ASİTANE (Şenol ŞEN)

Sayın Başbakanım, Bu sese Kulak verin!

[email protected]
Devletin, Hükümetlerin ve Yerel yönetimlerin yasalarla belirlenmiş görevlerinden birisi de Gençliği kötü alışkanlıklardan korumak, bizlerden alınan vergilerle onların spor yapmalarına İmkân tanıyacak tesislerin yapılmasına katkı sağlamaktır.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Sayın Başbakanım
Bu sese Kulak verin!

Devletin, Hükümetlerin ve Yerel yönetimlerin yasalarla belirlenmiş görevlerinden birisi de Gençliği kötü alışkanlıklardan korumak, bizlerden alınan vergilerle onların spor yapmalarına İmkân tanıyacak tesislerin yapılmasına katkı sağlamaktır.

Sayın Başbakanım, gerek İBB Başkanlığınız döneminde, gerekse Başbakanlığınız döneminde bu yöndeki çalışmalarınızı taktir ve teşekkürle anıyoruz. Yalnız Üsküdar'da MUM DİBİNE IŞIK VERMEZMİŞ gibi bir durum söz konusu.

İstanbul'un en eski ilçelerinden birisi olan Üsküdar'ımız, kâğıt üzerinde ki projelerin yıllardır faaliyete geçmesini bekleyip duruyor. Futbol'un kitleler üzerindeki etkisi malumunuz. Üç büyük kulübümüzle yaşıt olan Üsküdar Anadolu kulübümüz başta olmak üzere amatör takımlarımızın maçlarını oynayacakları Selimiye hariç bir tesisleri yok!

Belki bu sözlerin üzerine diyeceksiniz ki ''Nasıl olur? Beylerbeyi Stadı var ya!''

Evet, Sayın Başbakanım sizin koca dağı düzleyip, açılışını Mesut Yılmaz bey'in yaptığı stadımız hiçbir emek sarf etmeyen, hiçbir bedel ödemeyen büyük bir kulübümüze ala vere, dala vere usulüyle verilmiştir! Hâl böyle olunca, aynı zamanda sizin de ikametgâhınız olan ilçemizin asırlık kulübü maalesef Fatih ilçesine bağlı olan Vefa Stadında veya Maltepe'de maçlarını oynamak zorunda kalmaktadır!

Beylerbeyi Stadının nasıl ve ne şekilde elde edildiğinin araştırılmasını muhakkak ki yapacaksınız. Benim asıl burada belirtmek istediğim, büyük bir taraftar ve sempatizan kitlesine sahip olan Üsküdar Anadolu kulübümüzün taraftarlarının haklı taleplerinin artık isyan noktasına gelmiş olmasıdır! Gün geçmiyor ki, sitemizde şikâyetlerinin, taleplerinin ve Serzenişlerinin olduğu bir gün olmasın!

Belediye Başkanımızın iyi niyetleri ancak Beylerbeyi ve Üsküdar Anadolu kulüplerimizin Başkanlarını bir araya getirip, sahanın ortak kullanılmasını istemekten öteye gidememiştir.

Çünkü bu stadımızın sahibi Devletimiz olması gerekirken, şahıs malına döndüğü için her türlü tasarruf hakkı kendilerinde olanlara Başkanımızın bir yaptırımı olamamaktadır.

Sayın Başbakanım, Spor Bakanlığı yaptığı dönemde, Sayın Mehmet Ali Şahin bey'e Çengelköy'de, Güneş Sigorta A.Ş. ye ait olan arazi için kapsamlı bir dosya sunmuştum.

Yıllardır bu arazi, Güneş Sigorta tarafından satılmak istenmekte ve imar durumu yüzünden Alıcısı bulunmamaktadır. Bu arazide, Boğazın en güzel semtlerinden birisi olan Çengelköy'ün göbeğinde, Hurda araç mezarlığı olarak Güneş Sigorta tarafından kullanılmaktadır!

Güneş Sigortanın eski Genel Müdürü Mehmet Aydoğdu bey'i yıllar önce bu sorun için ziyaret ettiğimizde, bize başta Çengelköylüler olmak üzere, Üsküdarlıların faydalana bileceği çok güzel bir spor kompleksinin maketini göstermişti. Beylerbeyi Stadının sorunu hukuken çözülemezse, Devletimizin veya Büyükşehir Belediyemizin Güneş Sigortaya ait olan bu araziyi alarak, Başta gençlerimizin ve vatandaşlarımızın spor yapmalarına imkân tanıyacak bir tesis yapılmasına katkıları olabilir.

Sayın Başbakanım, Bu kanayan yaranın sizin talimatlarınız sonucu duracağından adım gibi eminim. 2004 yılında, Üsküdar meydanında, Rahmetli Mehmet bey'in elini havaya kaldırıp verdiğiniz bir söz vardı, ''Üsküdar Lâyık Olduğu Hizmeti Alacaktır!'' İnanın gençlerimizden başka buna Lâyık olan yok!


Şenol ŞEN


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5
Diğer Yazılar Başlık Sol Kısım

Bu Yazarın Önceki Yazıları

En Çok Okunan Haberler

Diğer Yazılar Başlık Sağ Kısım
+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir