ASİTANE (Şenol ŞEN)

CHP ve Sol. Yeter artık!

[email protected]
Birazdan anlatacağım kıssaya Mersin'de çarşaf yırtan zihniyetteki CHP'liler ve bazı Sol görüşlüler kızabilirler
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
CHP ve Sol.
Yeter artık!

Birazdan anlatacağım kıssaya Mersin'de çarşaf yırtan zihniyetteki CHP'liler ve bazı Sol görüşlüler kızabilirler. Ama bu kıssayı ve devamında ki yazımı demokrasimiz ve Türk Solu için yazmam artık elzem oldu.

Abdülkadir Geylani zamanında bir çocuk hastalığa yakalanır. Hastalık şudur. Çocuk Baldan başka bir şey yemez olmuş. Babası bilinen bütün şifa dağıtıcılara gitmiş. Ama nafile. Birisi Geylaniye gitmesini tavsiye etmiş. O da almış çocuğu gitmiş ve durumu izah etmiş. Mübarek, Onlara 40 gün sonra gelmelerini söylemiş. 40 günün sonunda tekrar gelmişler. Abdülkadir Geylani çocuğun sırtını sıvazlamış ve ''Evladım Baldan başka şeylerde ye emi!'' tembihinde bulunmuş. Adam şaşırmış ve sırf bir tembih için neden 40 gün beklediklerinin hikmetini üstada sormuş. Üstat cevap vermiş. ''Sözümün tesirli olabilmesi için çok sevdiğim Balı benimde yememem gerekiyordu!''

Bu ülkede Cuntacılar tarafından yapılan her Darbe sonrasında, İdam edilen, işkence gören, hapislerde çürüyen siz olacaksınız, ama son yıllarda ortaya çıkan Darbe planlarına ve Darbecilere destek olmak için elinizden geleni yapacaksınız. Kardeşim siz Sadomazoşistmisiniz? Kocası tarafından dövülen, ağzı burnu kırılan ama buna rağmen kocasından vazgeçmeyen kadınlar gibisiniz! Böyle bir siyaset, böyle bir ideoloji olur mu?

Kimse bana martaval okumasın. Atamızın Ordusu... TSK'nın yıpratılması... Asker Düşmanlarına Karşıyız vs. gibi bahaneleri kabul etmem, edemem. TSK ve Ordumuz farklıdır, Darbe ve Darbeci farklıdır. Peşinen de belirteyim, Bu satırların sahibi de askerliğini, ilk elemelerde 160 kişinin arasından, 40'a kalıp, 40'ın içinde de 1. olup görevini İstanbul'da yapmaya hak kazanmış, Ordusunu Peygamber Ocağı gören bir kişidir. Sonra aşağıya yok asker düşmanı, Ordu düşmanı diye yorum yazmaya da kalkmayın!

Yıllardır merak ettiğim bir hususta, Sivas, Erzurum, Amasya gibi Milli Mücadelenin fitilinin ateşlendiği illerimizde CHP'nin başarısız olmasıdır. Oysaki bu illerimiz Ataya ve onun davasına inandığı gibi, halen başımıza bela edilen Terörle mücadelede en çok şehit veren illerimizin başında gelmektedir. Gelin görün ki, bu ruhtan istifade edip bu ve benzeri illerde başarılı olmak yerine, Sosyetenin bol olduğu, Etiler, Ulus, Moda, Kadıköy, Beşiktaş, İzmir gibi yerlerden oy almayı başarı kabul eden bir zihniyet, Solu ve Sosyal Demokrasiyi temsil ettiğini nasıl iddia edebilir?

Dünya Solunu takip ediyoruz. Allah aşkına birisi bana söylesin, bir tane sizin gibi  parti var mı? ''Sokakta ayak izi olmayanın sandıkta gözü olmaz!'' diyen CHP İlçe başkanımız Mustafa Bey'i önemsiyorum. Siyasete renk getiren CHP İl Başkanı Gürsel bey'i önemsiyorum. Peki, Partinizde Kaç tane var bu insanlardan? Son Genel seçimlerde yaşadığım bir hadiseyi anlatayım da hâlinize siz karar verin. Bütün partilerin adayları Çengelköy'de kapı kapı dolaşırken, sizin Anons aracınızdan şöyle bir ses duydum. ''Sevgili Çengelköylüler! Bölge adaylarımız sizleri seçim irtibat büromuzda görüşmek için bekliyor!''

İşçinin, Memurun, Emekçinin, Ezilenlerin hakkını savunan, Batı normlarında bir parti olmayı ne zaman düşüneceksiniz? Sahi, İktidar olmayı düşünüyor musunuz? Yoksa namusuna güvendiğim Zülfü bey'in dediği gibi mi durum? Daha telefonun tuşlarını kullanmasını bilmeyen 1932 model insanlarla bu ülkeye, nereye kadar hizmet edeceksiniz? Yeter artık Beyler sözünüzün tesiri kalmamıştır. Ya bu işi batılı muadilleriniz gibi yapın, ya da yapanlara bırakın! Mahkeme Kadıya Mülk değildir.


Şenol ŞEN


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5
Diğer Yazılar Başlık Sol Kısım

Bu Yazarın Önceki Yazıları

En Çok Okunan Haberler

Diğer Yazılar Başlık Sağ Kısım
+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir