Av. Cihan TUFAN

Çözüm ! müş Süreci

[email protected]
İmralı süreci değilmiş, barış süreci değilmiş, PKK yasallaştırma süreci değilmiş, bu süreç ne süreciyse buna çözüm süreci deyilesiymiş.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

ÇÖZÜM ! MÜŞ SÜRECİ...

İmralı süreci değilmiş, barış süreci değilmiş, PKK yasallaştırma süreci değilmiş, bu süreç ne süreciyse buna çözüm süreci deyilesiymiş.

Hepsini desen ne olur hiç birini demesen ne olur... Artık ikna etmeye, yönlendirmeye, siyaset hikayelerinin ardına sığınmaya gerek yok ki her şey apaçık ortada ve herkes neyin ne olduğunu açıkça görüp anlayabiliyor...

Bu kadar oyunları oynamaya ne gerek var: Burhan Kuzu başkanlık sürecini başlatırız diyor birileri de süreç sürecek diyor, ne yani birileri de birilerine sen Apo'yu başbakan yap biz de seni Yeni Başkan mı yapalım diyor...!!!

Zaten süreç adı altında PKK'nın siyasileştirilmesi ve Apo'nun da bu siyasetin başına geçirilmesi olduğu açıkça belli oluyor. Bu işler içeriden değil dışardan dayatmalarla oluyor ve bu sistemi işletenlerin herkese verdikleri rolleri çok güzel oynattıkları da açıkça görülüyor.

Bu süreç Yeni Anayasa adı altında Kürdiye Cumhuriyeti süreci mi ? Bu süreç Başkanlık adı altında Yeni Anayasada vicdani retçiliği kabul ettirme süreci mi ?

Cengiz Çandar açıkça ''Öcalan hapisten çıkacak siyasi aktör olacak'' diyor. ''Türkler Öcalan'ın siyasetçi olduğu Türkiye'yi içlerine sindirmek ZORUNDALAR.''

Emretmiş...

Bak zorundalar demiş, yani Türkiye'de birileri isteseler de istemeseler de, zorla da olsa Öcalan'ı siyasetçi olarak kabul etmekten başka yapabilecekleri bir şey yok diyor...

4-5 sen önce yazdırılan ''Domino Taşı Teorisi'' ne devam. Anlaşılan Başbakanın Başkanlık isteğine karşın vicdani retçiliğin kabul edilmek zorunda bırakılacağı Yeni Anayasa ile çözüm süreci hikayeleri ile Apo'nun  PKK(BDP)'nin başına geçirtilmesi şartının süreci yaşanıyor.

PKK sınır dışına çekilecekmiş; ya PKK'nın merkezi İncirlik'te ise....? Hem Amerika Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin sınırlarını kabul etmiyor ki...

Kim hangi sınırdan içeride, kim hangi sınırın dışına çıkacak, artık her halde sözün bittiği yerdeyiz ve Cengiz Çandar'ın siyasi aktörü Apo mu yoksa siyasi gibi görünen bizdeki bütün aktörler mi ?

Oynadıkları oyunlara kendilerini o kadar çok kaptırmışlar ki, her şeyin cılkını çıkarttıklarının farkında bile değiller ve artık hiç bir yerde hiç bir ciddiyetin kalmadığı ve herkesin kendine verilen rolü yapmaya mecbur olduğu açıkça görülüyor bu süreçte...

Para ve Gücün Patronları, finans ve sermayenin patronları, bütün bu oyunlarla sömürü cenderelerini öyle daraltıyorlar ki : PKK terörü yok; Sömürü terörü var, vergi, vergi, vergi, faiz, faiz, faiz, sömürü sömürü sömürü, birileri çözüm süreci diye yırtınırken her yere her şeye öyle çok vergiler geliyor ki Deli Dumrul'un köprüsünü geçti Türkiye..

Plakaya çip takılacak mış tahsilata devam; kimliklere ehliyetlere çip takılacakmış tahsilata devam; trafik cezaları artık ceza olmaktan çıkmış, eski arabaların sigortası 5 bin lira olacakmış tahsilata devam... Bu kadar vahşi sömürünün olduğu başka bir yer var mıdır ?

Acaba, devletiz, hükmetiz diyenlerin bu vahşi sömürü için bir çözüm süreci yok mu?

Ne demek PKK elindeki devlet görevlilerini bırakacakmış!!!!

İmralı'dan Apo öyle emretmiş... Bu nasıl rezillik yaa...

BDP ve APO Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nden güçlüymüşler meğer, adamların istihbarat ağları güvenlik duvarları ne güçlüymüş be...

APO'yu ve BDP'yi yüceltmek için bu ne çirkin bir oyun ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni küçük düşürmek için bu nasıl bir tezgah ???!!!!

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin İstihbarat ve Güvenlik Güçleri PKK'nın kaçırdığı söylenen devlet memurlarını bulmaya yetmiyormuş da PKK'nın istihbarat gücü kaçırdıkları devlet memurlarını gizlemeye yetiyormuş ve insafa gelmişler de şimdi APO'nun emriyle bırakıyorlarmış da, bu da Çözüm Süreciymiş.

Çözün çözün bakalım... Çözüle çözüle çözeceğiniz başka ne kalacak bu coğrafya da...

Davutoğlu da LONDRA'da Son Osmanlıları toplamış da kendine has gülücükleriyle Yeni Osmanlı'yı anlatıyormuş.

Çözmeye devam.


Av. Cihan Tufan

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5
Diğer Yazılar Başlık Sol Kısım

Bu Yazarın Önceki Yazıları

En Çok Okunan Haberler

Diğer Yazılar Başlık Sağ Kısım
+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir