Av. Cihan TUFAN

Çemberimde Gül Fidan

[email protected]
Bugünlerde bu türküyü Çemberimde Gül Fidana mı çevirdiler?
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Bir Anadolu Türküsü vardı,
çemberimde gül oya,
gülmedim doya doya,
dertlere sarıyorum,
günleri saya saya, al beni kıyamam seni,

Bugünlerde bu türküyü Çemberimde Gül Fidana mı çevirdiler? Aktif Haber'de: Apo, Mit elemanını maşa olarak kullanmış diyor. Eee demiyorlar mıydı zaten Apo Mit elemanı diye ! ?

Eleman elemanı mı kullanır, birileri elemanları mı kullanır... ?!

Bianet de demiş ki: Cemaat-Hükümet birbirine muhtaç. Mit olayı Cemaat-Hükümet arasındaki çatışmayı gösteriyormuş.

Bianet kendi uzmanlık alanı İngiltere ile Almanya arasındaki çatışmayı detaylandırsın. İngiliz Gülen Cemaati ile Almanya Hükümet Cemaati arasındaki çatışmada Koç mu kurban edilir, Herkül mü 12 emir ile imtihan edilir, Ergenekon'un Merkezi Almanya'ya kim ne diyebilir...

Yorumlarına bak! Cemaat-Hükümet birbirine muhtaçmış. Londra ile Almanya tabii ki birbirine muhtaç... Ülker takım yıldızları Koç'a muhtaç mı? Boğa mı güçlüdür Koç mu? Koç olsa Rothschild, Boğa deyince aklınıza Almanya gelmesin.

Ülker takım yıldızının en parlak yıldızı Boğa burcu varken bunların hepsi kime muhtaç !!!!.

CNN sabah haberlerinde Murat Yetkin yine döktürüyordu: Suçlu benim, savcılar müsteşarı bıraksın benim ifademi alsın, suçlu benim diye. Murat Yetkin konuşuyor, çok şeyler söylüyor, hiç bir şey söylemiyor. Sadece iç çemberin içi, iç çemberin dışı, çemberimde gül fidan, çember tamamlandı, 10 yıl önce Mit raporunda Ergenekon ile başladı şimdi Ergenekon geldi Mit'e dayandı...

Müthiş bir bilgi kirliliği... Müthiş dezenformasyonlar, müthiş manüpilasyonlar...

Sanki Savcı Müsteşara davetiye çıkartmadan önce konuyu Başsavcı ile paylaşamaz mıydı ?

Yanlış bile olsa usulen de olsa davetiye için Başbakanlık'tan izin müracaatı yapamaz mıydı ?

Demek ki mesele var ya mesele kardeeşş; KCK'nın mı güçlendirilip siyasallaştırılması ve partileştirilmesi ve bitirilecek olan PKK organizasyonu yerine daha güçlü bir siyasal organizasyona mı dönüştürülmesi...

Kartlar yeniden mi karılıyor, domino taşları teorisindeki sıra numaraları mı değiştiriliyor!

Taha Akyol bir şeyler söylüyor, Nazlı Ilıcak başka şeyler, bütün köşe yazarları farklı farklı şeyler söylerlerken: Devlet ve Kurumlar sanki hiç yokmuş ve tamamen hayal ürünü sanalmış gibi vıcık vıcık ediliyor.

Daha düne kadar bu yazarlar tayfasından PKK'yı Mit kurdu diye de dinledik. Ergenekonu'da Mit kurdu dediklerini de duyduk. PKK-Ergenekon birdir her iki taraf adına yapılan operasyonları aynı ekipler yapmışlardı diye de dinledik. Vadilerde Kara'yı da Mossad kullandı Yeşili de Beyazı da , Pembeyi de, Moru da bütün elbiseleri Terzi Şamir dikmişti diye izlettirildik...

Tamam bütün organizasyonları Mit yani Devlet kurmuştu da  pekii devleti ve Mit'i İngiltere- Almanya mı kurmuştu!!!!!!

Amerika neden hiç resmen tanımamıştı ?

Bozkurt muydu, Kurt Kanunu mu yoksa Kurtlar Vadisinde Ergenekon&PKK'mıydı...!

Bir İsrailli yetkili geçenlerde bir açıklamasında ''Türk Mossadı'' demişti.

Oldu mu şimdi yaa... Ya bir Alman yetkili de çıkar da ''Türk BNB'' si derse, ya bir İngiliz yetkilisi çıkar da ''Türk MI5&MI6'sı'' derse, ya hele bir Amerika yetkilisi de çıkarda ''Türk CİA'sı'' derse, nerede kalır Mit..

Mit'i, Demirel, Ecevit, Mesut Yılmaz hep şikayet ederlerdi ''Yahu Mit bize bağlı idi ama hep nedense en son bize bildirilerdi hatta bazen hiç haberimiz olmazdı'' diye.

Olmayan Kürt sorununu vardır vardır diye diye önce kendilerini, sonra milleti olmayan bir Kürt sorununa inandırmaya çabaladılar. Olmayan bir Pkk'yı; Pkk yaptı Pkk yaptı diye diye sanki bir Pkk varmış gibi inandırmaya çalıştılar.

Şimdi de Ergenekon'u terazinin bir kefesine koyup sanki Ergenekoncular içeride de asıl Ergenekoncular dışarıdaymış gibi terazinin öbür kefesinden şimdi de olmayan bir KCK'yı el birliğiyle icad edip yine önce kendilerini inandırdılar...

Şimdi de bu operasyonla, sanki büyük bir güçmüş gibi siyasallaştırılarak meşrulaştırıp kabul ettirme aşamasına getirdiler.

Sanki KCK öyle büyük bir siyasal varlık ve devlet gibi bir güçmüş ki bunu da göstermek için sanki var olan bir devlet gücünü de Cemaaat'in gücü gibi gösterirken, yine devlet gücünü bir tarafında Cemaat öbür tarafında KCK'aymış gibi sunmaya başladılar, Ve bu iki güç arasında da hükümet gücünü de sadece Başbakanın karizması olarak gösterme yoluna gittiler.

Burada operasyonların kimler tarafından kimlere yapıldığından çok, asıl bu operasyonları en gerilerden idare eden büyük büyük babaların, bu operasyonlar sonucu varacakları sonuçlarda elde edecekleri ve gerçekleştirecekleri projelerde göreceğiz.

Bir yandan devlet eliyle PKK ve KCK'nın kurulduğu, bir yandan KCK yani siyasal Kürt devleti yapısının güçlendirildiği, bir yandan da bunun karşısında devlet olarak Cemaat yani Gülen hareketinin çok güçlü olduğu sunuluyor.

Birileri içeride idare Ergenekon'un kontrolünde diye gösterirken, idare edenleri idare eden Ergenekon'un da, içerideki Ergenekoncular değil dışarıdaki Ergenekoncular diye mi göstermeye çalışıyor...

Reha Muhtar yıllarca sunduğu haberleri bitirirken bir şey söylerdi ''Türkiye her nerede ne nasıl yaşatılıyorsan'' diye. Adam açık açık Türkiye diye bir şey ve yer yok diyordu her akşam ve kimseler de çıkıp sen ne diyorsun kardeşim demiyordu...

Devlet Kimlerin organizasyonuydu ki; bu organizasyonun sahipleri Reha Muhtar'a Türkiye her nerede, ne, nasıl yaşatılıyorsan dedittirirken, bu organizasyonda görev alanlar bunu bile söyleyene soramıyorlardı...

Büyük patronlar bütün yolları hızla denemeye devam ederken, her şeyi birbirine karıştırmaya başladılar.

Belki de her şey çok sakin şekilde, tam da planlandığı gibi, mecraında akmaya devam ediyordur.


Av. Cihan Tufan


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5
Diğer Yazılar Başlık Sol Kısım

Bu Yazarın Önceki Yazıları

En Çok Okunan Haberler

Diğer Yazılar Başlık Sağ Kısım
+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.02 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir