Av. Cihan TUFAN

Ateş Kesme Kısa Kes

[email protected]
Bırakın tıraşı, kısa kesin de aydın havası olsun... Ateşkesmiş miş.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

ATEŞ KESME
KISA KES

Bırakın tıraşı, kısa kesin de aydın havası olsun... Ateşkesmiş miş.

PKK ateşkes ilan etmiş, PKK markası üzerinden bugüne kadar kaç kere ateşkes ilan edilmiş. PKK, T.C. ile savaş halinde miymiş de şimdi tek taraflı ateşkes ilan ediyormuş. Hepiniz bir oldunuz da Türkiye Cumhuriyeti Devletini Reha Muhtar'ın hayal devleti, sanal devleti olduğunu mu ispat ediyorsunuz...?

İşlerin iyice cıvığını çıkardınız, tepeden hepinizi yöneten Para ve Gücün patronları hepinizin eliyle ne de güzel dalga geçiyor, alay ediyor.

PKK ateşkes ilan etmiş, Öcalan Fethullah Gülen'e selam göndermiş ve Fethullah Gülen'le aynı yaklaşımdayız, beraber çalışabiliriz demiş miş.

Gerger Fırat Gazetesinden Doğan Haber Ajansı muhabiri!!! Hacı Boğatekin de Apo&Feto dedi diye yargılanırmış, eskiden Komedi Dans Üçlüsü vardı, şimdilerde ortalık bir sürü komedi dans üçlüleriyle kaynıyor.

Hani İstanbul Adliyesi'nde Mavi Marmara davası görülüyordu ya şimdi Netenyahu özür yazısını veriverir mahkemeye, anlat kızım Melahat mahkeme beraat olur mu?

Adnan Oktar, Netanyahu ile Erdoğan'ı ben barıştırdım, ben barıştırdım demiş yine yapmış reklamını ama, atma Adnan Oktar atma bir kere sen değil, kankilerin seni ziyaret ederken Ahmet Almaz bi kızmış bi kızmış, senin patronlarının heyetindekilere tutmuş kulaklarından tiz Netanyahu özür dilesin yoksa burunlarınızı çekerim diye sen de kendine pay çıkartıyorsun.

Claudia Roth de çekmiş rot ayarını ''Halkları'' eşit bir biçimde katılacağı deyip döktürmüş PKK maskesiyle kendi yaptıracaklarını süreç yalanlarıyla. PKK sınır dışına çekilecekmiş, Karayılan barış demiş miş, PKK'nın merkezi İncirlik'ten bir yere mi gidiyormuş....?

Alman ve Amerikan istihbaratının maaşlıları Biz.net BDP'lileri Roth'un ayarını çekiyorlarmış. Apo ateşkes ilan eder, Karayılan ateşkes ilan eder akil adamlar mı, dangil adamlar mı, süreç tiyatrosunun kavuklu ve pişekarları dönüşü kontrol eder GSM ücretlerine zam yapılır, herkes ateşkes ilan eder, bakarsın yarın bir gün İncirlik'ten kalkan uçaklar bir kaç karakolumuzu bombalayıp 20-30 askerimizi katleder, barış süreci devam eder kaç karış...

Claudia Roth ''Anayasanın modernleşmesini ister, Kürtlerin kültürünün dilinin korunmasını ister, birileri de Hollanda da Roj tv'den sikayet ederken, ulusal yerel Türkiye'de Kürtçe yayın yapan bir sürü Roj tv'yi göremezken, bütün tv'lerin APO'cu olup rojluğunu mu göremez ???

Bütün dünya da bizdeki sürece takmış, ne süreçmiş mübarek,nasıl olsa her yeri herkesi ele geçirmişler, zevkle alay etmeye,dalga geçmeye devam ediyorlar ve Beşir Atalay da akil adamları topluyormuş.

Ya Hu bırakın Allah aşkına ne yapacaksanız yapın ama her şeyin bu kadar cıvığı çıktıktan sonra hala bu kadar oyunların oynanmasına ne gerek var....?

Yeşilçam'ın en iyi Kötü Adamları, Türkiye Çamın en Kötü İyi Adamları, akil adamları dangil adamları: Ne demiş Karayılan(Karayılan dese de demese de dedi derler size ne) ''Parlamento ve Hükümet komisyon oluşturup yasal zemini hazırlarsa geri de çekiliriz'' demiş... Tehdit etmemiş yaa, tepedekilerin karizmasını da çizmemiş böyle demiş miş işte...

Beşir Atalay da zaten Akil Adamlar komisyonunu toplamaya başlamış, çoktan hiç kızdırır mı Karayılan'ı, sonra çekilmez mekilmez neme lazım, APO'yu PKK'yı Karayılan'ı kızdırmaya gelmez onlar tak diye emreder birleri de başüstüne deyip tak diye yapar... Yoksa ne devlet kalır ne millet Apo Başkanın emriyle Karayılan ve PKK herkesi yerle bir eder perü perişan eder, adamlarda bu güç varken Fetullah Gülen'in bile kurtarmaya gücü yetmez...

Dünya girmiş PKK'nın emrine Obama Şubama, Netanyahu, Almanya, İngiltere, Birmanya o manya bu manya herkes girmiş Apo'nun PKK'nın emrine...Bizimkiler de girse çok mu...?

Eee bir sene sonra hangi oyunları sahneye koyacaksınız bakalım,sömürü düzeniniz devam etsin köleleriniz biat etsin diye...???!!!


Av. Cihan Tufan

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5
Diğer Yazılar Başlık Sol Kısım

Bu Yazarın Önceki Yazıları

En Çok Okunan Haberler

Diğer Yazılar Başlık Sağ Kısım
+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.02 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir