ASİTANE (Şenol ŞEN)

BİTEN AKP Mİ?

[email protected]
2002 yılında AKP'nin seçimleri kazanmasıyla birlikte, birileri kurtlanmış vaziyette yerlerinde duramıyor. Sandıkta alaşağı edemediklerini, illegal yollarla alt etmeyi deniyorlar.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
2002 yılında AKP'nin seçimleri kazanmasıyla birlikte, birileri kurtlanmış vaziyette yerlerinde duramıyor. Sandıkta alaşağı edemediklerini, illegal yollarla alt etmeyi deniyorlar. Plan üstüne planlar yapıyorlar. Artık gündemi takip etmekte zorlanıyoruz. Devleti yöneten yaşını başını almış adamların hırslarına, inatlarına 70 milyon nüfusunun 40 milyonu 30 yaş altında olan Dünyanın en genç ülkesi kurban ediliyor! Ve bütün bunlar AKP yi bitirmek adına yapılıyor.

Fazla geriye gitmeden konuyu biraz açmak istiyorum. İrticayla Mücadele Eylem Planı adında ki belge ortaya çıktığında Yaş mı Kurumu tartışması yaşanmış, Adli Tıp kurumunun Belgedeki imzanın gerçek olduğuna dair vermiş olduğu rapor yeni bir tartışmanın başlangıcı olmuştu. Muhalefetin önderliğinde Adli Tıp kurumunun verdiği kararın güvenilir olmadığı, belgenin orijinalinin, yani aslının muhakkak Genelkurmaya gönderilmesi gerektiğinin altı ısrarla çizilmişti. Onlara göre tek güvenilir kurum Genelkurmaydı! Karşı tarafa göre de şayet belgenin aslı gönderilirse, bu belgeyi veren personel deşifre olacak ve bir tane olan belgenin kaybolması sonucunda soruşturma akamete uğrayacaktı! Yani karşı tarafa göre de Genelkurmay güvenilmezdi!

Son olayda da Bülent Arınç'ın evinin önünde, suikast şüphesiyle bir ihbar üzerine yakalanan İki rütbelinin asıl amacının Başbakan yardımcısının olmadığı, Genelkurmayın bir personelinin Gözetlenmesi için kendilerince görevlendirildiğini de sonradan yapılan açıklamadan öğreniyoruz. İşin prosedürü aslında böyle bir görevin ifasında Emniyetin bilgilendirilmesidir. Fakat bu seferde askere yakın kaynakların yaptığı açıklamalarda, Genelkurmayın Emniyete güvenmediği için bilgi vermediği ortaya çıkıyor.

Kısaca özetlersek. İktidar muhalefete, muhalefet iktidara güvenmiyor. Genelkurmay Adli Tıbba, Emniyete, Adalete bağlı savcılara, onlarda Genelkurmaya güvenmiyor! MİT Emniyete, Emniyet GK İstihbaratına, GK istihbaratı MİT'e güvenmiyor! Merkez medya Yandaş medya ya, Yandaş medya Merkez medya ya güvenmiyor! Cübbeli Ahmet Fethullahçılara, Adnan Hocacılara, onlarda Cübbeli Ahmet'e güvenmiyor! Mahallede kapı komşusu olan Muazzez teyze Şükufe teyzeye anahtarını güvenip vermiyor! İşi biraz daha uzatırsam konu mizaha dökülecek. Özeti burada kesiyorum.

Sizinde gördüğünüz gibi Çılgın Türkler çılgınlıktan çıkıp, çıldırmak üzere. Devleti yöneten İhtiyarlar, 40 milyon gencin geleceğiyle ilgili bir şey yapmadıkları gibi, üzülerek söylüyorum Devletin sonunu getiriyorlar! Evet, böyle giderse bu Devlet, BA-TA-CAK-TIR! Bunun için Cumhurbaşkanlığı forsuna bakmanız yeterlidir. Bu forsta bulunan 16 tane Türk Devletinin Hiç birisinin dış güçlerce yıkılmadığını, yıkılış sebeplerinin kendi kendilerini yiyip bitirmeleri Olduğunu göreceksiniz!

Neyi merak ediyorum biliyor musunuz? Ülkemizin içinde bulunduğu bu durumu dost ve düşman ülkelerin Büyükelçileri Ülkelerine nasıl rapor ediyorlardır? İnanın ellerini sıvazladıklarını görür gibiyim. Şimdi sormak lâzım. Biten AKP mi?

Şenol ŞEN

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5
Diğer Yazılar Başlık Sol Kısım

Bu Yazarın Önceki Yazıları

En Çok Okunan Haberler

Diğer Yazılar Başlık Sağ Kısım
+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.02 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir