ASİTANE (Şenol ŞEN)

Meral Akşener

[email protected]
Yeni nesil, yakın tarihimiz de atlattığımız vartaları bilmez. Hızla tükettiğimiz için, 2 hafta öncenin gündemini unutan toplumda, 18 sene öncesini kolay hatırlamaz! Darbeler, Muhtıralar...
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Askerin, Demokrasimize müdahalesi... Siyasilerin, Siyasetin izzet ve şerefini koruyamadığı yıllar... Günler öncesinden, MGK bildirilerinde ne açıklanacak beklentisi! Bildiri sert olursa düşen Borsalar, yükselen dolarlar...

İşte böyle yıllardan birisiydi 1997... Seçilmiş, meşru hükümeti indirmek isteyen çevreler, Darbenin alt yapısını oluşturmak ve O günün toplumunu ve Askerini germek için verdiler coşkuyu.

Müslüm Fadime'ye sıçramış!

Başbakan hocalara yemek verdi!

Tencere Tava sesleri!

Libya lideri Kaddafi yi ziyaret!

Gibi, bugün komik gelecek birçok hadise ve olay Darbenin alt yapısını oluşturan etkenlerdi. Bu amaçla, Asker için de ''Batı Çalışma Grubu'' adı altında, İrticai faaliyetleri takip etmek amacıyla bir yapı oluşturuldu. Bu yapı, Camiler başta olmak üzere, Okullar, Yurtlar, Dernekler, Vakıflar, Kuran Kursları ve İmam Hatip Okullarında faaliyet gösterecekti. Gelen giden, destek veren vs. Hakkında raporlar bu gruba aktarılacaktı.

Kısaca, Darbenin alt yapısı oluşturuluyordu. Emniyet İstihbarat Dairesi, BÇG'nin bu faaliyetini, DARBE girişimi olarak izlemiş ve Dönemim İçişleri Bakanına, Başbakanına ve Başbakan Yardımcısına bilgi vermişti. Bu sayede Darbe, Post Modern Darbeye dönüşmüştü!

İşte O günlerde benim gözümde 3 kahraman vardı. Meral Akşener, Muhsin Yazıcıoğlu ve Bülent Orakoğlu!

Bu insanlar, Demokrasinin Namusuna, Canları pahasına sahip çıkmış İnsanlardı. Her türlü Baskı, Tehdit ve Sindirme operasyonlarına karşı yiğitçe mücadele etmiş ve bedel ödemişlerdi.

O günlerde Darbeciler karşısında sus pus olanlar, korkudan paçalarından akıtanlar, Meral Akşener'e bel altından vuruyor! Neymiş, Paralel Devlet Yapılanması'nın kanalına çıkmış, onların ağzıyla konuşmuş ve bütün bunları PDY'nın elinde Kasetleri olduğu için yapıyormuş!

Beyler, Meral Hanım öncelikle Devletimizin yetiştirdiği ender Devlet Kadınlarından birisidir. Kendisini, Devletin kırmızı kitabına girmiş bir yapılanmanın kanalına çıktığı için eleştirebilirsiniz. Söylemlerinden ve Siyasi düşüncesinden dolayı beğenmeyebilirsiniz!

Lakin bel altından vuramazsınız! MHP'nin başından geçen Kaset hadisesinin, toplumun hafızasında ki yeri bellidir. Meral hanımın, ''Kaseti var!'' demek, iğrenç bir iftiradır! Yok siyasi içerikli bir kasetse, bunun da içeriğini açıklamak İddia sahibinin görevidir. Kaldı ki, Kasetlerden muzdarip olanların, rakiplerini kasetle alaşağı etme çabaları da ikiyüzlü bir girişimdir!

Siyaseti, İlkeler üzerinden yapalım. Hukuksuz ele geçen Kasetlerin tümünü reddedelim. Siyasilere giden Alüfteyi bile takip eden, banyoda duş alan genç kızları gizlice çeken, apış arasına meraklı bir yapının elinde, Siyasilerin Kasetlerinin olmasından daha doğal ne olabilir?

Velev ki, böyle bir şantaj söz konusu bile olsa, bizim mağdur olanın yanında olmamız gerekmez mi?

Kaldı ki, Meral Akşener'den bahsediyoruz! Koca koca Darbeci paşalara dikilen birisi mi, bunların şantajlarına boyun eğecek?

Devlete ihanet eden bütün yapılanmalara olduğu gibi, PDY ile mücadeleye Eyvallah! Sonuna kadar Hainlerle mücadelede varım. Ama İzzet, Şeref, Namus ve İnsanlık Onuru her şeyden önce gelir! Hele bu bir Anne ve Değerli bir Devlet Kadınıysa!

Kusura bakmayın, ben mertleri severim, na-mertlerle işim olmaz! Düşmanın bile merdini severim! Na-mertlik yapana, na-mertçe yaklaşmam!

Bu şekilde PDY ile mücadele, işi sulandırır! Devleti de, Mücadele edenleri de soğutur, mücadeleyi sekteye uğratır! Kısaca, her gece TV lere çıkıp, PDY ile mücadele edenler işin Boca Juniors'ını çıkarmasın!

Şenol ŞEN

Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0
Diğer Yazılar Başlık Sol Kısım

Bu Yazarın Önceki Yazıları

En Çok Okunan Haberler

Diğer Yazılar Başlık Sağ Kısım
+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir