ASİTANE (Şenol ŞEN)

Bakan Olmuşsun Ama...

[email protected]
Babasının ''Adam olamazsın'' çıkışına, bir kasabaya Kaymakam olduktan sonra ayağına çağırdığı babasına...
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Babasının ''Adam olamazsın'' çıkışına, bir kasabaya Kaymakam olduktan sonra ayağına çağırdığı babasına ''Bak! Gördün mü Kaymakam oldum...'' sözünün karşılığı, babası tarafından, ''Oğlum ben sana Kaymakam olamazsın demedim, Adam olamazsın dedim'' olur.

İsrail Dışişleri Bakan Yardımcısı Danny Ayalon'un, Tel Aviv Büyükelçimize yaptığı küstahlık, Türk Devletine ve Milletine yapmış olduğu çok büyük bir hakarettir. Kameralar karşısında, kapıda bekleterek, Büyükelçiyi alçak bir sedirde oturtup, yukarıdan bakacak şekilde kendilerinin oturması ve masada sadece İsrail bayrağının bulunması, birde karşısındakiler sanki anlama özürlüymüş gibi, ''Biz yukarıda, siz aşağıda oturuyorsunuz. Bizim bayrağımız var sizin yok! Biz gülmüyoruz!'' şeklinde kameralara beyanda bulunmaları affedilecek bir durum değildir.

Kurtlar Vadisi dizisinden yola çıkarak rahatsızlıklarını belli etmek için yaptıkları bu davranış Devletin ve Milletin onlara bakış açılarını değiştirmeyeceği gibi, kin ve nefret tohumlarının ekilmesine neden olacak bir tutumdur.

Ayalon'a buradan hatırlatırım. Avrupa'dan ''İğneli Fıçı'' mevzularından dolayı kovulduklarında, Akdeniz de hiçbir Devletin Yahudileri kabul etmedikleri dönemde, onlara biz kucak açtık! O Yahudilerin torunları bugün ülkemizin Ticaretine ve Sanayisine yön vermektedir. Hitlerin zulmünden kurtulmak için, T.C pasaportu verilen Yahudileri ve Onlara bu imkânı tanıyan Büyükelçilerimizi de unutmayın derim.

İsrail hükümetini oluşturan 5 li koalisyonun şahin kanadının temsilcisi olan Ayalon ve partisinden, Başta Ülkemizdeki ve İsrail'de ki Yahudiler de umarım rahatsızdır! Zulme uğradığını iddia eden bir milletin, zulüm yapmasını anlayamıyorum! Hele gerçeğini kendileri yaparken, sanal bir diziden rahatsızlık duymalarını hiç anlamıyorum.

60 yıllık mazisi ve 8 milyon nüfusu olan bir Devletçiğin, varlık sebebi olan Büyük bir Devletle ve Milletle ilişkilerinde dikkatli olması gerekir. Hani denizci tabiriyle, bizimle sidik yarışına girmesi onlar için hiçte iyi olmaz.

Belki de Ayalon'un Dedesini kurtaran, O günkü Büyükelçinin Torunu olan Büyükelçimize yaptığı, yazımıza girizgâh olan kıssaya denk geliyor. Dedesi yaşasaydı şöyle derdi. ''Bakan olmuşsun ama, ADAM olamamışsın!'' Diplomatik nezaketten uzak, Devlete ve Millete yapılan bu hakaretin, Dışişlerimizce en sert biçimde ödetilmesini bekliyorum. Haddini bilmeyen bu densiz ve seviyesize de Bergama doğumlu Türkiye'de ki Büyükelçisinden kendilerine yaptığımız iyilikler hakkında bilgi almasını tavsiye ediyorum.


Şenol ŞEN


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5
Diğer Yazılar Başlık Sol Kısım

Bu Yazarın Önceki Yazıları

En Çok Okunan Haberler

Diğer Yazılar Başlık Sağ Kısım
+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.02 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir