Av. Cihan TUFAN

Kanlı senaryo biter mi?

[email protected]
PKK maskesiyle oynanan bu kanlı senaryo biter mi, görünen o ki kolay kolay bitmez.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
PKK maskesiyle oynanan bu kanlı senaryo biter mi, görünen o ki kolay kolay bitmez. Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız ve diğerleri bu katliamlardan hemen sonra PKK vardır ve bu katliamları PKK yapmıştır dedikleri sürece ve PKK maskesi ardındaki gerçekleri kamuoyuyla paylaşmadıkları sürece bu katliamlar devam edecektir.

7 düvel çullanmış Anadolu'nun üzerine, oyun içinde oyun, Anadolu insanını daha da köleleştirip daha rahat sömürebilmek için binbir surat oyunlar içerisinde ve milyonlarca ele geçirdikleri kuklalarıyla her birimi, her bölümü rahatça kontrol edip yöneterek kanlı senaryolarını sürdürüyorlar.

24 veya 26 her ne kadarsa, katledilen Mehmetçikleri Dünyada ve Türkiye'de sermayeyi ve parayı kim kontrol edip yönetiyorsa işte onlar katletmişlerdir...

Bizzat olmasa da binbir surat taşeronlarına, Türkiye'de para ve sermayeyi yöneten güç, çılgınca sürdürdüğü talan ve sömürü düzenini elinde tutabilmek için herşeyi manüpile ettiği gibi, en büyük sermayesi terör ve Mehmetçik katliamlarıyla bir taşla üç beş kuş vurmanın da keyfini çıkarıyor.

Türkiye'de gündem asla sahte PKK ve terör gündeminden Anadolu insanının vahşice acımasızca sömürülmesine gelmeyecektir. Anadolu insanının talan edilmesi, vahşice, acımasızca sömürülmesi ve bu sömürünün her gün daha da artarak kendi insanımızın gün geçtikçe daha da köleleştirilmesi hiç kimse tarafından konuşulmayacak, anlatılamayacak ve tartışılmayacaktır.

Bianet bile Başbakan'dan gözdağı ve itidal çağrısı diye haberi geçerken, en sıkı Tayyip'çi görünen Aktif Haber, Başbakan konuştu ama hiç bir şey söylemedi diyor. Başbakanın toplantı sonrası yaptığı açıklamalar Aktif Haberin işine mi gelmedi ve Başbakan bu sefer gerçekten farklı ve önemli şeyler söyledi.Vatan dedi, Bayrak dedi, Millet dedi, bir karış toprağımızı kimseye vermeyeceğiz, asla boyun eğmeyeceğiz dedi, bu taşeronları destekleyen ve yardım edenlere de hesap soracağız dedi ve Aktif haber Başbakan hiçbir şey söylemedi dedi.

Ahh Başbakanımız ahh, üzüntünüzü ve hissiyatınızı anlıyorum fakat bu katliamı tertipleyenler, sizin de suçladığınız bütün medyaya adamlarını ve kalemşörlerini yerleştirmişler ve daha Şehitlerin cenazeleri kaldırılmadan alay edercesine, dalga geçercesine Cnn, Atv, SkyTürk, TrtHaber'de katıldıkları TV programlarında ölenler hiç umurlarında değilmiş gibi, demohratik çözüm, barış yalanlarıyla açıkça artık PKK ya PKK demeyi PKK'yı tanıdığınız gibi bundan sonra PEKEKE'yi tanımak zorundasınız laflarını ediyorlar...

Herkes katliam sonrası ne konuşacağına, köşelerinde ne yazacaklarına çok iyi çalışmışlar, derslerine çok iyi çalışmışlar, Abdülkadir Selvi sinyalin Öcalan'dan talimatın Behoz'dan geldiğini bizzat kendilerinden mi öğrenmiş?

Bu nasıl yüceltmek böyle. Hürriyet yazarları söz birliği etmişçesine açılımı durdurmasaydık, PKK'yı, Öcalan'ı muhatap almak lazım, görüşmeleri sürdürmek lazım, PKK çok güçlü ve büyük bir ordusu var şeklinde ki açıklamalarıyla bu katliamı gerçekleştirenlerle aynı safta nasıl da katliamın neden yapıldığını şecaat arz ediyorlar. Faruk Bildirici Cnn'de nasıl böyle konuşabiliyor, ne demek artık sadece Pkk değil koskoca bir ordu var ne demek?!!!!

''Öcalan, Pkk Türkiye Cumhuriyeti'nden çok çok güçlü, ne demek tutuklu milletvekillerini bırakmazsanız bak onlarda öldürüyor, Öcalan'ın talimatlarına uymadığınız sürece öldürecekler tabii, ne demek ''geciken açılımın bedelini ödüyoruz.

Ya Ertuğrul Özkök Mehmetçik cenazeleriyle nasıl da alay ediyor ''Onun Filistin'i varsa senin de bunun var'' diyerek bu saldırıyı direkt İsrail'in yaptığını ima ediyor. Katliamcılarla aynı taraftan seslenen Özkök ''artık görünüyor ki sen silahı bırak biz beş adım atalım''martavalı işe yaramıyor. Başbakana Martavalcı diyen Özkök, PKK'yı pekeke olarak tanıyın Öcalan'ın talimatlarına uyun pekeke'nin ordusu çok güçlü siz onbeş adım gidin pekeke silahlarıyla sizi teslim alsın da anlaşın, sanki pkk da pekeke de varmış gibi...

Veysel Eroğlu ''Pkk'nın kürt kardeşlerimizle bir ilgisi yok dese kim duyar?

Cumhurbaşkanımız intikamları alınacaktır derken nasıl alınacaktır kimden alınacaktır?...

Başbakanımız bu katliamları yapanlardan bunlara destek olanlardan ve yardım edenlerden içeride de dışarıda da hesabı sorulacaktır derken kimden nasıl hesabı sorulacaktır? Devlete ve Hükümete bile bizim kontrolümüzdedir yaklaşımında olanlar böyle pervasızca ve dalga geçercesine köşe yazarlarına tv'lere çıkan konuşmacılara konuşma ve saptırma imkanı verirken bugün Özkök bu katliamı İsrail yapmıştırı ima ediyor yarın birileri de çıkar da bu katliamı USA yapıyor, İncirlikten kalkıyor operasyonları tamamlıyor ve İncirliğe geri dönüyor dese o zaman stratejik ortaklarımızdan mı intikam alınacak, hesap sorulacak?

Her tarafı ele geçirmişler, kim kimden nasıl hesap soracak katliam sonrası ne kadar kalemşörleri varsa hepsi birden çullanmış dayatıyorlar. Pkk'yı pekeke'yi kabul et, açılımı tamamla, Öcalan'ı serbest bırak, yeni anayasada gönüllü askerliği kaldır, demohratik hakları ver, kürt sorununu çözümle...

Sanki kürt sorunu var bu ülkede, her kim ki ağzına bu ülkede kürt sorunu vardır lafını alıyorsa işte bu son 24 Mehmetçiğin katliamcılarının korosundandır. Her kim bu ülkede pkk ve kürt sorunu vardır diyorsa bunlar bu katliamcıların maskeleridir, katliam sonrası daha Mehmetçiklerimizin cenazeleri bile kaldırılmadan, alay eden, dalga geçen ve katliamın ne maksatla gerçekleştirildiğini çok açık ortaya koyan terör taşeronları köşe yazarlarımız, yorumcularımız cenazelere bile saygı duyamıyorlarsa hiç olmazsa Seda Sayan gibi Adnan Oktar reklamı yapsınlar da, cenaze sahiplerini bu radde incitmesinler...

Armegedon'cular bunu Tanrıyı kıyamete zorlamak diye açıklıyorlardı ya hanı kıyamet alametlerini saydırıp da kurtarıcı İsa mesih gelecek diyenler gibi.

Amaaaaa öyle görünüyor ki; birileri Müslüman Türkleri çok büyük bir savaşa zorluyor, hep sabırlarını test ederek ve onları yok olmuş bitmiş tükenmiş sayarak...

Yoksaaaaa Armegedon; İsa Mesih gelecek diyen Ehl-i kitap ve birtakım Müslümanlarla, Son Peygambere inanan Müslümanlar arasında mı olacak?


Av. Cihan Tufan


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5
Diğer Yazılar Başlık Sol Kısım

Bu Yazarın Önceki Yazıları

En Çok Okunan Haberler

Diğer Yazılar Başlık Sağ Kısım
+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir