Av. Cihan TUFAN

Şık

[email protected]
İnternetajans'ta Vatan'dan alıntı haberin başlığı ''Erbakan Bosna paralarını repo yaptı'' ve bu başlık Faik Işık'ın açıklamalarına dayandırılıyor.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
İnternetajans'ta Vatan'dan alıntı haberin başlığı ''Erbakan Bosna paralarını repo yaptı'' ve bu başlık Faik Işık'ın açıklamalarına dayandırılıyor.

Yakıştı mı Faik Işık, Şık mı...? Rahmetli Hocam'ın arkasından ve hele hele vefatından sonra, şu mübarek günlerde inancımıza ve geleneklerimize uymayan bu açıklamalar.

Ne yapmak istediğin belli değil, belli olan çok güzel şeyler yapmıyorsun. Madem dosyayı çalışırken Merhum Hoca'nın emriyle paraların Körfez ülkelerinde repoya yatırıldığını öğrendin neden o zaman derhal açıklayıp, istifa edip ayrılmadın, çalışmaya devam ettin de konuşmak için bu günleri bekledin...?

Neden !!!...
Bu muydu senin İskenderpaşa'da öğrendiğin İslam ve Müslümanlık. Neden sana ''savunmanı yap, bu işleri sorgulama ültimatomu verdiler'' dediğinde boyun eğdin. Kişisel çıkar ve menfaatlerini mi düşündün? Acaba bahsettiğin, Başbakan'ın Hikmetyar ile çekilmiş fotoğraflarını basına kim sızdırmıştı?

Saadet Partili biri diyorsun, böyle muğlak konuşacağına bildiğin o Saadet Partili birinin ismini açıklasana, bir Saadet Partili de çıkıp bu fotoğrafları basına Faik Işık sızdırdı derse ne olacak?

Son baktığın davada, müvekkiliniz için, belge ve delillere dayalı savcılık iddiası ve Hakim kararı varken ''buralardan da, spor kulüpleri içerisinden de Vatan Hainleri çıkmaz'' demişsiniz...

Pekii Merhum Necmettin Erbakan Hocam hakkındaki açıklamalarınızla içinden çıktığınız camiaya ihanet etmiş olmuyor musunuz...?

Merhum Hocam hakkında bu şekilde sorumsuzca açıklamalar yapacak konumda ve mevkide değilsiniz ki, dedikoducu bir üslupla Merhum Hocam'ın vefatından sonra arkasından böyle yakışıksız iftiralarda bulunuyorsunuz... Kamuoyunun önüne Prof. Dr. Necmettin Erbakan ile ilgili konuşmalarla niçin çıkıyorsunuz...?

Kamuoyunda her gün ilgisiz alakasız onlarca şeyler konuşuluyor ve elbette bizlere de bu konuşmalar bir şekilde ulaşıyor. Ancak her konuşmayı doğru kabul edip kamuoyuyla paylaşmak mı gerekiyor...?

Kamuoyunun bir şekilde bazı başlıktaki konulara yoğunlaştırıldığı günümüzde sağda solda herkes her konuda, her türlü dedikodu ve yakışıksız değerlendirmeleri yapıyor. Yok efendim Aziz Yıldırım'ın da Ergenekon bağlantısı varmış, Metris'ten Silivri'ye gidecekmiş vs. vs. ilgisiz alakasız saçma sapan gerçek dışı birçok konuşmalar dolaştırılıyorken, bu saçma sapan ve gerçek dışı konuşmalar ciddiye alınıp, gerçekmiş gibi kabul edilip açıklamalar yapılabilir mi...?

Asla; bu haksızlık olur. Yarın bir gün de sizin için de İskenderpaşalı Ergenekoncu, Ergenekoncuların avukatlığını üstlendi gibi saçma sapan konuşmalar yapsalar bunları ciddiye alıp, kabullenip bu yönde değerlendirmeler, açıklamalar yapmak yakışık alır mı? Asla.!

Merhum Hocam ile ilgili yapmış olduğunuz bu hilafı hakikat, gerçek dışı beyanlarınız için, sevenlerinden ve ailesinden özür dilemeniz gerekmemekte midir?

Ben inanıyorum ki Şık olmayan konuşmaların ilgisi olmamalıdır Faik Işık ile...


Av. Cihan Tufan


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5
Diğer Yazılar Başlık Sol Kısım

Bu Yazarın Önceki Yazıları

En Çok Okunan Haberler

Diğer Yazılar Başlık Sağ Kısım
+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir