Av. Cihan TUFAN

Bedel

[email protected]
Enerji Bakanı Taner Yıldız'dan ne saçma bir açıklama. Ne demek, Botaş kendi ayakları üzerinde duramıyor.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

BEDEL

Enerji Bakanı Taner Yıldız'dan ne saçma bir açıklama. Ne demek, Botaş kendi ayakları üzerinde duramıyor.

Kendi ayakları üzerinde Botaş'ı kim tutamıyor, Botaş'ı kendi ayakları üzerinde tutamayan beceriksizleri, iş bilmezleri, cahilleri kim bulup buralara getiriyor. Kendi ayakları üzerinde Botaş'ı kimler tutamıyorsa, gidin hesabını onlara sorup bedelini onlara ödettirin.

Bu millet mi Botaş'ı ayaklarının üzerinde tutamıyor. Hem zammı Hükümet mi yapıyor, Enerji Bakanlığı mı yapıyor da zammın savunmasını icranın başı ve Enerji Bakanlığı yapıyor.

Kullanan özel, satan özel, maliyetlerin üstünde fiyatlar özel toplanan paralar güzel, şu anda bile % 30 fazladan öderken bir de %15 zam güzel, toplanan paralar güzel, kopartılan pandomim hepsinden güzel.

Yavv şu şehit haberleri gibi, yaptığınız zamları da haber yaptırmayın millet nasıl olsa narkozlanmış sizler % kaç zam yaparsanız yapın ruhu bile duymaz kazık yiye yiye kazıklanmaya accayip alışmış, hatta tiryakisi bile olmuş, hiç ruhları bile duymaz siz de bu kadar gereksiz açıklamalar yapmak zorunda kalmazsınız.

Hep yapılan zamlara Bakan, Sayın Bakan, bu nasıl bir açıklama böyle...

Ne demek Alkolü içenlerle, doğal gazı kullananları bir tutmak. Sobe olunca niye bu kadar kızıp agresifleşiyorsunuz ki.

Hem yakışık alıyor mu, %50 size oy verdiğiniz seçmenlerinize zam gazını bastıktan sonra bir de böyle kızıp azarlamak. Hilmi Güler hiç sizin yaptığınız gibi yapmazdı.

Ne demek öyle gazı kullanan bedelini ödesin demek. Millet zaten herşeyin bedelini çok ağır ödüyor ve bu millet bize gazı Kaddafi'nin verdiği gibi bedava verin demiyor ki gazı kullanan bedelini ödesin diyorsunuz.

Sayın Bakan bu millet size doğal gazın bedelini gerçek maliyetleri ve normal karları üzerinden verin diyor, şu andaki dünya fiyatlarından % 30 daha fazla bedel ödedikleri doğal gaza artık bir daha zam yapmayın diyor. Madem % 30 fazla ödettirdiğiniz doğal gazın fiyatlarını %30 geri çekip düşürmeye gücünüz yetmiyor bari kışa girerken bir zam daha yapmayın diyor.

Zaten konuşmalarınıza bakılırsa olay doğal gaza zam yapma işinin bir inada dönüştüğünü gösteriyor, kimler adına milletle inatlaşılıyor. Şu haberler bakın yahu, Ankara'da millet zam gelecek diye peşin ödeme kuyruğuna girmiş ve spiker açıkça vatandaşa, en karlı yatırım dimi altından borsadan dövizden daha iyi kar getiriyor dimi diye konuşuyor.

Bu ne rezillik yaa. Kurban gelir milletin ibadeti peşin tahsilata dönüşür, doğal gaza zam haberi milletten peşin tahsilata dönüşür,tahsilat, tahsilat, tahsilat,ne doyulmaz şeymiş bu tahsilat,

Bir de vatandaşa ödemeye sıra geldi mi biraz da vatandaş tahsilat yapsın ya.

Çok yazık Sayın Bakan... Bu açıklama size hiç yakışmadı...

Alkol içen vatandaş keyiften, bağımlılıktan, zevkinden içiyor ve ne olursa olsun Alkol almaya mecbur değil, ammaa doğal gazı evinde kullanan vatandaş, mecburen doğal gazı kullanıyor, mecbur yemek pişirecek, mecbur yıkanacak ve kışın mecburen ısınacak ve siz bu insanlara çıkıp gazı kullanan bedelini ödesin diyorsunuz, sanki bedelini zaten ödemiyor da bedava kullanıyormuş gibi...

Sizin böyle bir açıklama yapmanızdan sonra daha size söylenecek bir söz yok.

Hani derler ya özrü kabahatinden büyük.

Ak Parti Büyük Kongresini, bütün dünya izlese ne olacak, dünyanın niye umurundaymış Ak Parti Kongresi... Ne işleri varmış kongreyle... Bu millet artık Gazla çalışmıyor ki, Gazla yolunuyor.

Ne olacak 200 değil de 1000 şöhretli misafir gelse... Ne olacak, ne yani Ak Parti'ye oy verdiği söylenen millet yapılan zamlar altında inim inim inlerken ihtişamlı muhteşem kongrelere dünyadan tuzu kuru 200 misafir gelse ne olacak.

Yalçın Akdoğan'da Erdoğansız bir Türkiye yok demiş.

Niye böyle bir açıklamaya gerek duymuş ki. Tabii yaa Atatürk'süz bir Türkiye yok, Menderes'siz bir Türkiye olur muydu, Özalsız bir Türkiye olmadı ki zaten...

Hele hele Demirel'siz bir Türkiye hiç olmadı ve Türkiye zaten hiç Lidersiz kalmadı ki, Liderleri lider yapanlarca.


Av. Cihan Tufan

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5
Diğer Yazılar Başlık Sol Kısım

Bu Yazarın Önceki Yazıları

En Çok Okunan Haberler

Diğer Yazılar Başlık Sağ Kısım
+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.02 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir