Av. Cihan TUFAN

Üfleme

[email protected]
Haberler, haberler, haberler, habire gözümüze, kulağımıza, beynimize habire üflüyorlar...
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Haberler, haberler, haberler, habire gözümüze, kulağımıza, beynimize habire üflüyorlar, her gün bir haber üflüyorlar, kah Suriye kah PKK kah Arakan hep Kamu Spotu, hep Kamu Spotu ver korkuyu ver gazı, Suriye de PKK da ölümü göster ZAM sıtmalarına razı et.

Sayın Cumhurbaşkanımızın kulağına da birileri çok kuvvetli mi üfledi ki,kulağından rahatsız olduğu, ameliyat haberleri üflendi, önce ameliyat edildi haberleri sonra ameliyat falan edilmedi haberleri,yurttan sesler korosundan üflenen Cumhurbaşkanı zehirlendi haberleri ve bu haberleri ciddiye alan Çankaya'dan Flaş açıklama Cumhurbaşkanı zehirlenmedi haberleri.

Üfff üf ne haberler ne haberler, şuyuu vukuundan da beter. Ama İDO' yu çekirdek fiyatına Türkiye'nin gerçek sahiplerine satanlar sayesinde İDO öyle bir üfledi ki vatandaşın cüzdanına, böyle zalim, böyle acımasız böyle insafsız zam sömürüsünü durdurmaya artık ne hükümetin ne bakanların ne Devlet'in gücü yeter zaten...

Devlet dediğin bunları satanlar mı yoksa satın alanlar mı? Yuh be yuh İDO zamlarına yuh, İETT zamlarına yuh, Otoyol ve Köprü geçiş zamlarına bütün oynanan oyunlar bu zam sömürüsünü gizlemek için mi? İDO'yu alanlar kaça almışlardı acaba yoksa alış bedelini bu bayramdaki Eskihisar-Topçular geçişlerinden mi çıkartmışlardı ya da bu son yaptıkları zamla mı çıkaracaklar?

Siyasi partiler daha neyi konuşuyor, vatandaşlarımızın çatır çatır sömürülmelerini seyretmek ve örtbas etmek için mi varlar? Türkiye'nin gerçek sahipleri Bankalar, finans kuruluşları ve özelleştirme adı altında Türkiye'deki gelir getiren bütün kurum ve kuruluşları satın alanlar mı?

Bu vahşi sömürüyü gizlemek örtbas etmek ve göz yummak için mi bunca oyun bunca senaryo bunca tezgah. Siyasetçi görünenlerin görevi bu kadar mı zor.

Türkiye mi kalkınıyor, işçi, köylü, emekli, esnaf, insanımız mı kalkınıyor yoksa bütün insanlarımız vahşi zam sömürüsü altında köle gibi kullanılırken, millete her türlü gazı verip, tehdidi, korkuyu salıp Türkiye'nin her tarafını ele geçiren Uzan anlar mı sömüre sömüre kalkınıyor.

Türkiye'nin gerçek sahipleri vahşi zamlar altında sömürülen Anadolu insanları mı yoksa Petrol, Akaryakıt ve bütün kurumları özelleştirme adı altında ele geçirip durmadan vahşi zamlarını serbestçe sürdüren Bankalar, sermaye ve uluslararası şirketler mi?

Cumhurbaşkanı zehirlendi veya hasta, tam da 30 Ağustos törenleri iptalinde, Bülent Arınç, Ergenekon'un bir numarası, Cemil Çiçek bu SEFER Muhtıra polemiğinde tam bu sırada AKP büyük kongrede yenileniyor listeleri Ergenekon yaylaları rüzgarında, ERdoğan Bayraktar bu SEFER Zeki Mandev mavnasında, Mavna Furtına da.

Üff üfff haberlerde öyle üflüyor ki.Lambaya Üf dee...


Av. Cihan Tufan

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5
Diğer Yazılar Başlık Sol Kısım

Bu Yazarın Önceki Yazıları

En Çok Okunan Haberler

Diğer Yazılar Başlık Sağ Kısım
+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir