Av. Cihan TUFAN

ARENA ARENA

[email protected]
Neden Arena?
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Neden Arena?

İmparator, locasında İmparatoriçe ile seyrediyor. Arena'da gladyatörler, hayatta kalabilmek için ölümüne, öldüresiye birbirlerine saldırıyor. Biri rakibini alta düşürüp, rakibinin gırtlağına kılıcı dayayınca ayağı ile basıyor ve İmparatora bakıyor. İmparator elini uzatıp başparmağını indiriyor aşağıya...

Ve gladyatörler arslanlar ile boğuşuyor; ya arslanlar parçalıyorlar gladyatörleri ya da gladyatörler öldürüyorlar arslanları...

Arenada sürekli ölüm kol geziyor. Ölüm, ölüm, ölüm.

Spor aşkına ve de hep sportmence zaten... Bayılıyorum bu Batının çok sportmence ve çağdaş Arena Medeniyetine !!!

Haa sahi neden bu yeni yapılan ve 600 milyon liraya mal olan ve çok kısa sürede bitirilen ve de ıslıklı protestolarla açılışı yapılan bu stadın adı ARENA?

600 milyon lirayı emeklilere dağıtsak maaşlarında adam başına kaç para düşerdi acaba?

Bir stadın reklamının yapıldığını ilk defa görsem de sahi bu ıslık ve protestolarla stadın reklamı Cem Yılmaz'ın reklamından daha etkili olmadı mı? Hem artık Galatasaraylılar da Fenerbahçeliler gibi Başbakanımızın hayranı ve taraftarı olmuş olmazlar mı? Bence ilk resmi maçta iş sadece Cem Yılmaz'ın reklamlarına kalmış olsaydı stad böyle hınca hınç doldurulamazdı.

Ehh tepki ilgiyi doğuracağına göre açılışta Başbakanın ıslıklı protestosu, Başbakanın stadı terk etmesi ve sonrası yaşanan özür polemikleri oldukça etkili olmuş ki Galatasaray ilk maçta stadı full doldurup basındaki tabirle para basmış. Netice hasıl olmuştur.

Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel'in bir sözü aklıma gelmişken paylaşmadan geçemeyeceğim. Derdi ki; ''Siyaset netice alma sanatıdır''.

Ama madem bir özür olayı yaşanmıştır bence Galatasaray Başkanı Adnan Polat Başbakanımızdan en güzel özürü en büyük hissesinin kendisinde bulunduğunu öğrendiğim Beylerbeyi Stadı'nın bulunduğu yerde, aynı zamanda bir Üsküdarlı olan Başbakanımızın öncülüğünü ve liderliğini talep ederek Üsküdar'a 100 bin kişilik bir stad yapımını başlatırlarsa, bir önceki yazımda Mert Kalfa rumuzuyla görüşlerini ekleyen bir okurumun da belirttiği gibi İnönü Stadı'nın da yıkılarak aynı zaman da Beşiktaşlıların da kullanabileceği bir stadı yine kısa zaman da tamamlamış olmazlar mı?

Çok da büyük iş!..


Av. Cihan Tufan


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5
Diğer Yazılar Başlık Sol Kısım

Bu Yazarın Önceki Yazıları

En Çok Okunan Haberler

Diğer Yazılar Başlık Sağ Kısım
+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir