Av. Cihan TUFAN

Kucaklaş

[email protected]
Hüseyin Çelik, M. Fethullah Gülen ile kucaklaşmak istiyormuş...
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

KUCAKLAŞ

Hüseyin Çelik, M. Fethullah Gülen ile kucaklaşmak istiyormuş...

Buna engel bir durum mu var, kucaklaşmak istiyorsa gitsin ABD'ye kucaklaşsın, yok ya da getirdin yanına yine kucaklaşsın ya da Başbakan şimdi çıktığı Avrupa gezisinden sonra Şubat'ın ikinci haftasında atlasın gitsin ABD'ye dönüşte de uçakta yanına bu sefer yarım Herkül heykeli yerine Herkül. Org'un tamamını alsın gelsin Türkiye'ye... Burada hep birlikte herkesler diledikleri kadar kucaklaşsınlar.

Eh artık bu ABD gezisinde alıp gelmek lazım M. Fethullah Gülen'i bol bol kucaklaşmak için. Ama Hüseyin Çelik niye bu kucaklaşma mevzuunu Türkiye'de kamuoyu önünde paylaşıyor ki, kim ne için çırpınıyor, kimin bu ülkede, çiftçiye, köylüye, üreticiye, işçiye, işsize, emekliye bir faydası var?

İntibak intibak bu mu sizin intibak dediğiniz dağ bari bir fare doğursaydı. M. Fethullah Gülen'in çırpınmaları bu ülkedeki faiz sömürüsünü yasaklayabiliyor mu bitirebiliyor mu, bankalar neredeyse şubelerinin önünden geçenlerden ayakbastı parası alacaklar.

Odeabank, budeabank Türkiye Faiz ve banka cehennemi olmuş, M. Fethullah Gülen çırpınıyormuş, çırpınıyor da emekliler açlık sınırının üstünde maaş mı alabiliyormuş ?

Ne çırpınması Hüseyin Çelik, çırpınırdı Karadeniz bakıp Türk'ün bayrağına Türküsü'ne Mehmet Ali Yılmaz dayanamaz Ergenekon tepelerinden çekerdi silahını saydırırdı şarjör bitene kadar...

Yeni Sağlık Bakanı acaba Müsteşar Nihat Tosun ile çalışmaya devam eder mi Mehmet Ali Yılmaz bu konuda bir şey der mi ?

M. Fethullah Gülen ABD de çiftlikte neyin çilesini çekiyormuş ki, Medeniyetler arası ittifak tamam, Din'ler arası ittifak tamam, hoşgörü tamam, diyalog tamam, işlem tamam, hemen hemen Exeter Üniversitesi'nin projesinin tamamı da tamam ee daha neyin çilesi kaldı ki....?

Bu mukaddes dava dediğiniz davayı, Dinsizler, Yahudiler, Hıristiyanlar neden bu kadar çok büyük bir iştahla destekleyip , hoşgörü boşgörü derken herkesten fazla savunuyorlar.

Exeter Üniversitesi bu mukaddes dava için mi Gülen Hareketi Projesi hazırlıyor. Bu mukaddes dava kimin kimlerin mukaddes davası...

Bu dava sakın Project Bluebeamcıkların Mukaddes Tanrı Mesih davası olmasın....!!!!???

Herkül Tanrı Zeus'un oğlu Herkül Mesih davası olmasın !!!??

Hepiniz onunla Türkiye'de kucaklaşmayı özlüyorsanız, reklama, propagandaya ya da devlet programına gerek mi var, hadi şimdi gidin alın ya da başbakanımız Amerika'dan dönerken alsın yanına getirsin, hiç kimselere de duyuru yapma ihtiyacı duymadan sabahlara kadar kucaklaşın, kucaklaşın, kucaklaşın.

Hem M. Fethullah Gülen, İmam Humeyni değil ki dönüşü bir devlet rejimi meselesi olsun....?

Ergenekon yaylalarının soylu yiğidi Süleyman Soylu ne demiş Atatürk'e nazire ''Erdoğan Türkiye'nin ilelebet ve ebedi Başkanıdır'' hayırlı olsun... Acaba Süleyman Soylu Sağlık Bakanının değiştirilmesinden bu denli çok memnun mu olmuş ki gazla çalıştırma tekniklerine geçmiş.

Hem de demez mi ki Başbakan Başkanlığı kendisi için istemiyor. Eee Süleyman Soylu ne de olsa Süleyman Demirel tedrisatından geçmiş iyi biliyor ''Kendim için istiyorsam namerdim'' nutuklarını şimdi de kendisi Başbakan için atmaya başlamış aynı nutukları.

Ankara'daki son patlama gününde Clinton görevi bırakmış...

Ne o yoksa Ahmet Davutoğlu da mı görevi bırakıyor ve Başbakan mezhepleri kışkırtıp Türkiye'yi parçalamak istiyor diye Almanya'ya çatıyor. Deniz Feneri davasının patronu Almanya'ya çatarken Koç & Ülker otoyollarını iptal edeceğim deyip Davutoğlu'nun da yolu olan yola taş mı koyuyor ama bir zamanlar Ülker'in bayisi iken şimdi Ülker'e niye kafa tutuyor?

Peki madem Koç & Ülker'in köprülerini yollarını ellerinden alacakken acaba Başbakanımız neden Türkiye Cumhuriyeti Devleti denilen yapıyı İstanbul'da ortadan kaldıran İSPARK'a kafa tutup hiç de ihalesiz gasp ettiği İstanbul yollarını sokaklarını, meydanlarını İSPARK'ın elinden alamıyor.

İstanbul'da İspark Devleti mi var yoksa Türkiye Cumhuriyeti Devleti mi ?


Av. Cihan Tufan

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5
Diğer Yazılar Başlık Sol Kısım

Bu Yazarın Önceki Yazıları

En Çok Okunan Haberler

Diğer Yazılar Başlık Sağ Kısım
+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir