Av. Cihan TUFAN

LGBT'nin Öncü Rolü

[email protected]
Akif Beki ne demiş: PKK suç örgütü olmaktan çıkacak.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

LGBT'NİN ÖNCÜ ROLÜ

Akif Beki ne demiş: PKK suç örgütü olmaktan çıkacak.

Ne demek istemiş Akif Beki, ne yani Devlet demek PKK demek, PKK demek Devlet demek ki mi ki PKK suç örgütü olmaktan çıkacakmış.

Doğrudur, büyük patron böyle istiyorsa böyle olur. Eee, bundan sonra PKK'ya suç örgütü demek suç olur, APO'ya bebek katili demek suç olur, Kürdiye Cumhuriyeti'ne itiraz etmek suç olur.

CHP Genel Başkanı, Gay'ları, Lezbiyenleri kabul etmiş ve hep onların arkasında olduklarını, destekleyeceklerini ve kendilerine teşkilatlarında yer vereceklerini söylemiş. Kendisini ziyaret eden Gay, Lezbiyen ve sapıklar güruhuna CHP Kurucusu ve İlk Genel Başkanı Atatürk ile Vasfi Rıza Zobu'nun anılarını anlatıp, Egemen Bağış'ın İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı olacağını müjdelemiş.

CHP Genel Başkanı, işçinin köylünün, emeklinin, işsizin, fındık, çay, zeytin üreticisinin sorunlarıyla ilgilenecek değil ya, Lezbiyenciklerimiz ve Gay'ciklerimizin sorunları dururken. Yeldeğirmeni'nin Babası Salamon Seviş ''O var ya o camgöz kulamparaydı'' derdi de ne demek isterdi anlamazdım.

John Biden, Irak Kürtlerinin sıkı bir muhibbi de, Dr. Cüneyt Ülsever de Anadolu Kürtlerinin mi sıkı bir muhibbi. Cüneyt Ülsever Erdoğan'ı kullanıp Kürtler ve Alevileri savunan görünen avukat olarak yapılmasını istediği ama Erdoğan'ın şimdilik yapmayacağı talepleri mi sıralamış...

Bay Cüneyt Ülsever demiş ki OdaTv köşelerinden,

1- Milliyetçi Türklerin kabul etmeyeceği hiç bir hakkı Kürtlere veremez. Örneğin; anadilde eğitim, Anayasada Kürt kimliğinin tanınması, genel af milliyetçi Türkleri Erdoğan'dan koparırmış, mış, mış, mış..

Vay Cüneyit Ülsever vay, sen de Kürt sorunu soruncularındansın. Anadilde eğitimse o zaman Türküye'de Boşnakça anadilde eğitim sorunundan da, Çerkez, Abhaz, Gürcü ve Lazca anadilde eğitim sorunundan da, bahsetseydin ya...

Gözünü bir tek Kürtlere mi diktin de, diğer etnik köken dillerinin anadilde eğitim sorunlarından bahsetmiyorsun, sen de kürtçücüleştirdiklerimizden misin...?

Anayasada Türk kimliğine yasak koyalım; Türk yok zaten... Boşnak, Laz, Kürt, Gürcü, Çerkez, kimliklerini anayasal kimlik olarak tanıyalım, ya da Anayasal kimlik olarak bundan sonra Ermeni kimliğini tanıyalım, Türk Kürt, Laz, Çerkez, Boşnak bütün alt kimlikleri de Ermeni kimliği ifade etmiş olsun.

Ülsever genel af ile kimleri affetmek istiyorsun? Sen iste patronun yapar zaten.

2- Sünni Türklerin kabul etmeyeceği hiç bir hakkı da Alevilere veremez. Örneğin, Alevilerin cem evlerini ibadethane olarak kabul edilmesi, Alevilerin diyanet bütçesinden pay alması, kısaca Alevilerin de İslam'ın bir yorumu sayılması, Sünni Türkleri Erdoğan'a karşı soğuturmuş muş muş da muş muş...

Bak hele bak hele bak hele... Vay Cüneyt Ülsever vayy... Merdi kıptilik nasıl olurmuş.

Demek cem evleri ibadethane ve cem evlerinde sazlar eşliğinde semah dönmek de bir ibadet. Dr. olmuşsun be Cüneyt Ülsever madem dini konularda ve hele hele İslam hakkında yazılar kaleme alıyorsun bari Kur'an'ı ve Sünneti bir güzel araştırsaydın inceleseydin de, Alman İstihbaratının Aleviciliğinin peşine sürüklenip gitmeseydin.

Sünniler cem evlerini ibadethane olarak kabul etseler ne olacak etmeseler ne olacak. Mevcut cem evlerinde ibadet mi yapılıyor, başka ne yapılıyor, aleviler cem evlerini ibadethane mi kabul ediyor ?

Sünnileri ilgilendiriyor mu, sünniler buna karışıyorlar mı, sünniler döndürülmüş Vahhabilere...

Kim, kime, neye karışıyor... Ramazan'da erzak, Kurban'da kurban paralarını sünni görünümlü tahsilatçılara kaptırmaktan başka.

Anadolu'daki cem evlerinde aleviler diledikleri gibi hareket ederler, ister ibadet ederler, ister semah dönerler, neyi nasıl sayarlarsa da kendi bilecekleri işler, onlara karışan müdahale eden yasaklayan mı var...?

Türküye'de 70 bin camii mi var, aleviler de 70 bin cem evi yaptırsınlar, içinde de ne yaparlarsa yapsınlar.

Yasak kimlere mi var ? Bak alevilerin hepsi camiye gelip ibadet olarak namaz kılacağız deseler kimse onlara ses çıkarmaz, ama eğer bugün Sünniler, bizler sünniyiz ve cem evine gelip siz ne yapıyorsanız biz de birlikte yapacağız deseler, kıyamet kopar sünnileri cem evlerine almazlar.

Geçenlerde Kadir Topbaş bir cem evini ziyaret edeyim dedi, konuşturmadılar kapı dışarı ettiler.

Derdiniz ne Cüneyt Ülsever !..?

İlla zorunuz gücünüz Kur'an ve Sünnet'te olmayan ve Hz Ali (R.A) ile hiç bir ilgisi olmayan davranışları, İslam ve Müslümanlara dayatıp zorla içine sokmak mı?...

İslam ve Müslümanlık yorum dini mi; yoksa Kur'an ve Sünnet mi...

Birileri Kur'an ve Sünneti kabul etmek istemiyorsa, onları kabul etmeye zorlayan mı var ki, sizler sazlar eşliğinde semah dönmeyi illa ibadet diye kabul ettirmeyi dayatıyorsunuz...

Zorla dayatmaya çalıştığınız Alevilik Kur'an ve Sünnet'in bir yorumu mu ?...


Av. Cihan Tufan

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5
Diğer Yazılar Başlık Sol Kısım

Bu Yazarın Önceki Yazıları

En Çok Okunan Haberler

Diğer Yazılar Başlık Sağ Kısım
+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.01 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir