ASİTANE (Şenol ŞEN)

Mesaj, Mesaj Üstüne

[email protected]
Bugün 21 Mart. Günün önemine binaen, hareketli bir gün yaşadık. Bir gün öncesinden Cumhurbaşkanı'nın mesajı. Sabah MHP lideri Bahçeli'nin. Daha sonra Diyarbakır'da Öcalan'ın. Ardından Arınç'ın. Peşinden Başbakan Davutoğlu'nun mesajları...
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Muhtemelen önümüzde ki haftanın gündemini verilen bu mesajlar belirleyecek.

Bir de Gizli mesajlar var...

Dilerseniz, bu yazımızı bir önceki yazımızın devamı olarak görelim. 24 Kasım tarihinde kaleme aldığımız, ''Cemil Ertem'e yapılanlar'' başlıklı yazımızı, sıcağı sıcağına yazdığımız o günden bugüne birçok gelişme oldu. Meğer AK Parti'de her şeyin başlangıç tarihi O günlermiş...

Bazıları, Cemil bey'e operasyon çekilmesini, kurum içi bir çekişme olarak gördü. Yazımızın yayınlandığı günün akşamında, M. Karaalioğlu Mehmet Ocaktan ve Yusuf Ziya Cömert görevlerinden alındı! Birkaç kalem alınganlık gösterip ayrıldı. Biz yazımızın sonun da, Cumhurbaşkanı'na hitaben ''Son sözüm Sn. Cumhurbaşkanı'na...'' diyerek, şu soruyu sormuştuk. ''Sizce bu operasyonun hedefi kim acaba?'' Medyada ki bu operasyon ile Cumhurbaşkanı'na mesaj verilmek istendi. Görevden almalar ile Cemil Ertem'in Cumhurbaşkanı ''Başdanışmanlığı''na getirilmesi, Cumhurbaşkanı'nın mesaja cevabıydı!

Bu mesaja, mesaj Cumhurbaşkanı'nın ''Sır Küpüm'' dediği, MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın istifa edip AK Parti'den aday adayı gösterilmesi ile oldu!  Cumhurbaşkanı, bu istifa ve adaylık sürecine olumlu bakmadığını söyleyip, kırgınlığını dile getirdi. Kimse onu takmadı. Mesaj almaları gerekiyordu. Gecikmeden geldi. ''Abdullah Gül'ün adaylığı isabetli olur!'' mesaj alınmıştı. Hakan Fidan tekrar görevine döndü.

Bugün itibariyle verilen son mesaj, çözüm süreciyle ilgili Cumhurbaşkanı'nın ''Şunu çok net söylüyorum, İzleme Heyetine olumlu bakmıyorum'' mesajına karşılık, Bülent Arınç'ın, ''Açıklamalarıyla hükümetimizi yıpratıyor... Hükümet bundan sorumludur... Sorumluluk alan Hükümettir...'' mesajı sert tonda verilmiş bir mesajdır! (Bu konuda haftanın baş gündemi olacak)

Ne oluyor sorusunu merak edenlere kısaca şunu söylemek isterim. Muhalefetin olmadığı yerde sosyal sınıflar parti içinde çalışıp, sermaye ve bürokrasi de geçmişte gördüğümüz oyunları AK Parti içinde sahnelemeye çalışıp, Başbakan'ın yakın çevresi de buna destek verince ortaya bu mesaj trafiği çıkıyor! Ama şunu bilsinler, Cumhurbaşkanı öyle kolay yutabileceğiniz bir lokma değildir! (Not : İlerleyen günlerde daha detaya girebiliriz)

Tabi hemen birileri ortaya çıkıp, ''Fitne çıkarıyorlar... Fitneye alet olmayalım...'' falan filan gibi gerzekçe şeyler söyleyebilir. Bende onlara, ''Ulan bütün bunları ben k..m dan mı uyduruyorum'' derim! Daha bu olaylar yokken, bir yazarın görevden alınma sürecinde, sizler yediklerinizin gazını çıkarırken, biz o işin Cumhurbaşkanı'na operasyon olduğunu yazdık!

Son mesajı da, ilçede yerel siyaset yapıp, bizi sivrisinek sanıp, ezmeye kalkanlara verelim! Yerel bir yazarın, yazısına sansür uygulatmak için üstü kapalı tehditler savuracağınıza, o yazarın sizden 9-10 adım öndeki, öngörülerini takip edin de, koltuklarınızın hakkını verin bari. Bakın, Cumhurbaşkanı bile bizi takip ediyor! Dünya'nın avantası lavantası bitmez, biraz da ülke meseleleri ile uğraşın. Susturmaya çalıştığınıza Üsküdar34 olmazsa, ŞenolŞen34 olur! Fark etmez! Küçük işlerin adamları olmayın... Yemeğe çalıştığınız adam kılçıklıdır, aman dikkat edin boğazınızda kalır!

Anlaşılan o ki, 7 Haziran seçimlerine kadar, gerek yukarıda, gerek aşağıda mesajlaşmalar devam edecek! Bizi izlemeye devam edin!


Şenol ŞEN

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5
Diğer Yazılar Başlık Sol Kısım

Bu Yazarın Önceki Yazıları

En Çok Okunan Haberler

Diğer Yazılar Başlık Sağ Kısım
+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.02 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir