Av. Cihan TUFAN

Kazlı Gezi

[email protected]
Akil dingil adamların bütün bölgelerde yapmış oldukları çalışmalar çok olumlu sonuçlar vermiş olup...
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

KAZLI GEZİ

Akil dingil adamların bütün bölgelerde yapmış oldukları çalışmalar çok olumlu sonuçlar vermiş olup barışçı çözüm süreçleri olarak PKK şirketini kullananlar çözümleme üretip arabaları yakıp 2 kişiyi kaçırmışlar ve akil dingil adamların başarılı çalışmaları sonucu son iki ayda 2000 PKK'lı dağ kadrolarına katılmış, sınır berisinden sınır ötesinden.

Çalışın akil dingil adamlar çalışın biraz daha çalışın bakarsınız 3-5 bin PKK'lı daha dağlara çıkar : Barışçı çözüm süreçleri için.

Sayın Başbakanımıza bırakın gezi parkçıları 70-80 kuruşa hemşerilerinizin çaylarını ellerinden alıp, ürünlerine çöküyorlar diyoruz nedense Sayın Cumhurbaşkanımız Rize'lere gidip hani çay toplayanlarla fotoğraflar çektirip twiterlarda paylaşıyor ve ekliyor ''Rize deyince akla çay gelir, ben de bir Kayserili olarak çay kesmesini öğrendim'' iyi de bu işler twiterdan resim paylaşarak halloluyor mu ?

Biz Başbakan'a sesleniyoruz gidin Rize'de çay üreticilerine destek, gezi mitingleri yapın diye nedense birden Sayın Cumhurbaşkanımız Rize'ye gidip çay muhabbetlerine giriyor.

İyi güzel de; Sayın Cumhurbaşkanımız çay kesmeyi öğrenmiş de, çay üreticilerini diri diri kesen çay tüccarlarının, gariban üreticinin elinden ürünlerini 70-80 kuruşa aldıklarını öğrenememiş...

Sanki bakın çay üreticilerinin durumu çok iyi, hiç de şikayet etmiyorlar, mutlu mesut çaylarını kesip kesip gübre olarak diplerine dökmektense zararına, zararına Kopuzlar'a satıyorlar 70 kuruştan 80 kuruştan der gibi...

Sayın Cumhurbaşkanı neden çay üreticisinin ürünleri açıklanan taban fiyattan peşin ve nakit olarak alınmıyor da çay tüccarlarına teslim edilip yok pahasına ürünleri ellerinden alınıyor?

Yazık değil mi bu insanlara yayınladığınız çay kesim fotoğrafının altına bu konuda ki yorumlarınızı ekleseniz de biz de anlasak!

Ne diyor çay tüccarı; peşin olursa 70-80 kuruşa, vadeli olursa 1.250 Lira'ya...

Yuff be ! Faiz aralığına bak, faiz lobicileri bile bunlardan vicdanlıdır. Nasıl olsa gariban çaycının sesi çıkamıyor, nasıl olsa hepsi Başbakanlarını çok seviyorlar ya... Eh Başbakanları da onları çok seviyor ve sevdiriyor çay tüccarlarına.

Sincan'ı taştan oyarlar, içine kazları koyarlar ...Ne olacakmış Sincan' da Kazlıçeşme' de : ''Milli iradeye saygı'' olacakmış... ''Büyük oyunu bozmaya gideceklermiş...'', ''Tarih Yazmaya gideceklermiş...''

''2000 PKK'lı dağ kadrosuna katılmış, Sayın Cumhurbaşkanımız çay kesmeyi öğrenmiş, Sincan' da bir milyon değil, iki milyon, üç milyon kişi toplansa ne olacakmış...?

Meydanda Menderes'in, Özal'ın resmi yan yana olacakmış...Yani Milletin Adamları...Bakın madem Taha Uğur Türkmen'in( Uğur Kiriş' in ) ''Milletin Adamları projesi kullanılıyor, verin o zaman Taha Uğur Türkmen'e telif hakkını...! Yazıktır, günahtır.

Taksim'den sürekli canlı yayın yapan medyacılar hadi gidin Cumhurbaşkanımızın çay kestiği Rize'ye Trabzon'a canlı yayınlarda uzatın mikrofonlarınızı da, çay üreticisi anlatsın Cumhurbaşkanımızın çay kesmesini öğrenmesinden ne kadar çok memnun olduklarını.


Av. Cihan Tufan

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5
Diğer Yazılar Başlık Sol Kısım

Bu Yazarın Önceki Yazıları

En Çok Okunan Haberler

Diğer Yazılar Başlık Sağ Kısım
+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.02 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir