ASİTANE (Şenol ŞEN)

Deve olur da, Kâbe olmaz mı?

[email protected]
13 yaşımdan beri çalışıyorum. Askerde bile çalıştım! Arama-Kurtarma da Dalış Timindeydim. Sizin anlayacağınız, 33 yıldır aralıksız çalışmışım. Son 8 aydır işi gücü bıraktım. Boşta kalmak bende boşluk hissi yaratsa da, kendime zaman ayırmak, çarşıda pazarda, sokakta caddede, İnsanlarla fazla vakit geçirmeme vesile oldu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Seçim sathı mahalline girildiği şu günlerde ister istemez konu hep siyaset oluyor. Valla başka ilçeleri bilmem lakin Üsküdar'da, Ak Parti ilçeden çok, Belediye'nin yaptıkları veya yapmadıkları seçim sonuçlarına etki edecek gibi görünüyor!

Partili Partisiz görüştüğüm insanların bir kısmının görüşleri, kelimesi kelimesine aşağıdadır.

Kardeşim, Cumhurbaşkanı, Başbakan ne işlerle uğraşıyor bunlar ne yapıyor?

Başbakan gelecek dediler gittik. Üsküdar'dan, Harem'e Deve yürüttüler. Koca Başbakan Deve'nin önünde mi yürüyecek ti? Tabi ki gelmedi!

Deve olur da Kâbe olmaz mı?

Kardeşim, iyi güzel kültürel etkinlikte, bu etkinlikler için Belediyenin kasasından ne kadar para çıktı senin haberin var mı? Yazıp çiziyorsun sorgulasana bunları?

Bunlar İmar durumunu çözeceğiz dediler. Söz verdiler. Ne oldu?

Tamam, Kâbe'ye karşı değiliz, gidip göremeyen maketi ziyaret etsin! O kadar masrafa kaç kişi ziyaret etmiş karrdeeeşiiim?

Ben Dinin siyasete alet edilmesine karşıyım.

Reis, 4G mi? 5G mi? olsun, Memleket için çırpınırken, Oy için Dini kullanıyormuş izlenimini vermek ne kadar doğru? Zaten yeteri kadar bu parti itham altında! Partinin genel politikalarına ters tutumlar bunlar!

Yahu tutucu parti ve başkan dediğimiz Yılmaz Bayat döneminde bile bu kadar Din ön planda değildi! Belediyenin başka işleri yok mu?

Gündemin sonundan geriye doğru kısaca paylaştıkları böyle. Haksızlık etmek istemem, yapılan iyi işleri de söyleyenler yok değil. Hilmi Bey'in samimiyetinden şüphem yok! Lakin sahada konuşulanların hep iyi yönlerimi kendisine aksettiriliyor diye aklıma şüphe düşüyor! Gerek partiden olsun, gerek Başkan yardımcıları ve Danışman kadrosu ''Yürü Başkanım senden Büyük yok'' gazımı veriyorlar? yoksa ''Reklamın iyisi kötüsü olmaz, ne güzel Üsküdar'ımızı yönetiyoruz!'' mu diyorlar? Bilmiyorum.

Valla beni tanıyanlar bilir. İki Cihan bir araya gelse, hatır gönül tanımam. Bildiğim ve gördüğüm doğruyu söylerim. Seçime kadar da nabız tutmaya devam edeceğim.

Bu vesileyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Kutlar, Regaip Kandilinin, başta Üsküdar'ımız olmak üzere, Ülkemize ve Milletimize Mübarek olmasını dilerim.

Not: Bütün Siyasi partilerimize ve Siyasilerimize bir önerim var. Her seçim öncesi, demokrasinin bir hazım rejimi olduğunu kabullenemeyenlere ve provokatörlere karşı, (dilerim olmaz) seçim irtibat büroları dâhil vuku bulacak bir hadise ve olay karşısında Üsküdar'ın Siyasi partilerinin tümü, saldırıya uğrayan partiyi ziyaret edip, birlik ve beraberlik mesajını kuvvetli şekilde vermelidir! Üsküdar'da seçimler diğer İl ve İlçe göre her zaman sakin geçmiş ve örnek olmuştur!

Şenol ŞEN

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5
Diğer Yazılar Başlık Sol Kısım

Bu Yazarın Önceki Yazıları

En Çok Okunan Haberler

Diğer Yazılar Başlık Sağ Kısım
+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.02 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir