Av. Cihan TUFAN

''Hayallerine Dokun'' Şike'nin Kralı

[email protected]
Hayallerine dokun Digitürk'ün sloganı, Şike'nin kralı ve vicdansız retçilik...
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Hayallerine dokun Digitürk'ün sloganı, Şike'nin kralı ve vicdansız retçilik...

13 askerimiz şehit ediliyor,''artık çocuklarımız ölmesin'' yürüyüşleri, 5 bin103 sözleşmeli asker alma işleminin başlatılması ve Faik Işık. Hakimler ve Savcılar yüzlerce bedava bileti rüşvet olarak istediler iddiası.

Olmadı Faik Işık, hakimlerimize ve savcılarımıza bu denli suçlama yapmamalısın, bir kere rüşvet alınmaz verilir, onlar kendileri böyle bir rüşveti isteseler de ki asla böyle bir bilet rüşveti istemelerine gerek de yok, yine de Fenerbahçeliler bu rüşveti isteyecekler karşısında bu rüşveti vereceklerine, böyle bilet isteyenleri şikayet etselerdi Savcılıklara.

Ne yani digitürk milyonlarca dolar zarar etmesin diye mi ligler iptal edilmiyor? TFF ve Liglerin patronu digitürk mü ki bunca açıkça cereyan eden olaylara rağmen sanki TFF tarafından ipe un seriliyormuş görüntüleri.

Tabii yaa bir yanda digitürk'ün uğrayacağı milyonlarca dolar zarar öte yandan futboldan elde edilen yine milyarlarca dolarlık rant ve bunu kaybedilmesi riski. Her şey açık açık ortada olmasına rağmen yasa, kanun ve kuralların uygulanmasında açık usulsüzlük ve kararsızlık.

Ne yani şimdi kim kime şike yapıyor? Şike yapıyor, yaptı diye Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım ve diğer bazı sporcu ve idarecileri tutuklanarak cezaevine konuluyor ve bu tutuklama ve cezaevine göndermeler bile delil kabul edilmeyip, yok TFF'de bilirkişi inceleyecek yok bir sürü klasör var bahaneleri ve savcıların tutuklama gerekçeleri bile mesnet kabul edilmezken kaos üstüne kaos.

Hani bir söz vardı ya ''Kontrolsüz güç, güç değildir'' diye. İşte gelinen durum, kaosu yönetenlerin geldiği durum kendi kontrol edip yönettikleri kaosu bile yönetemez hale geldiler zahir.

Şike var diye kaosu başlat, Fenerbahçe başkanını ve diğerlerini tutukla cezaevine koy, sonra digitürk'ün hayallerine dokunmamak ve futboldan gelecek paraları riske etmemek için ligleri iptal etme, takımları küme düşürme ve gerekenleri sonuna kadar yapma iradesi gösterememe ve al sana bir kaos daha.

Bu kontrolsüz kaosçuluk artık siyasette de, terörde de, Meclis'te de  velhasılı her yerde açıkça görülüyor.

K.K. Komutanlığı 5 bin 103 sözleşmeli Er alacağını duyurmuş. Yani 12 Ağustos'tan sonra 5 bin 103 yeni model Meluncancik mehmetçikler alınacakmış. Bedava gönüllü vatan millet devlet aşkıyla yanan ve ölen yurdunu milletini vatanını namusunu beklemek için gönüllü olarak kınalı kuzular olarak seve seve bu görevleri yapanlar yerine, şimdi ay sonunda maaşını kurtarmak için para için askercilik oynayacak sözleşmeli erler alınmaya başlamış.

Eh bir iki posta daha 5-10 bin maaşlı ercikleri de aldılar mı artık gönüllü asker alımına gerek de duymazlar ve bir de bakarsın vicdani retçilik yasalaştırılıp, bu memleketin evlatlarının kendilerine ait son kalan bir kurumda kendi vatanlarını beklemelerine lüzum kalmamış.

Demediydi deme İbrahim. Bak görürsün çok yakında görüntüde olabilir ama Türk Ordusu diye bir ordu kalmayacak, unutma ki Libya'da da, Mısır'da da, Suriye'de de, Irak'ta da asker kıyafetli ordu diye dolaşan bir sürü adam var ama buralarda o ülkelerin milletinin vatanını bekleyen gönüllü Mehmetçikleri yok.

Sevr ne diyordu: Ordu dağıtılsın!  Bin yıllık gönüllü Vatan ordusu varken bunun yerine şimdi paralı askerler ne oluyor? Sözleşmeli er başvuru klavuzu online başvuru öyle mi?

Eh kimler başvurursa vursun sözleşmeli er üzerinden oluşturulacak rant da öyle herkese dağıtılmayacağına göre çoktan hangi özel güvenlik şirketi elemanlarından kimler alınacaksa ki zaten kimler başvurursa vursun, sözleşmeli er diye silahlandırılacak erciklerin kimler olacağını sadece alanlar bilecek, soranlar değil.

Ne diyormuş Apo ''10 katı şehirlerde olabilir''. Acaba bunu Apo söylese hapiste de olsa katledilen 13 memleket evladı ortada duruyorken böylesine bir tehdidin hesabını hapiste de olsa soracak bir kanun, bir yasa, bir devlet olmaz mı? Belki de kendi söylediği iddia edilenlerden içerdeki Apo'nun hiç de haberi yok.

Kontrolsüz kaos, kaos değil belki de arınmadır. Hadi bakalım kolay gelsin.


Av. Cihan Tufan


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5
Diğer Yazılar Başlık Sol Kısım

Bu Yazarın Önceki Yazıları

En Çok Okunan Haberler

Diğer Yazılar Başlık Sağ Kısım
+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.02 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir