da, Selçuklular' da üniter devlet ve merkezi bir ordu yoktu, Hakanların, Sultanların ve beylerin kendilerine bağlı bir orduları vardı ama ne zaman kimlere karşı birlik olacaklarını biliyorlardı. Osmanlılar' da Sultanların ordusu yanında kardeşlerin bile kendilerine bağlı orduları vardı, beyler bile orduya sahipti ve hele yıllarca çekmişlerdi Yeniçerilerin isyanlarından ve bölücülüklerinden ama bu topraklar üzerindeki hakimiyet hep aynı idi.

Hoş şimdi ordular ve askerler yerine GYO' lılları ile ve rezidans kuruvazörleri ile istila daha güçlü geliyor ve bunu kimse görmüyor ya. Anadolu yağması ve istilası bir yandan 2b ler ve kentsel dönüşümler, öte yandan sayıları onlarca olan dev GYO şirketleri ve milyarlarca dolarlık süpersonik rezidans projeleri ve sağlıkta yereli kuşatacak hastalık çemberleri oluşturmada mümbit zeminleri hazırlayacak uygulama değişiklikleri ile inisiyatiflerin yok edilmesi en az ve hatta daha fazla vicdani retçilikle elde edilmek isteneceklerden daha fazlayken ve devlet ciddiyetinin hangi konularda neler olduğu bile anlaşılamazken, Sadullah Ergin ve genelkurmay hızla Vicdani retçiliğin çıkartılması hazırlıklarını tamamlıyor muş.

Yıldırım Beyazıt'tan sonra Fetret Devri kaç yıl sürmüştü. Yunanistan'da, İtalya'da, İspanya, Portekiz'de ve Fransa'da ve en son da Almanya da Yüro baharı ne kadar sürer. Başbakan Almanya'da yaşayan Anadolu kökenlileri kesin dönüş için Türkiye'ye çağırsa ve dese ki Konya ovalarında 5 milyon insanımız için konutlar şehirler yapacağız ve gelenlere de maaş bağlayacağız boşaltın Almanya'yı. Boşaltın Avrupa'yı, dönün hepiniz Anadolu'ya. Bu sözü dinleseler Avrupa'da Almanya'da yaşayan Anadolu kökenli vatandaşlarımız ve dönseler topyekün Avrupa'dan Almanya'dan Anadolu'ya...

Acaba önümüzdeki kaç yıl yaşar Avrupalılar baharı ve yazı. Aidisten, hastalıklardan, alkolden ve uyuşturucudan ve nesli kesildikten sonra kaç yıl yaşarlar acaba?

On yıl, yirmi yıl, kaç yıl???

Duyamadım kaç yıl...


Av. Cihan Tufan


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5
Diğer Yazılar Başlık Sol Kısım

Bu Yazarın Önceki Yazıları

En Çok Okunan Haberler

Diğer Yazılar Başlık Sağ Kısım
+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.02 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir