Ziya SÜZEN

Kalem Kılıç Olmasın..!

[email protected]
AK Parti iktidarının MHP'nin de desteğini alarak genel ve yerel seçimleri erkene alma girişimleri siyasi arenayı...
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

AK Parti iktidarının MHP'nin de desteğini alarak genel ve yerel seçimleri erkene alma girişimleri siyasi arenayı bir hayli ısındırırken il ve ilçe teşkilatlarında hareketlilik yeniden başladı. Bu hareketlilik yerel basına da yansımışa benziyor. Bazı gazetelerde şimdiden sipariş üzerine yapılmış haberleri görmek mümkün. Maalesef bu tarz haberler yapılırken kulaktan duyma laflarla, aslı astarı olmayan karalamalar yapılıyor, iftira atılıyor.

Aday olabilmek için nabız yoklayan aday adayları kendilerini tanıtabilmek için yerel basını tercih ediyor. Seçim döneminde değeri artan ancak sonrasında unutulan, bir çok sorunla boğuşan yerel gazeteler kıymete biniyor. Bu aşamada tercih doğru ancak adres yanlış olmasın diyerek adayları uyarmak istiyorum. Çünkü yerel gazetelerin en büyük sıkıntılarından biriside her seçim döneminde olduğu gibi yakın zamanda yeniden seçim gazeteleri piyasaya çıkmaya başlayacaktır. Künyesi bile belli olmayan bu gazeteler bir-kaç yüz adet baskı ile parayı verenin kılıcı olacağı için reklam veren adaylara fayda sağlamadığı gibi sürekli yayın yapan gerçek yerel gazetecilere maddi ve manevi büyük zarar vermektedir. Ayrıca bu dönemde seçim gazetelerinin reklam vermeyen adayları karalayan, iftira atan haberlerine itibar etmemek gerekiyor. Benim adaylara tavsiyem; seçim döneminde uzun süredir yayın yapan, kendisini ispatlamış, doğru haber yapan, dürüst yerel gazeteleri tercih etmelidirler.

En Büyük ve En Güncel
Kurulduğu 2007 yılından bugüne günlük 3 bin üzerinde farklı ziyaretçi sayısı ile Üsküdarın en büyük, en güncel online haber portalı www.uskudar34.com ve en az 5 bin baskı adetiyle Üsküdarın 33 mahallesinde dağıtılan tek gazetesi Üsküdar Postası olarak her zaman olduğu gibi seçim döneminde de imkanlarımız dahilinde ülkemizin bütünlüğünden birliğinden yana olan tüm siyasi partilerin haberlerine ve reklamlarına yer vereceğiz. Seçim döneminde her adayı birebir takip etme imkanımız olmadığından bizce önemli olan organizasyonları yerinde takip edeceğiz, gidemediğimiz yerlerde ise güvenilir kaynaklar vasıtasıyla bizimle paylaşılan haberleri yayınlayacağız. Ayrıca bizimle çalışan adaylara öncelik vereceğiz burada açıkça belirtmek isterim.

Yerel medyanın görevi gördüğünü yazmak, insanları olup bitenden haberdar etmektir. Ancak kendi çıkarları doğrultusunda bir kurumdan reklam alamadığı için saldırmak, asılsız haber yapmak etik bir davranış değildir. Gazetecinin ''Kalemi Kılıç!'' olmamalıdır. Yerel gazeteci belgesi olmayan, ispatlanamayan polemiklerden uzak durmalıdır.


Ziya SÜZEN

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5
Diğer Yazılar Başlık Sol Kısım

Bu Yazarın Önceki Yazıları

En Çok Okunan Haberler

Diğer Yazılar Başlık Sağ Kısım
+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir