Av. Cihan TUFAN

Goog(le) Magog

[email protected]
Acaba cinler mi insanları kullanıyor, yoksa şeytanlar ve cinlerin eline geçmiş şeytanlaşmış insanlar mı cinleri kullanıyor.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

GOOG(LE) MAGOG

Acaba cinler mi insanları kullanıyor, yoksa şeytanlar ve cinlerin eline geçmiş şeytanlaşmış insanlar mı cinleri kullanıyor. Sıkıntı kimde var.

Her yere her şeye herkese sahip olduklarını ve yönettiklerini iddia edip bir de sanki teknolojiyle bütün insanları kontrolleri altında tuttuklarını savunup, geçire geçire ellerine geçirdikleri bir tek para ile insanoğlunu önlerine katmışlar, ancak sonuçta ne yapacaklarını da bilmeden kendi sonlarını da beklerken ne güçlü olduklarını iddia ettikleri zaman da en derin korkularını yaşamaktalar.

Google'ı insanlar mı yönetiyor...

Akil insanlarmış, kim seçmiş bu akil insanları. Apo mu? Yok, yok AKP mi? Yok yok yoksa bütün bunları bulup çıkartan mı koymuş bu akil insanları bunların önüne.

Kadir İnanır daha aylar önce akil akil BDP'li oluvermişti, Yılmaz Ulusoy mu akilleştirdi acaba.

Şimdi T.C'sini kaldırdıkları Türkiye Cumhuriyeti'ni kurup da ellerinde tutan para ve gücün patronları şimdilerde yapboz oynadıkları Anadolu topraklarında ,kendilerini Müslüman gibi gösteren, Sevi İslamcılarını kuklaları yaparak bir sürü gündem maddeleriyle vahşi sömürü ve köleleştirme düzenlerini bir takım göstermelik değişikliklerle sürdürürken yapıp ettikleri her şeyi önce resmi kurumları maske yaparlarken şimdi de çeşit çeşit maskeleri kullanarak, dayatmalarını sanki bu oyunlar üzerinden kabul ettirme oyunlarını oynuyorlar...

Akil İnsanları savunduğu gibi AKP ve Başbakanımız seçtiyse o zaman bu Akil İnsanlar ziyan olmasın önümüzdeki seçimlerde AKP'den ilk sıralarda milletvekili yapılsınlar da akillilliklerini AKP'de devam ettirsinler.

Şu hale bakın seçildi denilen Akil İnsanlar nasıl da paşa paşa Erdoğan'a biat etmişler, hepsi de kesin bir itaatle Erdoğan'ın emrine girmişler,biat etmişler, emir eri olmuşlar.

Erdoğan emretmiş; İmralı'ya gidilmeyecek, emir eri Akiller, hay hayy emir buyurduğunuz gibi itaat ederiz öyle mi? Apo ile görüşülmeyecek, Akil İnsanlar emriniz olur sultanım görüşmeyiz Apo ile.

Bunlar Akil insanlar mı emir eri akilleri mi? Madem bunlar akil insanlarsa niye hükümetin emrindeler madem hükümet neye izin verirse onu yapacaklarsa Akil Hükümetimiz varken bunlara ne gerek var, hazırlanmış, kotarılmış,b itirilmiş dayatmaları kabul ettirmek için böyle tiyatrolara gerek yok ki...

Daha Anayasa değişmeden T.C.'ler kalktı sanki Anayasa varmış da varmış gibi, sanki yeni olacakmış da o da Anayasa olacakmış gibi.

Birileri verir gazı, Bahçeli alır gazı, Kılıçdaroğlu çalar sazı, para ve gücün patronları yolar Hindi(Turkey) yi Kazı Çaycılar ilk kırım çayı alan olmadığı için satamadıkları için dibine döküp gübre yapar, Akil İnsanlar ve Hükümet buna bakar.

Akil İnsanlar çözsünler ya açlık sınırının altındaki emeklilerin muayene ve reçete ücret kesintilerini.

Müezzinoğlu, Bakanlığındaki T.C.'leri kaldırdığın gibi emeklilerin muayene ve ilaç kesintilerini de kaldırmaya gücün yetecek mi ?

Nasıl olsa Sağlık Bakanlığı ve Devlet hastanelerindeki yolsuzlukları kaldırmaya gücün asla yetmez.

Hasan Çağıl'ı Müsteşar yapmaya gücünüz yetebilir. Akil İnsanların gücü bakalım neye yetecek,kaç gün gündemde kalacaklar.

Bu listeye adı yazılanlar bir müddet sonra akil insanlıktan cahil insanlığa geçmek isteyecekler de bunu da yapamayacaklar.

Gülen Hareketinin Ali İnsanları şimdilik güldürmekteler mizahi halleriyle.

Eh artık sıra Deli İnsanlarda... Bir de Deli İnsanlar listesi hazırlamak lazım...

Akil insanlar olur da deli insanlar olmaz mı? Tuzu kuruların tamamı akil insanlar, nasıl olsa tuzları kuru, hiç bir sıkıntıları yok, para içinde yüzüyorlar ve vıcık vıcık oynuyorlar kendilerini akıllı sanıp bir de kendi kendilerine akil insanlar diyenler.

Hadi hadi devam edin delirtmek üzere olduğunuz insanlarımız nasıl olsa umurunuzda değil. Herhalde tam delirdikleri zaman ne yapacaklarını da merak ediyorsunuz ki kendiniz bu kadar para içinde yüzerken birazcık da musluğu onlara akıtıp, onları da rahatlatalım diyemiyorsunuz.

İnsanlarımızın acizlik içinde sizlere karşı hiç bir şey yapamayışları sizleri de akil yapıyor değil mi?


Av. Cihan Tufan

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5
Diğer Yazılar Başlık Sol Kısım

Bu Yazarın Önceki Yazıları

En Çok Okunan Haberler

Diğer Yazılar Başlık Sağ Kısım
+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir