Av. Cihan TUFAN

Kürt-Ermeni-Yahudi Katliamı Yapılmış

[email protected]
Muş vekili Sırrı Sakık TBMM kürsüsünden böyle haykırmış.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Muş vekili Sırrı Sakık TBMM kürsüsünden böyle haykırmış.

Demek ki artık bu meclis Türkiye Büyük Millet Meclisi değilmiş. Bu sözleri sarf edecek kadar kendinden emin ve cesaret sahibi olduğuna göre, Sakık güvendiği, arkasını dayadığı, Ermenilerin ve Yahudilerin bu devletin gerçek sahibi olduğuna inandığını haykırmış..!

Tabii bu ülkede belki de iş adamlarının, sanayicilerinin, siyasetçilerinin ve bu ülkenin gerçek sahiplerinin paranın ve gücün patronlarının aslında Türk Görünümlü Ermeniler ve Yahudiler olduğunu ve Meclis'in de onların emrinde olduğunu herkese kabul ettirmek için Meclis çatısı altında bu sözleri sarfetmiş.

Ne o kardeşim konuştuğun yer Türkiye Büyük Millet Meclisi mi yoksa Rothschild Meclisi mi?

Yoksa yoksa Olacak O Kadar Televizyonu sahnesi mi?

Sırrı Sakık 1915 olayları katliamdır demiş. Şimdi Sırrı Sakık Ermeni mi? Yoksa Yahudi mi? Yoksa yoksa Kürt mü?

Amma zaten Hrant Dink cenazesinde pankartlarda ne yazıyordu: Hepimiz Ermeniyiz.

Yoksa yoksa sadece Sırrı Sakık değil BDP&PKK&KCK&ASALA&ERGENEKON dahil gerçekten hepimiz de Ermeni miyiz? Yoksa Ermeni görünümlü Yahudi miyiz?

Eh artık Meclis çatısı altında Kürt, Ermeni, Yahudi katliamı yapılmıştır denilebiliyorsa, ortada Devlet diye, Millet diye bir şey kalmamış mı oluyor?

Canikli ile Güldal Olacak O Kadar Televizyonu'nunda üzerlerine düşen rollerini mi oynamış oluyor haybeden itirazlarıyla...

Yerli araba yapmak için Rahmi Koç'un Başbakan ile görüşmesine bir gerek var mı? Tıpkı Fransa Ermeni Soykırımını İnkarı Suç sayan yasayı çıkartacak diye birtakım heyetlerin Fransa'ya gitmesi gibi.

Yok boykotmuş, yok sonu kötü olurmuş haa, bak tepkimiz çok şiddetli olurmuş, bak hele bak hele sonra Fransa'nın Afrika'da yaptıklarını herkese anlatırmışız,

Ne saçma bir Sırrı Sakık çıkışları... Adamlar Afrika'da yaptıklarını gizlemiyor, kar bir de öğüne öğüne anlatıyorlar, siz gidip de kime anlatacaksınız da bununla tehdit numaraları yapıyorsunuz?

Fransa'da Ermeni Soykırım yasası çıkacağı zamanda aynı haybeden karşı koyuşları seyrettik, yok boykot olurmuş yok ilişkiler zarara uğrarmış, sonu çok kötü olurmuş.

Adamlar o yasayı çıkarttılar ve hiç bir şeycik de olmadı ve şimdi adamlar çıkarttıkları yasayı: İnkarı Suç diye yasa çıkartıyorlar.

Soykırım yasasını çıkartırken engel olamamışsınız da şimdi engel olmasanız ne yazar.

Adamlar bu yasaları Fransa için değil Anadolu'ya hakim olmak için çıkartıyorlar ve işte şimdi ortaya çıkmış oluyor Nazi soykırım yalanlarının niçin uydurulduğu; ha Yahudi soykırımı ha Ermeni soykırımı.

Bak Sakık da demiş Yahudiler de katledildi diye. Ama Sırrı Sakık'ın karar vermesi lazım konuştuğu meclis Kürdiye Büyük Meclisi mi, Ermeniye Büyük meclisi mi yoksa Yahudiye Büyük meclisi mi... Hiç kaale almadığına göre ve hiç de umursamadığına göre asla ve asla Türkiye Büyük Millet Meclisi değilmiş demek ki...

Demek ki Çanakkale de ve Kurtuluş Savaşın da Türkler katledilmemiş Anadolu'da. Baksanıza sıralamasında katledilen Türkler yok. Anlaşıldı birileri için artık Türkiye Cumhuriyeti devleti diye bir Türk devleti yok ve Anadolu'da yaşayan Türkler de yok olmuşlar ki bu kadar rahat konuşabiliyor herkes.

Sakık açıklasın burası şimdi Ermeni Cumhuriyeti mi yoksa Yahudi Cumhuriyeti mi?

Bu devletin gerçek sahiplerinin Ermeniler mi olduğunu söylemiş oluyor yoksa Yahudiler mi olmuş oluyor.

Anadolu da artık ya Ermeni Cumhuriyeti ya da Yahudi Cumhuriyeti mi var ki Sakık açıklamalarında Çanakkale'den ve Kurtuluş savaşından ve katledilen Türklerden hiç bahsetmiyor.

Türkiye Cumhuriyeti ve Türkler yok olmuş, ölmüş, bitmiş, gitmiş; artık kimsecikler var saymıyor.

Var sayanlar da El-Kaide teröristleri yakıştırmasını hazırlamışlar. Fransa'nın Ermeni Soykırımını İnkarı Suç Sayan Yasayı çıkartmasına karşı çıkıyor gibi içimizden görünenler neden numaradan Fransa'ya hamasi nutuklar atıyorlar.

Asıl çıkıp deseler ya: Avrupa'da uygulanan Yahudi Soykırımını İnkarı suç sayan yasalar çağ dışıdır, anti demokratiktir ve bir diktatörlüğün kabulüdür.

Bu yasayı çıkartmaktan rahatsız olmayanların aynı yasayı Ermeniler için çıkartması kendilerini bağlar.

İstediğiniz yasayı çıkartın, hadi gelin para tazminatını kabul edin. Zaten bir çok yüklü tazminatları sadece kullandığımız telefonlar ve GSM hatları üzerinden misli misli ödüyoruz.

Ermeni tazminatından fazlasını şimdi muayene olmak için, randevu almak zorunda olan emeklilerimizden katmer katmer tahsil edeceğiz.

Ne fark eder; gelin gelin toprak talep edin, hatta Anadolu'ya bunun için savaş ilan edin. Gelin gelin savaşa savaşa, alın, istediğiniz yasayı çıkartın tükan sizin, gelin bizden istediğinizi isteyin.

Ne diyor CNN de Murat Yetkin ! Dersin ki Ermeni Diasporasının Ankara temsilcisi.

Konuştuklarında bir demediği Ermenistan Cumhurbaşkanının dediği Türk Başbakanlarını Ermeni anıtı önünde diz çöktüreceğiz demesi kalmıştı.

Bir yandan Murat Yetkin bir yandan Sırrı Sakık ne de güzel meydan okuyorlar. Yok yok kıyamet senaryolarını 2012'den öteye ertelemeyin.

Ankara Ovası'nda Timur ile Yıldırım Beyazit'ın yarım bıraktığı savaşı yeniden başlatın da bu sefer adı Ankara Savaşı olmasın da; Armagedon savaşı olsun.

Uydurmuşsunuz ya Yıldırım Beyazit Şiran'dan gelen ve ben Mehdinin Çobanıyım diyen zatın fetvayla öldürülmesinden sonra mezarına nur inmiş de mezarını türbe yaptırmış ya...

Bakarsın Armagedon kara savaşından sonra Mehdiyi de çıkartırsınız İsa Mesih güleni de getirirsiniz.


Av. Cihan Tufan


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5
Diğer Yazılar Başlık Sol Kısım

Bu Yazarın Önceki Yazıları

En Çok Okunan Haberler

Diğer Yazılar Başlık Sağ Kısım
+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir