Av. Cihan TUFAN

İki Hindi

[email protected]
Üç kümes kuralım, bir kümese horozları ve tavukları koyalım, ikinci kümese ördekleri kazları koyalım...
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

İKİ HİNDİ

Üç kümes kuralım, bir kümese horozları ve tavukları koyalım, ikinci kümese ördekleri kazları koyalım, üçüncü kümese de, hindileri koyalım ve bunları birkaç gün kümeslerinde tutalım. Daha sonra bir sabah hepsini salalım kümeslerinden çayıra, gezsinler dolaşsınlar akşama kadar çayırda otlakta, akşam olunca gidin bakın kümeslerine, tavuklar girmişlerdir kümeslerine, kazlar ördekler de girmişlerdir kümeslerine ama bakın hindiler yoktur kümeslerinde. Çünkü bulamamışlardır girecekleri kümeslerini, bu yüzden midir ne dendir ''Aptal Hindi'' demişlerdir hindiciklere...

Sabetay Sevi'den sonra Osmanlı'yı ele geçirenler Anglosakson Amerikanolar, Alman, İngiliz işbirliği ile daha önce tezgahladıkları, İngiliz-Fransız Waterloo Savaşı'nın bir benzeri, Kırım Savaşı'nı başlatarak ilerlettikleri süreci daha sonra Balkan Savaşları, 93 Harbi, Yemen Çölleri ve Ortadoğu batağı, Çanakkale Savaşı Senaryoları, sonrası  Kurtuluş Savaşı Senaryosunu da tamamladıktan sonra, İslam Coğrafyasında ve Osmanlı topraklarında hakimiyeti her yönden tamamen ele geçirdikten sonra ve yıllarca süren savaşlar, iktidar kavgaları, esaret, sürgün, açlık, yoksulluk, belirsizlik, toplumun hafıza ve şuur kaybı ve dehşetengiz yönlendirmeler sonrası yine kendi kuracakları sanal yapıya, Türk Milliyetçiliği, Bozkurt, Atatürk ve Laiklik maskesiyle devlet ismi olarak sözümona Türklüğü vurgu yapıyor diyerek çok farklı bir isimle yeni bir devlet organizasyonu kurdular.

Ancak Türk Milliyetçiliğini ön plana çıkardıkları savıyla bu yeni devlete, Türklerin İli, Türkeli, Türkyurdu, Türkistanyurdu,Türkmenistan ili v.s. bu anlamı yurt ve devlet olarak gerçek ifade edecek bir devlet ismi yerine, gerçekte hiç bir anlamı olmayan ve sadece İngilizce ki ''Hindi'' kelimesinin karşılığı ''Turkey'' den türeme ''Türkiye'' dediler bu yeni kurdukları devletin ismini. Sonra da şarkı yaptılar ''Turkey I Love You'', ''Hindi seni seviyorum'' ve şimdi Türk Devleti'nin parası diye gösterdikleri Kağıt Paraların üzerinde ''Türkiye Cumhuriyeti Devleti'' diye, bile yazmıyor.

Dikkatli bakın sadece ''Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'' yazıyor, Cumhuriyeti değil ''Cumhuriyet'' yazıyor, sadece madeni paralar üzerinde Cumhuriyeti diye yazar. Yani Dolar'ı basanlar, Euro'yu basanlarla Türk Lirası'nı basanlar hep aynı, yek merkez...

Dikkatimi çekti, nereden çıktı birden, Obama'nın, Şükran Günü diye medyanın önüne çıkıp hindi gösterisi yapması.

Obama diyor ki, ben ikinci kez başkanlığı kazandım bu hindilere de bir şans vermek lazım, ne demek bu hindileri bağışlıyorum bunlara bir şans daha veriyorum. Niye bir hindi değil, niye üç hindi değil de iki hindi kimler kimlere ne gönderme yapmak istiyor?

Hindi yani Turkey yani Türkiye ve iki hindi iyi ki hindilere de Çankaya ve Konut isimlerini vermemişler...

Acaba bu hindilere bir şans vermekle Suriye sınırına Patriotları yerleştirmeye başlamalarının bir ilgisi var mı ? Baskılar bu boyutta mı, Demirel de Özal'ın zehirlenme iddialarına ''Safsata'' demiş, ama Konrad Adenauer Vakfı Türkiye Temsilcisi Ülker Petibör sevdalısı Bülent Akarcalı başka şeyler söylüyor.

Körfez Savaşı'nda Saddam Türkiye'ye saldıracak baskısıyla Özal'a yaptıramadıklarını şimdi Suriye yalanı ve Esad baskısıyla Başbakan'a yaptırıyorlar ve o zaman konuşlandıramadıkları Patriotları şimdi yerleştiriyorlar.

Türkiye (Turkey-Hindi) ye, Bugün Patriotları yerleştirenler yarın geçerler karşı tarafa gönderirler bol bol Scud füzelerini. Hem Turkey, Nato üyesi diye Nato toprakları olmuyor ki. Bu da ne demek şimdi Turkey Nato üyesi diye Nato Turkey topraklarında dilediği gibi tasarrufta bulunur ve istediğini yapar demek değil ki o zaman nerede kaldı Bağımsızlık mağımsızlık.

Hem Nato'nun en böyyük üyesi Amerika Birleşik Devletleri, Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Lozan Antlaşması ile Misak-ı Milli sınırlarını resmen ve hukuken tanımıyor ki...


Av. Cihan Tufan

Puan Ver 3Puan Ver 3Puan Ver 3Puan Ver 3Puan Ver 3
Diğer Yazılar Başlık Sol Kısım

Bu Yazarın Önceki Yazıları

En Çok Okunan Haberler

Diğer Yazılar Başlık Sağ Kısım
+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir