Av. Cihan TUFAN

Bayat Turşu

[email protected]
Zırtoboz, kıl hıyar... kronun hanzo hamşosu... Ne de güzel döktürmüş Harun Yahya, Ama olmadı şimdi...
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Zırtoboz, kıl hıyar... kronun hanzo hamşosu... Ne de güzel döktürmüş Harun Yahya, Ama olmadı şimdi... Bunca güzel kitaplar, evrim teorisini ve Darwini çözümlemiş, alim, muallim cübbeli hoca Harun Yahya'ya hangi gerekçeyle olursa olsun bu sözler pek de yakışmamış.

Ama yine de olmadı Cübbeli Harun Hocam.

Karşınızdaki o asil hanımefendilerin yanında yüzlerine gözlerine baka baka(gözüme çarptığı kadarıyla çok kırmızı rujlu olduğu için dudaklarına bakmıyorsunuzdur zaten) bu çeşit sözleri sarfederken, hanımefendilerin letafetini, zerafetini, asaletini rahatsız edebilecek, baa husus gereksiz lakırdı cihetinden olması hasebiyle aslında bizatihi sizi size gelen mesaj ile ne kadar da incindiğinizi hali bey'an eylemiştir.

Tamam da ''ZEKİCE BİR İFTİRA ATSA ULAN, DERSİN ŞEYTANİ BİR ZEKAYA SAHİP'' diyorsunuz ya, yaa yine olmadı be a hocam şimdi öylesine nezih ve çok şuh iltifatlarınıza mazhar olmuş hanımefendiler, siz, ''Ulan'' deyince nasılda ilkinip silkinmişlerdir.

Ayrıca, Cübbeli Yahya Hocam böyle bir ifadeyle olmamış mı ayan olmasa da niyeti beyan... Karışmış karışmış, kafanız çok karışmış anlaşılan. E tabii ki gel de karışmasın böylesine nezih, asil, cazibeli, seçilmiş hanımefendiler karşısında onlara söylenebilecek en hoş iltifatlarınızı sunarken kafanız karışmasın, böylesine hanımefendiler karşısında tabii ki kafanız karışacak, onlara iltifatlarda bulunmak belki de sizin için kıyamet alametlerinden daha zordur.

Ama yine de anlaşılır gibi değil, ''Ulan'' da ne demek, o endazeli hanımefendilerin karşısında en işveli ve cilveli iltifatları yapan o mübarek ağzınıza ''Ulan'' eh biraz da kaba saba düşmemiş mi?

Bak hele bak hele ''Şeytani bir zeka'' da ne demek, bu nasıl bir zeka? Cübbeli Adnan Hocam Şeytan'daki zekanın şeytani olduğunu da sizden öğrenmiş olduk. Bak hele şeytanlaşmış ve şeytanın kemendine dolanıp çırpınan insanların zekasını şeytani zeka diye övmenizi, düpedüz karşınızda ki hanımefendilerin endazelerinden, iltifatlarınızda bile kurtulamadığınızı mı anlamalıyız ki?!

Acaba Cübbeli Ahmet Hoca da kendine kurulacak bir tv kanalında, karşısına sizin gibi endazesi yerinde, fantazisi ileri, günümüzde her şeyin motor teknolojisi ile geliştiği zamanda şirin iltifatlara mazhar 3-5-7 hanımefendiyi oturtup onlarla tıpkı sizin gibi değerli programlar yaparak dinleyenlerin ilmini artırsaydı.!?

Harun Yahya olarak sizleri örnek alamadığı aşikarane iken, hoş olmayan bir çok suçlamalara maruz kalan Cübbeli Hoca için de çok değerli mülahazalarınız ve söyleyebilecekleriniz vardır elbette ki...

Politikalarınızla İsrail'e diz çökertiyorsunuz hocam, ahh bir de emekli maaşlarının karşısında hep galip gelen açlık sınırına da bir diz çöktürüp emekli maaşlarını açlık sınırının üstüne çıkartıp diz çöktürürken zorlanmak; damatlarımızın Afrika safarilerinde Zebra öldürmeleri kadar kolay olabilseydi.

İsrail'e diz çöktürmeye yeten gücümüz; 1.500 TL'yi emekli maaşlarına diz çöktürmeye sıra geldi mi yetmiyor, yetmedi, yetmeyecek...

Aman Harun Yahya Hocam bu şekilde sinirlenip kızmayın, hem sonra tansiyonunun artar, şekeriniz fırlar, kolesterolünüz yükselir, bu kadar kızmayın kan beyninize çıkar fenalaşırsınız, neme lazım, kim ne derse desin, havalar nasıl olursa olsun sizin havanız yerinde olsun, iyisi mi alın bir petibör pesküvit, çıkın Çamlıca'ya, Eyüp'e, yükseklerde yudumlayın çayınızı, sükunet ile seyreyleyin alemi temaşa edin her yeri.

Bayat turşu neye yarar...


Av. Cihan Tufan


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5
Diğer Yazılar Başlık Sol Kısım

Bu Yazarın Önceki Yazıları

En Çok Okunan Haberler

Diğer Yazılar Başlık Sağ Kısım
+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.02 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir