Av. Cihan TUFAN

Büyük Kürdistan Süreci

[email protected]
Çözüm süreciymiş!!!!
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

BÜYÜK KÜRDİSTAN SÜRECİ

Çözüm süreciymiş!!!!

Ne çözüm süreci...

Çıkıp, açık açık söylesenize süreç, barış, İmralı, Apo, BDP yalanlarıyla çözüm maskeleriyle açık açık Büyük Kürdistan Kuruluyor ve birileri hala bunu gizlemeye çalışırken, ortalıkta konuşanları buralara getiren Para ve Gücün patronlarının sözcüleri açık açık ''Büyük Kürdistan kuruldu ve 21 mart Diyarbakır Nevruz kutlamalarında da İlan edildi.'' diyebilmekteler.

Büyük Kürdistan kurulmuş ve 21 Mart'ta Diyarbakır'da Apo Metni yalanlarıyla bu ilan edilmiş miş.

Irak-Suriye ve Türkiye de Büyük Kürdistan İlan edilmiş miş. Paranın patronlarının sözcüsü böyle diyor, birileri de hala televizyonlara çıkıp, pkk silahları bırakıp sınırdan çekilsin, al başkanlığı ver şunu, haşa, doğu ve güneydoğu da terör çözüm desteği,silahları Türkiye'de bırak çek git vs.vs garip garip gereksiz bir çok lakırdılarla günü geçiriyor.

Kim bu teröristler ve bu silahlı teröristler Devlet varsa Güvenlik güçleri ve istihbarat servisleri varsa bunca yıldır ellerini kollarını sallaya sallaya nasıl geziniyorlar nasıl operasyonlar yapıyorlar Türkiye'de. Bu teröristler eğer Türk vatandaşıysalar kendi vatandaşını terörist de olsa nasıl sınır dışı ediyorsunuz...? Hem hangi sınırdan dışarı ediyorsunuz...?

Hadi para ve gücün patronları sizinle de bu milletle de durmadan alay edip dalga geçiyorlar da sizler niye kendi kendinizle dalga geçiyorsunuz.Konuştuğunuz ve savunduğunuz şeylerin ne anlama geldiğini kendiniz bilmiyor musunuz da çıkıp televizyonlarda sahici sahici bir şeyler konuştuğunuzu zannediyorsunuz...

Kendi vatandaşını terörist diye nasıl sınır dışı ediyorsunuz, suç ve suçlu varsa siz devlet değil misiniz yasa ve kanunlarınızı uygularsınız:Hani Türkiye Cumhuriyeti Devleti Demokratik, Laik, Sosyal bir Hukuk devletiydi,hani suçlular en kısa sürede yakalanıp Yüce Türk Adaletine teslim edilecekti.

Ne demek yani bazı Türk vatandaşları teröristtiler de bunlar asker, sivil, polis insanlarımızı katlettiler de şimdi de bunlara silahlarınızı bırakıp çekin gidin diyorsunuz öyle mi?

Siz birileriyle mi, kendinizle mi dalga geçiyorsunuz. İncirlik üssünde konuşlanan PKK'lıları da sınır dışı edebilecek misiniz, hem o üstteki PKK'lılar Türkiye diye bir devleti tanımıyorlar ve sınırlarını hiç tanımıyorlar.

Kral çıplak artık oynamayın yaa, cidden çok komik bir duruma düşüyorsunuz.

Adamların medya elinde ya ne derlerse insanlar kabul etmek zorunda. Komediye bak Karadeniz'de çözüme destek %50'den fazlaymış. Adamlar ne dayatırlarsa herkes peşin peşin kabul etmek zorunda. Dalga geçen geçene...

Tweetler üzerinden atış serbest, al İlluminati Turkey adresini salla her yere yesinler sizin İlluminatinizi...

Madem her şey dediğiniz gibi kabaramazsın kel fatmayı niye oynuyorsunuz, kimi korkutmaya çalışıyorsunuz,beyinleri zaten manyamıştırmışsınız.

Türkiye'de yeni bir düzen kuruluyormuşmuş. Yahu Türkiye kurulduğundan beri düzenler de belli, düzülenler de ne yeni düzeni, düzen bir memnun, düzülenler bin memnun, şikayetin artık fayda etmediğini gören düzülenler düzenden de düzüldüklerinden de şikayetçi değiller ki, artık hatta düzülmeye alışmışlar eğer düzmekten vazgeçerseniz işte o zaman şikayet etmeye başlarlar.

Türkiye'de yeni bir düzen kuruyorlarmış. Ya daha tehlikeli olacakmış ya da barışı sağlayacaklarmış. Olun olun daha tehlikeli olun, en tehlikeli olun, Bar haaa, tehlikeli olun.

Buna İlluminatlar karar vereceklermiş, medya ellerindeymiş onlar ne söylerlerse onlara inanmak zorundaymış mış fırıştış.

Tamam bee, zaten sizin yalanlarınızla fitne batağındaki İslamcıları asıl İslam ve Müslüman düşmanı hale getirdiniz.

İstediğiniz kararı verin ve istediğinizi uygulayın. Büyük Kürdistanı ilan ettik diyorsunuz ya Türkiye Cumhuriyeti yerine Kürdiye Cumhuriyetini ilan edin. Sanki Türkiye Eyalet ve Federasyonlara bölünmedi, sanki Kamu reformu, Yerel yönetim yasaları ve bölge kalkınma ajanslarıyla Üniter sistem ve merkezi yönetim modeli yok edilmedi.

Bırakın Eyalet ve Federasyonu Türkiye 81 eyaletli Şehir devletlerine döndürüldü. Artık öyle olsa ne yazar böyle olsa ne yazar.

Başkanlık olsa sömürü değişecek mi böyle kalsa sömürü ve köle düzeni bitecek mi ?

Eyaletlere bölseniz ne fark eder federasyonlara bölseniz ne fark eder. Bütünü de kontrol edip yöneten sizlersiniz, küçük küçük parçalara bölüp ayırıp yönetseniz ne fark eder...

Tükan sizin korkunuz ne artık sıfır riskle dilediğiniz gibi oynuyorsunuz...

Oyun içinde oyuna ne gerek var...


Av. Cihan Tufan

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5
Diğer Yazılar Başlık Sol Kısım

Bu Yazarın Önceki Yazıları

En Çok Okunan Haberler

Diğer Yazılar Başlık Sağ Kısım
+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir