Av. Cihan TUFAN

Ordo AB Chao (Kontrollü Kaos)

[email protected]
Talut, ordu ile hareket edince dedi ki: ''Allah sizi mutlaka bir nehirle imtihan edecek. Kim ondan içerse, benden değildir. Kim de onu tatmazsa, işte o bendendir. Ancak eliyle bir avuç alan başka (bu kadarına ruhsat vardır).''
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Talut, ordu ile hareket edince dedi ki: ''Allah sizi mutlaka bir nehirle imtihan edecek. Kim ondan içerse, benden değildir. Kim de onu tatmazsa, işte o bendendir. Ancak eliyle bir avuç alan başka (bu kadarına ruhsat vardır).'' Derken içlerinden pek azı hariç, hepsi de varır varmaz ondan içtiler. Talut ve beraberindeki iman eden kimseler nehri geçtiklerinde, ''Bizim bugün, Câlût ile ordusuna karşı duracak gücümüz yok.'' dediler. Allah'a kavuşacaklarına inanıp, bilenler ise şu cevabı verdiler: ''Nice az topluluklar, Allah'ın izniyle nice çok topluluklara galip gelmişlerdir. Allah, sabırlılarla beraberdir.'' (Bakara Suresi 249. Ayet Meali)

Câlût ve ordusuna karşı savaş meydanına çıktıkları zaman da şöyle dediler: ''Ey rabbimiz! Üzerlerimize sabır dök, ayaklarımızı sabit tut ve kâfirler topluluğuna karşı bize yardım et!'' (Bakara Suresi 250. Ayet Meali)

Derken, Allah'ın izniyle onları bozguna uğrattılar. Davud, Câlût'u öldürdü. Allah ona (Davud'a) hükümdarlık ve hikmet verdi ve ona dilediğini öğretti. Eğer Allah'ın; insanların bir kısmıyla diğerlerini savması olmasaydı, yeryüzü bozulurdu. Ancak Allah, bütün âlemlere karşı lütuf sahibidir. (Bakara Suresi 251. Ayet Meali)

İşte bunlar Allah'ın âyetleridir. Biz onları sana hak olarak okuyoruz. Şüphesiz sen, Allah tarafından gönderilmiş peygamberlerdensin. (Bakara Suresi 252. Ayet Meali)

Allah bir kimseyi ancak gücünün yettiği şeyle yükümlü kılar. Onun kazandığı iyilik kendi yararına, kötülük de kendi zararınadır. (Şöyle diyerek dua ediniz): ''Ey rabbimiz! Unutur, ya da yanılırsak bizi sorumlu tutma! Ey rabbimiz! Bize, bizden öncekilere yüklediğin gibi ağır yük yükleme. Ey rabbimiz! Bize gücümüzün yetmediği şeyleri yükleme! Bizi affet, bizi bağışla, bize acı! Sen bizim mevlâmızsın. Kâfirler topluluğuna karşı bize yardım et.'' (Bakara Suresi 286. Ayet Meali)

''Ordo AB Chao'' latince kaostan çıkan düzen anlamına gelir. 33. Derece Mason olanlara verilen madalyonda da bu ifade geçer. Özellikle sembollere meraklı olanlar tarafından çokça bilinen bu ifade yine 1 ABD Doları üzerinde bulunan 'Novus Ordu Seclorum' yani 'Yeni Dünya Düzeni' manasıyla özdeşleştirilmiştir.

Bir yerde düzen değişecekse, öncesinde kaos oluşmalı ki değişen düzene herkes tartışmasız itaat eder düşüncesi ile hareket ederler.

Ülkemiz, devletimiz ve  aziz milletimiz son 2 yıldır siyasi anlamda bir kaos yaşamakta ve son yaşanan darbe girişimi ile de şu an itibari ile zirve yapmış durumdadır. Bilinçli olarak yapılan kaos artırma stratejilerini,  kaostan bir düzen çıkartma gayreti olarak görmekteyiz. Örneğin ''Ya başkanlık ya kaos'' ve ''Güneydoğu'da açılım adı altında oluşturulan kaos''

Milletimizin iradesini medyatik simya ile manipüle eden siyasi iktidar, kendi ülkesinin ve milletinin çıkarlarının yerine Amerika - AB - İsrail - İngiltere'nin temsil ettiği küfür düzenin kapitalist emellerine, sömürgeci zihniyetle uşaklık yapmaktadır.

İsrail'in güvenliği öncelikli projelere, ne pahasına olursa olsun, ne kadar cana mal olursa olsun anlayışı ile büyük devlet olma, aleme nizam verme perdelemesi ile iktidarda daha uzun kalacaklarını sanan zavallılar ülkemizi yönetmektedir.

Bugün yaşadığımız sıkıntılar ve acıların altında siyonist ve kabalist dürtülerle hareket eden hamanlaşmış sözde yöneticiler vardır. Figüranların ve taşeronların bolca kullanılıp atıldığı coğrafyamızda son nefesin nasıl verileceğini unutmuş karunlar ve onlara karşı sessiz kalıp hatta zulme ritim tutan çoğunluk var ülkemizde.

Bugün ülkemizde anayasal kurum ve kuruluşları hiçe sayarak devleti yönetme arzusunda olan bir zihniyet olsa da bu ancak milletimizin sağduyu ve feraseti neticesindeki iradesinin tecellisi olan hür seçimlerle değişebilmelidir.

Milletimizden bugünkü gösterdiği duyarlılığı, şehitlerimize sahip çıkmada ve mevcut anarşi ortamının nasıl meydana geldiği hususunda, hukuksuzluğa ve ülke kaynaklarının yağmalanmasında da göstermesini beklemek en tabi ve şiddetle arzu ettiğimiz bir durumdur.

Çok taze olan olaylarla ilgili yorumlarımızı ileriki zamanlarda daha rahat bir zihin ile yapacağımızı düşünüyoruz.

Birlik ve beraberliğimizin hak yolda tavizsiz bir nizam uğruna olması dua ve temennisiyle...

Av. Cihan Tufan

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5
Diğer Yazılar Başlık Sol Kısım

Bu Yazarın Önceki Yazıları

En Çok Okunan Haberler

Diğer Yazılar Başlık Sağ Kısım
+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.01 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir