Av. Cihan TUFAN

Oyun Oynamayın

[email protected]
Madem Kuzey Irak'ta problem var ve Irak sınırı sancılı...
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Madem Kuzey Irak'ta problem var ve Irak sınırı sancılı

- Var sayılan (ABD Misak-ı Milli sınırını resmen hala tanımıyor ABD için Türkiye-Irak sınırı yok) Irak sınırı 20 Km güneye kaydırılacak!!

- Irak sınırında 20 Km güneye kaydırılan bölgeye Türki Cumhuriyetlerden kabul edecek gönüllüler dahil ülkemizden isteyecek gönüllüler için iskan yerleri açılarak bu bölgeye yerleştirilecek, bölge güvenliği bu bölgeye yerleştirilecek gönüllü sivil yerleşimcilerin istihdamı ile sağlanacak

- Ve bir daha bölgede şehit edilen askerlerimizin naaşları Şehit edildikleri yerlerde toprağa verilecek ve asla kendi memleketlerine gönderilmeyecek. (Adamlar taa Avustralya'dan, Yeni Zellanda'dan getirdikleri Anzakları her nedense kendi memleketlerine götürüp cenazelerini nakletmediler de hepsini Çanakkale'ye defnedip Çanakkale tepelerini kendi toprakları haline getirdiler ve ne acı ki şimdilerde Çanakkale Şehitliklerinde yatan Mehmetçikleri ziyaretler bile izne ve paraya tabi hale getirildi.Çanakkale şehitlikleri kimler için kurtarılmış bölge ve rant kapısı oldu.)

---

- Beyaz saray sözcüsü Hayden, Türkiye'ye İncirlik Üssünden bir heyet göndererek pekeke ye nasıl destek vereceklerini görüşeceklerini bildirmiş...

- Özel Blackwater birlikleri girişleri tutmuşta Kandil'e tavşanları hapsediyorlarmış, tabiii ki son en bi çok bi yoğun saldırısından sonra Kandil'de tavşanlar kaldıysa!!

- Döner Dönmez Yener Yenmez görmüş İngilizleri en bi derin analizlerinde de hem görse ne fark eder Alamanya'yı bulamanyayı, sahi İngiltere'de de Almanya'da da, Türkiye'de de Bankaların, sermayenin, paranın ve sömürünün patronları hep aynı değil mi, yer mi yemez mi?!!!

Yener Dönmez maddelerine derin sömürünün Türkiye ayağını ekleyemez mi? Fitne Kazan-ı vadisinde 32 terörist öldürülmüş müş de? 24 şehit dirilmiş mi?

24+53=77 terörist mi öldürülmüş, haddi bee! şu 77 (sonraları bu sayı 100'e, 150'ye belkim 100 bile çıkar) teröristin de cenaze merasimleri yapılacak mı ki ne.

- Telsizden zaza imdaaattt, diye bağırıyormuş yaralı gerillanın gerisine sıkın, imdaaatt sıkın sıkın cevher sen de sık sen de sık haberin merkezi amma da sıkıyor baksana, imdattt kafasına da merhem sıkın sıkın sıkın alın milletin gazını biraz, merhum Zeki Müren için askerde ''kahrol düşman al sana bomba'' diye eğitim yaptığını söylerlerdi TSK da kullandığı bir bombayı ilk defa kullanıyormuş böyle diyor haberin merkezi ve al sana en bi üst düzey 7 pekeke daha hekaka, pekaka bak hele bak hele bak tam 7 en üst düzey (Koç'un bir zamanlar Düzey Pazarlaması vardı şimdi yine var mı bilemiyorum) pekeke, 7 üst düzey, 77'si de yan bi düzey, alt bi düzey bira da kenar bi düzeymiş. Haberin merkezi ne güzel çalışıyor degil mi?

- Bak ne diyor haber 5 terörün incirlik üssü dağıldı...

- Terösitler mi ''Kazan'' kıskacında yoksa Anadolu insanı mı ''Fitne Kazanı'' kıskacında. İnsanımız küllüm paranın patronlarının ''Kazıkla Kazan'' kıskacında...

Haber merkezinin yalanlarına cevap yetişmez, hep yalan, hep yalan, işledikleri cinayetleri pekeke etiketine yapıştırmak için bin bir inandırma ve ikna haberleri yapıyorlar ve hep açık veriyorlar, ama ne çare taşlar(yönetim) bağlanmış ''15 yıldır girilmeyen pekeke kampına girilmiş'' miş. Bu günü mü beklediniz, 15 yıldır neden girmediniz, incirlik kampına kaç yıldır giremediydiniz.

- Doğru doğru Haber Vaktim'in ''Fitne -Kazan-ı-n dan çıkış yok''

- Kaddafi'nin 168 milyar doları ne olacakmış, derdi size mi düştü haberin merkezcileri, madem bu kadar parası varmış ne işi varmıştı yakalandığı kümeste, bu parayı verse onu Amerika'ya, İtalya'ya başkan yaparlardı hele hele Yumnanistana ebedi başkan olurdu.

Dalan kadar da mı kafası çalışmamış bu kadar parayı doldurup uçaklar gidememiş mi bi yerlere bak Dalan doldurmuş paraları bavuluna, çekmiş gitmiş kırmızı bültenler bile onu bulmaya yetmiyor...

Ama Kaddafi'ye büyüüükk büüyüüüükkk büyük babaları herhalde sen oraya git yat bekle biz seni ararız demişler de o da onlara güvenmişse aynı büyük büyük büyük babaları onu linç edecek olanları da göndermişlerdir.

Yanına ve bir de tembihlemişlerdir çocuklar iyi davranın döve döve, söve söve sıkın, yerlerde sürütüp öyle bırakın ki ibret olsun bir süre önce elleriyle ödül verdiklerine...!?

Otuz-kırk yıl önce oraların sultanı yaptıkları Kaddafi'ye bugün bu muameleyi reva gören atayıcıları ona bu şekilde hazırladıkları böyle vahşi bir son ile bugün hangi yükselttiklerine acaba nasıl bir mesaj vermekteler!


Av. Cihan Tufan


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5
Diğer Yazılar Başlık Sol Kısım

Bu Yazarın Önceki Yazıları

En Çok Okunan Haberler

Diğer Yazılar Başlık Sağ Kısım
+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir