Av. Cihan TUFAN

Dünyayı Kandıran Performans

[email protected]
Yalan, yalan, yalan, bu kadarına da pes, yeter be, madem soyuluyoruz: Dalga Geçmeyin...
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

DÜNYAYI
KANDIRAN
PERFORMANS

Yalan, yalan, yalan, bu kadarına da pes, yeter be, madem soyuluyoruz: Dalga Geçmeyin...

Desen kim takar, kim anlar, alan razı veren razı, burası Endonezya değil ki; millet sokaklara dökülsün böyle fahiş doğalgaz, elektrik, akaryakıt zammı olur mu diye ve sonra polislerle birlikte dans etsin ve zamlar geri çekilsin, alan razı, veren razı, yemiş millet gazı, zamma da alışmış, dalga geçilmeye de hatta biraz tiryakilik bile yapmış, birileri habire zam yapıp soymaktan vazgeçse yok mu bizi soyacak,üstümüze zamları koyacak, sonra da tatlı tatlı dalga geçecek diye birilerini aramaya başlarlar.

Baksanıza sokaklar soyulmaktan ve soyunmaktan zevk alanlarla dolu. Ne o öyle sanki etek
paraları yok, sadece çorapları giyip fırlamışlar sokağa, etekler mini mini, teşhircilik zemini...

Eski taytlar bile tesettür olmuş. Soyula soyula soyunur olmuşuz...

Efendim para ve gücün sömürü patronlarının medyasının yazdıklarına bakacak olursak Türkiye Ekonomisi dev ülkelerin krize girdiği 2011'i kıskandıracak bir büyüme (sömürülme) performansıyla kapatmış.

Yalaaann evladım yalaaann derdi bir zamanlar İbrahim Tatlıses, şimdi onu da susturdular.Gelin şuna büyüme performansı yerine mükemmel yolunma, sömürülme performansı desek.

Vay anasına vay, baksanıza GSYH 1.3 Trilyon'a çıkmıştaa, kişi başına Milli gelir 10.444. Dolar (yav nasıl olsa yalan şunu bari 666.666. Dolar açıklasaydınız ya) a yükselip rekor kırmış da, bizim haberimiz yok.

Yahu bizle her gün böyle alay mı edilecek, dalga mı geçilecek, kişi başına gelir 10.444 Dolar'a yükselmiş de; bundan ne emeklinin, ne memurun, ne çiftçinin, ne bir haberi ne bir payı yok.

Onların haberi ve payı anında doğalgaza, elektriğe benzine, mazota yapılan zamlardan oluyor.

Demek ki kişi başına 10.444 Dolar'dan emeklinin, çalışanın, çiftçinin payına doğalgaz ve elektrik zamları düşüyor.

Bu 10.444 Dolar'dan gariban kişilerin başına zamdan başka bir şey düşmezken; zamlar anında taş gibi düşüyor.

Türkiye neyin başarı hikayesini yazmış ??????? !!!!!!!!!

Açlık sınırının altındaki emekli maaşlarıyla mı başarı hikayesi yazıyor, 1 Ocak'tan geçerli olması gereken memur zamları 4 aydır verilmezken ki; başarı hikayeleri, işimiz hep hikaye zaten, çiftçiler, üreticiler hep zarar da hep zarar da...

Türkiye başarı hikayesi yazmış, milletvekilleri, danışmanları astronomik zamları anında alırken, emekli ve ücretliler banka borçlarıyla bitirilmiş, Türkiye başarı hikayeleri yazıyormuş.

Türkiye % 8 5 büyümekteymiş...

Bakın bakalım doğalgaz, elektrik ve akaryakıt zamları yaptığınız insanların kaçta kaçının maaşları gelirleri % 20 artmış da büyümüş. Uyusun da büyüsün ninni, tıpış tıpış yolunsun sömürülsün, sürünsün ninni...

Niye bu %8. 5 rekor büyümeden çiftçi, emekli, işçi, bir pay alamıyor, fakir fukara bundan neden kar edemiyor, bu % 8.5 dedikleri büyüme kimlerin cebine gidiyor?

Kim büyüyor Beyler:

Bu % 8.5 büyümeyle kimler büyüyor,Türkiye'yi ellerine geçirmiş olan para ve gücün patronları mı büyüyor, Forbes listesindeki en zengin 100'ler mi büyüyor ????

İnsanlar asgari ücretle iş bulamıyor, insanlar yok paraya köle gibi çalıştırılıyor, insanlar kredi ve banka borçlarıyla bitirilirken bankalar karlarıyla mı büyüyor?

Vatandaş : %20 doğalgaz zammı ödemek zorunda kalarak mı büyüyor ?

Niye dalga geçiyorsunuz ?

Siz güzel bir abiye benziyorsunuz...

Elinizin ve emrinizin altındakilerle çok güzel alay edip, dalga geçip, değersiz muamelesi yapabiliyorsunuz, tehdit ettiklerinizi, sindirdiklerinizi bir şey yapamaz dediklerinizi, yaptığınız kötülüklerle mahkum ettiklerinizi, ne kadar da değersiz muamelelerle, davranış ve sözlerle küçük düşürebiliyorsunuz !!!!!!

Korkutmuşsunuz ya !!!!! Sömürdükçe sömürüyorsunuz ve iştahla alay ediyorsunuz...

Project Blubeamcıların esiri olmuşsunuz. Takmışsınız Cübbeyi giymişsiniz sarığı, geçirmişsiniz ele, geçiyorsunuz dalgayı...

3 Temmuz'dan sonra parlayan Fener yöneticisiymiş miş. Ali Koç'un Yıldız'ı her zaman parlaktı. Yıldız Holding izin verirse Fenerbahçe başkanı da olur. Ali Koç da Rahmi Koç gibi Şuayip Dağıstanlı'nın hünerli maharetleriyle daha da parlattırırsa yıldızını neden olmasın ?

Aslında Fenerbahçe'yi Mittal satın alsa ya !!!!

CHP enerji zamlarını hatalı politikalara bağlamış !!! Türkiye'de enerji özelleştirilmedi mi ?

Türkiye'de hani EPDK vardı, hani fiyat artışlarına Hükümet, Devlet karışmıyordu ?

AKARYAKITA, DOĞALGAZA, ELEKTRİĞE ZAMMI DEVLET, HÜKÜMET Mİ YAPIYORMUŞ, YOKSA DÜNYA'DA VE TÜRKİYE'DE ENERJİ KONTROLÜNÜ ELLERİNDE BULUNDURANLAR BİLHASSA TÜRKİYE'DE İNADINA, ZEVK ALMAK İÇİN, ZATEN FAHİŞ FİYATLARLA SATILAN ENERJİ TÜRLERİNE HABİRE ZEVK İÇİN ZAM YAPIYORLAR DA BUNU AÇIKLAMA GÖREVİNİ Mİ BİRİLERİNE VERİYORLAR ?

Taner Yıldız yapılan zamlarla ilgili niye konuşuyor ki; bir de Maho ağa gibi ''Yaptım, yaptım ama gel bir de bana sor, niye yaptım'' haberleriyle dalga da geçilerek.

Haa eğer Devlet ve Hükümet var diye illa bir şey yapılacaksa, şeklen de olsa elinizde, şimdi hemen toplanın da akaryakıt, doğalgaz, elektrik faturalarındaki Devlet adına konmuş vergileri hemen kaldırın da görelim bakalım Milletvekili ve Danışmanların maaşlarına anında yaptığınız zam gibi...


Av. Cihan Tufan


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5
Diğer Yazılar Başlık Sol Kısım

Bu Yazarın Önceki Yazıları

En Çok Okunan Haberler

Diğer Yazılar Başlık Sağ Kısım
+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.02 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir