ASİTANE (Şenol ŞEN)

Söylemiştim, Ama

[email protected]
Bazıları bu yazımı okuyup, denize bir olta attın, bir tane balık yakaladın diye kendine payemi çıkartıyorsun diyebilir!
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

SÖYLEMİŞTİM, AMA

Bazıları bu yazımı okuyup, denize bir olta attın, bir tane balık yakaladın diye kendine payemi çıkartıyorsun diyebilir! Ama durum hiçte öyle değil. Ben söylemiştim gibi gurur ve kibir kokan söylemlerden hoşlanmam, ama sözümüzün ka'le alınmamasınada içerlenirim.

Haziran 2011 tarihinde yapılan Genel seçimler öncesinde kaleme aldığım ''Sayın Başbakan-08 Haziran 2011'' yazımda, ''... ama karanlık mahfillerde seçim sonrası için konuşulanları ve sizi al aşağı etmek isteyenlerin ne gibi planlar yaptığını da duyuyorum'' diye belirtmiştim.

Hükümetin ve bağlı olduğu parti teşkilatının, daha seçim öncesinden galibiyet sarhoşluğu yaşadığı ve Ustalık Dönemi... Büyük Usta... gibi hamasi nutukların atıldığı, rakiplerinin bile bu mağlubiyeti kabullendiği bir dönemde, biz bu yazıyı yazmış ve bugünlere dikkat çekmişsek, demek ki kafadan sallamamışız.

Çünkü bu tip organizasyonlar hep seçim öncesi yapılırdı. Tuzaklar hep seçim öncesi kurulurdu. Fakat bu sefer ki taktik farklıydı. Geniş bir istihbarat ağına sahip olanların, bizim duyduklarımızı duyamıyor olmalarını düşünmek bile istemem! O zaman etrafında ki yalaka takımının pompaladığı zafer şarkılarının rehaveti, Başbakanı ve Hükümetini bugünlere getirdi diye düşünürüm.

Oslo görüşmelerinin deşifre olmasıyla başlayıp, Yargı - MİT - Hükümet kapışmasıyla süren, Uludere olayı ile devam eden ve son karakol baskınlarıyla zirve yapan hadiseler zincirini eklediğimizde şu sonuca varırız.

''Eskiden ellerinde değişik enstirümantaller olanların, bugün ellerinde sadece örgüt kartının kaldığını anlayamayacak olmak ve toplumda örgüte taviz olarak algılanacak uslup ve söylemlerde bulunmak, terörle pazarlık yapılıyor algısını uyandırmak, silahlı mücadelede savunma da kalmak Gaflet ve Delalet ile izah edilebilir.''

Çünkü insanların en zayıf oldukları an, kendilerini en güçlü hissetikleri andır! İşte bu duyguyu Haziran seçimlerinde Başbakana, Hükümetine ve Teşkilatına tattırdırlar. Daha bir sene içinde sağlı sollu üst üste gelen aparkatları o günlerde ''Biz bunların olacağını biliyorduk ve bekliyoduk!'' diyecek bir tane kurmayı varsa, ben bir daha siyasi yazı yazmam. Bu kadar da iddialıyım.

Piyasalar sıkıntılı... Vatandaş şaşkın... Son pazarlıklar yapılacak... Tavizler kopartılmak istenecek... O yazımda belirttiğim bütün destek unsurları bugün Başbakanı terk etmiştir. Güçlü STK lar, Cemaatler, küçük esnaf sırtını dönmüştür. Son hamle Borsa başta olmak üzere sıcak paranın çekilmesiyle çıkarılacak bir Ekonomik krizdir.

Hani diyorum, Krizle getirilen Başbakan, Krizlemi gönderilmek isteniyor! Yaklaşan yerel ve genel seçimlerle birlikte, birde Cumhurbaşkanlığı seçimini de düşünürsek önümüzde ki 2 yıl çok çetin savaşlara sahne olacak ülkemiz. Karşı hamlenin çok vurgulu olması gerekiyor. Aksi taktirde bu yazıyla ilgili diğer yazımı yazmak için bir sene bile sizi bekletmeyeceğimden eminim.

Yaklaşan Ramazan Bayramın başta Üsküdarımız olmak üzere, Ülkemize ve Milletimize hayırlar getirmesini diler, Bayramınızı şimdiden Kutlarım.


Şenol ŞEN


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5
Diğer Yazılar Başlık Sol Kısım

Bu Yazarın Önceki Yazıları

En Çok Okunan Haberler

Diğer Yazılar Başlık Sağ Kısım
+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.02 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir