Av. Cihan TUFAN

Sur(kürd)iye

[email protected]
Korkunç bir çifte standart; akıl almaz yaklaşım; apaçık yanıltma.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

SUR(KÜRD)İYE

Korkunç bir çifte standart; akıl almaz yaklaşım; apaçık yanıltma.

Felluce Saraybosna'dan kaç kat daha beterdi, o zaman niçin sesiniz çıkmadı...?

Bağdat, Basra, Kerkük, Musul, Süleymaniye, Erbil, Felluce vahşice yakılıp yıkılırken, yağmalanırken, insanlar pırasa gibi doğranıp katledilirken neredeydiniz eyy vicdan sahipleri...!!!

Amerika-İngiltere vahşi katliamlarını seyrederken aklınıza gelmeyen Saraybosna, neden şimdi aklınıza geldi? Irak'ta İşgal kuvvetleri katliamlar yaparken dur demek yok Irak dostlarını toplamak yok durdurun bu mezalimi demek yok şimdi yine aynı güçlerin emrindeki Beşar Esad bahane edilip Humus Saraybosna'ya benzemiş miş...

Irak'ta işgalciler katliamlar yaparken çok ciciş, çok güzel, şimdi Esad katliam yapıyormuş. Bu nasıl bir çifte standart ?

En güçlü ses Tunus'tan yükselecekmiş. Bu güçlü sesler neden 2-2,5 milyon insan, çoluk-çocuk, kadın-erkek vahşice katledilirlerken nerelerdeydi?!!

Irak'ta, insanlara hapishanelerde, sokaklarda her yerde tecavüz ederlerken, diri diri böbreklerini söküp çöllere bırakırlarken, camilerde kurşuna dizerlerken
Nerelerdeydiniz ?!!!

Ne demiş Suriyeli Muhalifler, Suriye'de Kürtlere Özerklik vereceğiz, Yok yaa Suriye'de Kürtlere özerklik vermeyin gönderin Beşar Esad'ı sonrada Suriye'de yeni Bir Surkürdiye devleti kurun, öyle özerklik mözerklik uğraşmayın kurun Kürt devletini Suriye'de bakarsın bizdeki Kürtler de yeni devletçiklerine koşar gider özgür özgür diledikleri gibi yaşamaya devam ederler.

Anlaşıldı: Ahmet Davutoğlu neden bu kadar çok Suriye üzerinde duruyor: Hem Beşar Esad üzerinde yürütülen muhalif hareketi yarın bizde de yürütülecek olanlara emsal teşkil ederken hem de şimdi Ahmet Davutoğlu üzerinden Kürtlere özerklik vereceklerini vaad eden Suriyeli Muhalifler üzerinden de yarın Türkiye'de Özerklik isteyecek olan Kürtlere de destek açıklanmış oluyor.

Tunus'taki o toplantıya dikkat miş...!!!

Londra'da ki Somali Konferansi (hani bir zamanlar da Doğu Konferansı vardı Mehmet Bekaroğlu'nun başını çektiği ve şimdinin Oda Tv'cisi Nihat'ın peşinden gittiği)

Bak hele, bak hele ''Londra'da Somali Konferansi'' imiş ve burada konuşan Ahmet Davutoğlu Suriye'de ki Zulme karşı Tunus'ta yapılacak toplantıya dikkat çekmiş...

Keşke Irak işgalindeki katliamlar içinde Londra'da bir toplantı düzenleselermiş miş...

Yılarca Irak'ta devam eden katliamlar için bir konferans bile tertip edememişken belki de o zamanlar ki katliamlardan kalmış görüntüler eşliğinde Humus'ta Humus Suriye Konferansları.

Tam da bu sıra da Ntv'de Suriye'den gitmek isteyen gazeteciler diye haber yapılıyor, yaralanmışlar da muhalif ordusu tedavi ediyormuş da, Suriye'den gitmek istiyorlarmış da, tutan mı var gidiiinn...

Hem bak hiç bu kadar tantana yapılırken bizdeki medyadan bir tane acar savaş muhabirleri bölgeye gidip haber yapıyorlar mı? Ahhh nerede o ödüllü fotoğrafları çeken acar savaş muhabiri Ramazan Öztürk...?

O zamanlar Saddam'ın Kimyasal Ali'sinin sırtına yüklenen saldırıları çeken Ramazan Öztürk kimyasal Ali'yi çekmişti de şimdi kimyasal Esad'ı çekecek yok. Suriye Yalanlarıyla Suriye üzerinden oynanan oyunlarla, Kim-Kimler hangi sonuca varmak istiyor....!!(??)

Muhalifler Kürtlere özerklik verecekmiş. Esad'a bağlı birlikler mi varmış, Saddam'ın da çok büyük bir ordusu var diyorlardı...

Ne malum Suriye'de İsrail ordusunun bu katliamları yapmadığı...?

Suriyeli muhalifler Kürtlere özerklik verecekmiş, bizde ki son Mit operasyonu derken aslında KCK-PKK açıkça devlet yerine geçirildi ve yarın Cemil Çiçek'in ısrarla istediği Yeni Anayasa ile Vicdani retçilik de yasalaştırılıp Mehmetçik dağıtıldıktan sonra, Kürtler üzerinden oynattırılacak bir oyunla; tıpkı bugün Suriye'de olduğu gibi Türkiye'deki muhalif Kürt güçler ve şimdi artık herkesin diktatörlükle suçlamaya başladığı Erdoğan için tıpkı  Esad'a yapılanların benzeri süreçler için altyapı taşları tamamlanıyor.

Ve Cemil Çiçek ''Mevcut Anayasa Türkiye'ye dar geliyor'' demiş... Ne o yani illa Federatif Yapı, Eyalet Sistemli ve Vicdani Retçi'liğin kabul edildiği bir anayasa acilen mi lazım...

Özel yetkili mahkemeler için de yeni bir düzenlemeye ihtiyaç var denmiş. Demek ki Adalet ve adalet için değil adalet sistemin işleyişinde siyaseti adaleti için mi varmış?!!!

Hak için Hukuk için Adalet mi, adalet için adalet mi, siyaset için adalet mi !!!

Ki mevcut Özel yetkili mahkemeler düzenlemesi Cemil Çiçek döneminde hazırlanıp yasalaşmıştı. O zaman eksik adalete özel yetkili adalet şimdi fazla olan adalete yeni özel yetkili mahkemeler adaleti.

Çok şükür ki kafaya göre dünyada tesis edilen adalet ne kadar değiştirilse değiştirilsin Ahiret'te değiştirilemeyecek olan Bir İlah-i Adalet var.

Cemil Çiçek Türkiye-AB karma Parlementerler toplantısında nasıl nasıl oluyor da ''Avrupa'da Türkiye'ye yönelik en ciddi eleştiri noktalarından biri olan anayasa değişikliği süreci'' diyebiliyor...

Ne demek yani Avrupa istiyor diye mi anayasa değişikliği istiyorsunuz?!!! İngiltere'deki Anayasa'yı örnek alın, nasıl olsa orada yazılı bir anayasa yok. Hem bak durmadan iki de bir yeni anayasa değiştirmek zorunda da kalmazsınız...

Bize yeni anayasa yapın diyen Avrupa ve AİHM zaten uzun bir süredir ceza keseriz, bak vicdani retçiliği kabul edin diye dayatmıyor mu?

Avrupa'ya ne yeni anayasa çalışmalarınızdan! Siz bir Avrupa ülkesine yeni anayasa yapın diye dayatabiliyor musunuz?

Mesela İngiltere'ye dayatın bakın, bizim bir devletimiz bile yok sizin de yazılı bir anayasanız bile yok Sezen Aksu'nun da bir kedisi bile yok ya yeni bir yazılı anayasa yaparsınız ya da elinize geçirdiğiniz Anadolu'yu elinizden alır biz de Yeniden bir devlet kurarız, diyebiliyor muyuz?

Madem bu Devlet ve Yasalar bizimse neden o zaman kendi vatandaşımıza kirasını bile ödemek için bankada hesap açtırmak mecburiyetinde bırakıp sırf kira ödeyecek diye, onların bankalarına hesap işletim ücreti adı altında bir de haraç, pardon harç ödemek mecburiyetinde bırakılıyoruz ?

Bu hangi Anayasa ve yasaya göre mecbur ediliyor? Al sana IBAN Anayasası ve Mahkeme kararlarına ve Anayasa'ya rağmen ev telefonlarından çatır çatır alınan sabit ücret mecburiyeti.

Ondan sonra da ''siz istediniz biz yaptık akşam yediden sabah yediye bedava...''

Hangi bedava: Verme kardeşim bedava, verme ama sırf evde telefon olacak diye internet kullanacak diye anayasaya ve yasalara aykırı ve tüketici lehine mahkeme kararları bulunmasına rağmen kaldırılmayan sabit ücret Anayasası.


Av. Cihan Tufan


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5
Diğer Yazılar Başlık Sol Kısım

Bu Yazarın Önceki Yazıları

En Çok Okunan Haberler

Diğer Yazılar Başlık Sağ Kısım
+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.02 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir