Av. Cihan TUFAN

Kübra

[email protected]
En büyük imtihan, En büyük mahkeme, Mahkeme-i Kübra...
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

KÜBRA
En büyük imtihan, En büyük mahkeme, Mahkeme-i Kübra...

Ergenekon Mahkemesi, Balyoz Mahkemesi, KCK Mahkemesi, PKK Mahkemesi, Şehitlerin olmayan Mahkemesi, Cihan  Kırmızıgül Mahkemesi, Adnan Oktar'ın Mahkemeleri, Mahkemelerin Mahkemesi, bitmez mahkemeler bitmez...
Oyunlar, oyun, oyun, oyun ve bütün mahkemelerin mahkemesinin görüleceği Mahkeme-i Kübra Mahkemesi. Görülür bir gün mahkemeler, görülür bir gün hesaplar...

Kafayı Gövdeden ayırdı ama canavarca hareket etmedi.
Ve Suriye'nin Dostları İstanbul'da toplanacakmış... Hilery Clinton, Suriye dostu muymuş, Hilery Clinton Türkiye dostu muymuş, Ahmet Davutoğlu Hilery Clinton dostu muymuş, Pavey Amerikan Hilery Clinton dostu muymuş, kim kimin dostuymuş...

Ne demek istemiş Ahmet Davutoğlu,
Ne demek istiyor...???

''Esed'in sonu Saddam'a benzer'' Amerika 1 numaralı adamı Saddam'ı kullandı ve Irak'ı bölerek kuzeyinde bağımsız bir Kürt devleti kurdu, şimdi de yine 1 numaralı adamları Esed'i kullanarak Suriye'yi bölüp, kuzeyinde bağımsız bir Kürt devleti kuruyorlar İstanbul'daki Suriye'nin Dostları toplantılarıyla göstere göstere Davutoğlu ile anlata anlata...


Davutoğlu söylediğine göre:  Esed gönderilecek Suriye bölünecek ve kuzeyinde bağımsız bir Kürt devleti kurulacak.

Eee...Peki Ahmet Davutoğlu'nun söylediklerinin mantığıyla bakarsak o zaman Saddam da, Esed' den sonra sıra Türkiye'nin güneyinde bağımsız (Paranın patronlarına bağımlı) bir Kürt devletini ilan etmeye gelince Türkiye'de 1 Numaralı hangi adamlarını kullanıp onu da gönderme senaryolarıyla yapacaklar.

Saddam gitti Kuzey Irak Kürt devleti kuruldu, Esed gidecek diyor Davutoğlu, Suriye'nin Kuzeyinde bir Kürt devleti kuruyorlarmış o zaman R. T. Erdoğan da Türkiye' nin güneyin de bir Kürt devleti kurulunca mı gidecek?!!!!!

Harf devriminde İngiliz alfabesinden ''W'' ve ''Q'' bize verilmemişti demek ki Latin Kürt alfabesine ayırmışlar. Sanki Latin harfleriyle kürtçe varmış gibi...

Biri de der Nevruz, öteki der Newroz, demek ki PKK'nın BDP' nin KCK' nın olmayan Kürt sorunu için yaratılan bunca kaos katledilen bunca insan Türkiye'nin Kuzeyinde kurdurulacak sanal bir Kürdistan için ve bu senaryoda bir kefeye R. T . Erdoğan bir kefeye de Kürdistan Sevdalıları yerleştirilmiş ve Oda tv onun için Esed'in İsyancıları Tayyip'in Ergenekoncuları diyor.

Hani diyorlardı ya Ergenekoncular da PKK' lı PKK' lılar da Ergenekoncu diye, Ahmet Davutoğlu da Esed gider Suriye Bölünür, Kuzey Suriye'de bir Kürt devleti kurulur.

Ahmet Davutoğlu' nun Damadı Ahmet Suriye'yi  mi daha çok düşünür, PKK' yı mı? Ahsen Ülker Hanım acaba dünürünün bu açıklamaları için ne düşünür. !!!!

Vayy be Suriyeli mülteciler için ayda 15 milyon dolar harcanıyormuş, tamam da emeklilere ayda 1.500.TL verecek para yok. Bari emeklileri de mültecilerden sayın da bi 15 milyon dolar da onlara masraf edin.

Emekliler de şimdi çıkar da hepiniz Ermenisiniz, hepiniz Yahudisiniz, hepiniz Kürtsünüz anladık biz de hepimiz Suriyeli mülteciyiz sloganlarıyla yürüyüşe geçerlerse ne olur?

Ne olacak Güniz Sokağın bir bileni Beyfendi çıkar, Kurtlar Vadisinden ''Yollar yürümekle aşınmaz binaenaleyh'' der,  olur biter.

Tıpkı CHP'li Pavey'in ''go home Amerika'', ''kahrolsun Amerikan emperyalizmi'' sloganlarıyla aldığı Amerikan Cesur Kadın ödülü gibi.

Sahi Amerika Pavey'i çok mu Cesur bulmuş, Pavey Amerika'nın kendisini cesur bulmasına çok mu sevinmiş. Bizim solcularımız da bir hoş, Nadire Mater Ertuğrul Kürkçü kardeşliği Bianet'in CİA BNB paralarıyla yaptıkları sosyalistlik, solculuk, kürtçülük gibi ve tıpkı Oda tv Soner Yalçın'ın bir zamanlar milliyetçi ''Deli Yürek'' ve ''Kurtlar Vadisi'' milliyetçisi olduğu gibi. Hoş şimdilerde kurtlar Vadisi PKK Kürt propaganda merkezi olmuş ya tıpkı Türkiye Cumhuriyeti geneli gibi.

Böyle işte, bizde, komünistler, sosyalistler, kürtçüler hem Ülkücü hem İslamcı, Devrimciler BNB CİA'cı, İslamcılar Harun Yahya'cı hepsi birden bir oncu bir buncu bir şuncu, paracı da paracı.

Oda Tv Emre Uslu haberinde Fethullah Gülen'i Apo'cu yapıp ''Pkk savaşı tırmandıracak'' haberini, ''Cemaat provakasyona hazırlanıyor'' şeklinde vermiş.

Exeter Gülen Hareketi 150 yıldır provakasyonda...

Madımak için süre aşımı var da Başbağlar Mahkeme yüzü görmediyse acaba Kamil Uğur Yaralı'ya sormak mı lazım katliamcıları da tanıyor mudur....


Av. Cihan Tufan


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5
Diğer Yazılar Başlık Sol Kısım

Bu Yazarın Önceki Yazıları

En Çok Okunan Haberler

Diğer Yazılar Başlık Sağ Kısım
+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir